- 16 Mart 2008
- 45.740
- 223.204
O da tüylü acurdur. Gaziantep' te öyle derler.Koylerinde ise hıta derler. H harfi hırıltılı söylenir.Yok tatlım acur farkli bizde aşağıdakine acur derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da tüylü acurdur. Gaziantep' te öyle derler.Koylerinde ise hıta derler. H harfi hırıltılı söylenir.Yok tatlım acur farkli bizde aşağıdakine acur derler
Gidicek canım cumaya bence eksi gelecek çok hareketliyim bu araCanım sarımsak aslında ödem attırıcı bir etkiye sahip ama tuzla birleşince vücutta çok su tutuyor. Bu geçici tabi ki. Pazartesi tartın fazla çıkmasın diye önerdim.
Et yemeklerinde yoğurt yememeye çalışalım canim onun dışında güzel menü afiyet olsun10 Aralık cumartesi
Sabah 10.00
Pırasalı peynirli çörek otlu omlet
Bir dilim ekşi maya
Ceviz yeşil minik zeytin ve biraz çeçil
Ara 16.00
1 hindi füme içine biraz çeçil
Akşam 17.00
Tavuklu sebze yemeği içine 1 adet wasa parçaladım
1.5 kase yoğurt ZincirKirma
Evet canım pazartesi değişim günü olabilir bakalim neler olacakAllah kabul etsin kaptanim. İftar için niye kısır tercih ettin. Sebzesi bol diyorsun yine de endişeleniyorum. Pazartesi takımında güçlü biri çikarsa diğer kaptan onu transfer edebilir, yarın için tehlike yaşayabilirsin. Pazartesi kaptanlarin günü. Takımını korumak için en fazla eksi yuzdesine sahip olmalı. Hatırlatayım dedim ZincirKirma kaptanım da biliyor olabilir.
Afiyet olsun.
Akşam yemeğini değiştirdim yarım tabak kereviz yarım kase yoğurt ve sodKahvaltı 10.15 resimdeki+1 dl tb ekmek
Ekstra
1 tkpuding muzlu hurmali
3 kaju
13.30 Öğle nescafe şekersiz
1 muz tarçınlı
18.00 Akşam kavurma +söğüş
Ve oruç
Şimdiye kadar 1.5 litre bitti akşama 2.5 olur
Elhan
Kendi kendinin diyetisyenisinyok canım kafama göre takılıyorum
Süper hayatım olur yeşil çayMesela hangi çay canım ? Yeşilçay var elimde
acur ve kelekAllah razı olsun canım benim. Kıtı canim gorseldekinden
Yine bır genel kültürO da tüylü acurdur. Gaziantep' te öyle derler.Koylerinde ise hıta derler. H harfi hırıltılı söylenir.
Ben 9 senedir diyet yapıyorum da öğrendim ki gerçek hayata uygulanabilir şekilde olunca daha sürdürülebilir oluyor.Afiyet olsun canım Ispanaklı veya başka içli gözlemelerimizi kocalarimiza yediriyoruz. Ellerine sağlık eminim çok lezzetli olmuştur. Sadece içini yiyip yarın ne kadar eksi gelirim diye hayal etmenin mutluluğunu yaşamanı isterdim. Bu şekilde mucizelerin gelmesini bekleyeceğiz. Zayıflamak istiyorsak karbonhidratin zamanını ve oranını çok iyi tutturmak lazım.
Buna bizde kelek diyorlarYok tatlım acur farkli bizde aşağıdakine acur derler
Her yörede farklı demek canimBuna bizde kelek diyorlar
ince olana acur, tombik olana kelek diyorlar değil mi?Buna bizde kelek diyorlar
Evet canım.ince olana acur, tombik olana kelek diyorlar değil mi?
Belki de kıtı kurtcesidir burda . Ben Kürtçe bilmiyorum. Emin olamadım şimdi . Muhtemelen sizin dediginiz gibidirince olana acur, tombik olana kelek diyorlar değil mi?
Bı çıkış yapıp tekrar giriş yap istersen . Artık hiç bana kanka da demiyorsun. Fark etmedim sanma . Ayran içtik ayrı mı düştükBana yaptığınız etiketler gelmiyor nedense
Tamam canım yatmadan içerimSüper hayatım olur yeşil çay