- 16 Mart 2008
- 45.740
- 223.204
Vallah ben de beğendim tenkyu biricikim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallah ben de beğendim tenkyu biricikim
Hosgeldin canimBende şuanda 84 kiloyum bugunden itibaren olabildiğince dikkat edeceğim Birgün boyunca yaptıklarınızı akşam mı yazıyorsunuz ertesi gün mü nasıl oluyor
Bugün benim de istediDünden beri canım ıspanaklı börek istiyor
Allah razı olsun canım benim. Kıtı canim gorseldekindenAllah kabul etsin canım, kiti ne oluyor
İyi bari motivasyonu diri tutar tekrar olabilmek bu ara zor görünüyor regl oldum olacam ayrıca sizin kilonuz bizden az diye kaybınızin az olması çok normal sevgili kaptanımTabi ki en çok kiloyu veren kırmızı kaptan diğerleri yani biz de mavi kaptan adayiyiz.
Bu hiç olmadı rakibeniz olarak. Nerde pogacalar börekler yine yanlış yere yazdım ya fesangAllah'ım ne güzel bir menü
Afiyet olsun kuzucum.
Offfff şahaneAllah razı olsun canım benim. Kıtı canim gorseldekinden
Dur onun da sırası gelecekBu hiç olmadı rakibeniz olarak. Nerde pogacalar börekler
Ben de bayılırımmm da çok az yemek zorundayım hiç hoşuma gitmiyor bu durumOfffff şahane
Şaka bir yana menune bayıldım. Afiyet olsun, daim olsun inşallah canımDur onun da sırası gelecek
Sağol canım benim hepimiz için inşallahŞaka bir yana menune bayıldım. Afiyet olsun, daim olsun inşallah canım
Sarimsak da mi ödem yapıyormuş ula hayattt.Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Sarımsak ve tuz oranına dikkat et. Ödem yapmasın.
Canım sarımsak aslında ödem attırıcı bir etkiye sahip ama tuzla birleşince vücutta çok su tutuyor. Bu geçici tabi ki. Pazartesi tartın fazla çıkmasın diye önerdim.Sarimsak da mi ödem yapıyormuş ula hayattt.
Karnabahari kızartma yaptım ama birazcık yedim
Allahım noooooolur kilo vermiş olayımSevgili Masterfit Üyeleri,
Busra196 Kaptan
Zayif bir Dombili
Ozzybal
Tesnim1903
Ellssa
Limoni026
minerva1988
M Meryem1306
Efenin_Annesi
pastelfit
sara_28
gezegenfeza
Hayalkuran
M muhendishanim98
Elhan
@kayipdunya Kaptan
menekse_kokusu
Cordelia
Mthn83
fesang
Beth18
Jasminium84
sibel_84
Nergis 35
Gonul83
diyetkolikmom
@Ruveyda-
badem000
@sudansebep
Tutku44
Pinkharleyquinn
kelebek19
Aomine Daiki
Yarın kaptanlarimiz bildirimlerini fotoğrafli ( tarih+ nick ekli) özel mesajla bana bildirim yapacaktir.
Diğer yarışmacıların bildirimlerini fotoğrafsız
Geçen Cuma :
Pazartesi:
Fark:
Kaptan etiketi + Elhan
biçiminde saat 14.00' e kadar paylaşmalarini rica ederim.
Bol eksili bir pazartesi dilerim.
Bizim acur Diyarbakır' da nick değiştirmişAllah razı olsun canım benim. Kıtı canim gorseldekinden
Yok tatlım acur farkli bizde aşağıdakine acur derlerBizim acur Diyarbakır' da nick değiştirmiş
Mesela hangi çay canım ? Yeşilçay var elimdeAfiyet olsun canim . Ödem atıcı çayın varsa yapıp tüketir misin bu akşam?