Niye özür diliyorsun kaptanım spor için bize ilham oldun, emek verdin sonuna kadar hakkındır as bayraklarııMAVİ TAKIM
ZincirKirma Kaptan
menekse_kokusu
Cordelia
Mthn83
fesang
Beth18
Jasminium84
sibel_84
Nergis 35
Gonul83
diyetkolikmom
Ruveyda-
badem000
FitVenus
95. Etap Masterfit yarışmamız hayırlı olsun.
Selam kızlar şimdiden özür dilerim 2 kilo almış birinden Kaptan olmaz ama mecbur kaldık ne yazık ki .
Umarım MAVİ takımda olmaktan pişman değilsinizdir bol ekşili haftalar
Canım lahana sarma ve kaymak yedim tek öğün 2,5 litre suyum 2300 puanım varSağol canım, sende çok iyiydin
Bugünkü menünü merak ediyorum
Evet canım 1 ay süren şeker diyetimi dün bozdum daAfiyet olsun canım. Sularımız az hep
Afiyet olsun canım. İlk gün için baya sert bi menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Of of of nasıl dayanıyorsun, afiyet olsun canım
Evet su sıkıntı hep, biran önce toparlamak lazım . Afiyet olsun, tiramisu Cuma ödülü sanırım
Bugün simarma günü yaptım günlerdir hep açtım metabolizmayi şaşırtmak bana iyi geliyor elhancim. Bir de böyle denicem çok az yiyince sanki veremiyorum gibiPilavın kaşık miktarına dikkat canım. Kilonu koruma adına tatlıyı da birazcik azalt. Zaman içinde vücudun hep ister.
Afiyet olsun.
Canım sen promuydun yeni mi oldun?özendim bak şimdiii
Oy oy oy çok az değil miBugünku menum
10 gibi bir kupa yeşil çay.
15.30
9adet küçük lahana sarması bulgurlu etli. Ve bir kaşık yoğurt kaymağı .
Salata yemeliydim ama annem getirmişti yiyiverdim. Güzel de eksim vardı ödüllendirdim kendimi
2,5litre su
200ip atlama 1000 puan
13000 adım 1300p
Toplam 2300p
Elhan ZincirKirma
Uyguladığım program gereği, mecbur dayanıyorumAfiyet olsun canım. Sularımız az hep
Afiyet olsun canım. İlk gün için baya sert bi menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Of of of nasıl dayanıyorsun, afiyet olsun canım
Evet su sıkıntı hep, biran önce toparlamak lazım . Afiyet olsun, tiramisu Cuma ödülü sanırım
AynenHamdolsun, açım
Çok takdir ediyorum iradeni canimmm . Suyu yazmamışsin yeterince içtin mi?