Sesli düşünmeni yerim seninÇok güzel bi soru canım, aslında dün bi düşündüm amane olabiliiir
3 hafta deseeek, şimdi 62,3 olduğuma göreeee
Hadi o zaman 61 olsun, yoksa 60 olurmuyum , yok yok 61 olsun yılbaşı hedefim
Fitpastelim nerdesin senyok aşkitom, biliyosun benim geri yatma huyum yok. Kalktım mı yatmam, kalkmadım mı kalkmam
Tabi kiPeki 60.9 da kabil olur mu
İnşallah canim
Evet ya gecen pazar günü çok fenaydı en azından onlar gitti ve sabitim -100 gram da fena olmazdı
Teşekkür ederim bitanemSelamlar arkadaşlar
Bugün : 60.6
Elhan abla ben bu hafta listede olmak istiyorum eğer uygunsa.
Fotoyu iyi çekemedim oğlum peşimdeydi acıkmış aceleyle çektim hemen.
Eki Görüntüle 3348425
Pazartesi 60.8 dim. Bugüne 200 gr eksim var. @muhendishanim98 senden naber göremedim sanki
Tabi ki kordişim.Evettt ben geldim. MASTERFİTTE olmak istiyorum. Tartıldım 87 kg. Çıktım ama yarın resimli bildirim yapacağım. Uygunmudur kraliçemElhan
Kuzum terapideyim, eve gidince yazarımÖyle mi, peki sizin program nasıl?
Ben çok önceden de bu dediğim diyetisyene gitmiştim, en azından bir ölçüm değerlerimi görmek istedim önceki duruma göre. Eski bilgilerim var onda, biraz böyle devam edip, sizin programa da geçebilirim.
Arayı uzatma
İnşallah canım geçen hafta kilo veremedim diyetisyen açlıktan öldüren listesi verdi. İnşallah bu hafta güzel veririm. İşleri sıkı tutacağım. Cok teşekkürler kraliçemTabi ki kordişim.
Başlangıcin hayırlı olsun.İlk adım sağlıkla atıldı bundan sonrasi kolaylıkla devam etsin inşallah.
Bazen biraz zorluyorum, bazen bacaklar müsade etmiyor, ağrı üstüne birde bacaklara sanki ağırlık bağlamışım gibi oluyorYormuyosun dimi kendini
Bugünlerede şükür canım. ALLAH şifa versin.Bazen biraz zorluyorum, bazen bacaklar müsade etmiyor, ağrı üstüne birde bacaklara sanki ağırlık bağlamışım gibi oluyor
Yinede dinlenecek vakit ayırıyorum
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah
8 Aralık cuma 71.6
Elhan vira bismillah biricikim
Bende güncel kilimi yazayım.
Geçen hafta:72.35
Bu cuma. :71.25
Fark. :-1100gram
Elhan @Akrrep blonde ambition
Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Elhan @deli bir dombili
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm
Geçen hafta: 60,95
Bugün: 60,65
Fark: 300 gr
Yüzde: 0,49
Elhan
@deli bir dombili
Eki Görüntüle 3348367
gecen cuma 67,5
bugun 66,5
fark 1
regl günüm geçti onun etkisi mi suyu azalttım iki gündür sporda yapmadım ondan mı çarşmaba bundan daha düşüktüm artık haftaya bakacagızElhan
Eki Görüntüle 3348369
Günaydın kızlar bendede akşam dan beri tansiyon sıkıntı si var geçmişi okuyamadım kilo veren arkadaşlar Tebriklerr
Geçen cuma 64.2
Bu hafta 64.4
Elhan @Akrrep
Eki Görüntüle 3348382
Cuma 80.65
Bugün 82.70
Fark+ 2,05
Bu hafta kötü beslendim kızlar birde dün pek su içemedim üstüne tansiyon sıkıntısı gece 11 gibi tuzlu ayıranlar zeytinler
Bayağı ödem topladım bekliyordum bunkadar
Evettt ben geldim. MASTERFİTTE olmak istiyorum. Tartıldım 87 kg. Çıktım ama yarın resimli bildirim yapacağım. Uygunmudur kraliçemElhan
Selamlar arkadaşlar
Bugün : 60.6
Elhan abla ben bu hafta listede olmak istiyorum eğer uygunsa.
Fotoyu iyi çekemedim oğlum peşimdeydi acıkmış aceleyle çektim hemen.
Eki Görüntüle 3348425
Pazartesi 60.8 dim. Bugüne 200 gr eksim var. @muhendishanim98 senden naber göremedim sanki
Yarın sabah aç karnına fotoğrafli bildirim yaparsan çok sevinirim tatlım.
Dün 58.10 çıkıyordum gece kaçamağı ödeme sebep olmuş. Pzt günkü kilomu hatırlayamadım sanırım 58.8 di
-400 gram
Elhan @Ruveyda- @deli bir dombili
Eki Görüntüle 3348439
Üzgünüm mavi takım sabitim. Bu haftayı istediğim gibi değerlendiremedim. Haftaya telafi edicem inşallah .
Eki Görüntüle 3348443
Dikkat et kendineHepinize çok teşekkürler kizlarrrr
Geçmiş olsun.ne oldu.boyle.ki benimde 16.9 simdi
Karbonat ve tuz karışımlı gargara yapabilirsin boğaz ağrısına iyi geliyor
Yaptığın beslenme sistemi etki ediyor sanirimBende şaşırdım
Şu an midem sırtıma yapışmış, bacaklarımda derman kalmamışCanım farklı biseyle ilgilenmek bence sana iyi gelecektir bence ciddi ciddi düşün