- 1 Aralık 2019
- 5.685
- 23.089
- 30
Korkmaaaa sana kıyamam suuuAnnnooovvvvv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmaaaa sana kıyamam suuuAnnnooovvvvv
Gebeyimm bennKorkmaaaa sana kıyamam suuu
Niye canim ya gayet iyi gidiyorsun bence7 Aralık
12.00 Bol yeşillik, bir yumurtali omlet , bir çatal peynir , beş zeytin, bir dilim papaya meyvesi
13.00 Kahve
17.00 Üç minik karnıyarık ( Airfryde yağsız) , iki kaşık pilav
19.00 Bir elma
İki litre su
6192 adım( spora ekleme beni ZincirKirma cim. )
@Akrrep
( Hayvansal ürünleri kademe kademe azaltmaya çalışıyorum )
Yapar yapar@Tesnim1903 tatlışım kırmızı kaptanlik uzaktan el ediyor yaparsin di mi
Peki 60.9 da kabil olur muSağlıklıca ve hızlıca verebileceğine eminim.Yeter ki pes etmeyelimYeniyıla kadar sana 60 diyoruz o halde Benim de 58 di hedefim ama bilemiyorum ne olur
İnşallah canimBu süreçte kilo bile vermiş olabilirsin canım. Kasların guclendigine eminim.
Evet ya gecen pazar günü çok fenaydı en azından onlar gitti ve sabitim -100 gram da fena olmazdıTebrikler tüm artılarını yok ettiğin için
Yormuyosun dimi kendiniHamdolsun, bugün dünden iyiyim
Geldiğine çok sevindim
Galip olabilir kaptanlık zor işAblam bu hafta galibi sensin galiba
Seni mi kircaz diyelim tabi sonuçta aynı rakamla basliyoKızlar diyelim ki hedefimiz 60 kg
Ama aralığın sonunda 60.9 tartildik yine de hedefimize ulaştık diyelim mi
Canım farklı biseyle ilgilenmek bence sana iyi gelecektir bence ciddi ciddi düşünGalip olabilir kaptanlık zor iş
yok aşkitom, biliyosun benim geri yatma huyum yok. Kalktım mı yatmam, kalkmadım mı kalkmamBaşlangıcin hayırlı olsun pastelim.
Bu kiloda olsam gider yatardim sanırım. ama sen gitme bu artılar sayesinde sana kavuştuk.
Ne güzel bir kilo Allah'ım. İnsallah gönlünce eski çıpçıtır haline dönersin aşkitom.
Bende şaşırdımharikasın canı mtebrikler çok güzel bir hafta olmuş
60.9 demedigin için üzgünüm tatlım sen elinden geleni yaparsın eminim. Yılbaşı hedefine çok yaklaştım demek de çok güzel benceKızlar diyelim ki hedefimiz 60 kg
No no 60.3 olsa tamamKızlar diyelim ki hedefimiz 60 kg
Çok güzel bi soru canım, aslında dün bi düşündüm ama ne olabiliiirİnşallah canım
Yılbaşı hedefin ne canım
Az önce bildirimini görmüş gibi hissediyorumDün 58.10 çıkıyordum gece kaçamağı ödeme sebep olmuş. Pzt günkü kilomu hatırlayamadım sanırım 58.8 di
-400 gram
Elhan Keira- Zayif bir Dombili
Eki Görüntüle 3348439
Kolay gelsin