Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kilo veren herkesi tebrik ederim. 🧿 Tek tek alıntılayamıyorum. Yoğunlukta hızlıca baktım. 💙

@Jou Beni merak etmişsin gördüm ☺ yerim seni ben 😇 fiziken iyiyim. Ruhen dünyada değilim. 🤧
@sibel_84 canm etiketini gördüm harika 😍 Azmin zaferi diyorum buna 👏 Vazgeçmedin ve kırdın direnci 71 i gördün canm harika bir düşüş olmuş .
@gezegenfeza 🧿 O nasıl bir rakamdı maşallah. 👏

Kızlar arayı çok açmadan tekrar gelicem. 💙💋
ruhunu sıkan neyse çarçabuk senden uzaklaşır umarım canımmm :dua:

bütün neşenle, keyfinle, güzelliğinle tez zamanda gel yanımıza fazla özletme :KK60: :KK200:

Teşekkür ederim bitanem 🥰 Niye biliyor musun? Dün ozellikle not dedim , yarışmalara katılmak istiyorsanız yazın dedim ilk kez senin mesajında gördüm :KK9: :KK9: :KK9:
Eksin güzel ama sen çitirlar ligindeydim beynim karman corman bugün :KK22:
Haftaya çıtırlardayım yine az buçuk ipin ucu kaçtı bu hafta. Sanıırm benim de direnç kilosu 60 çok kolay çıkıyorum 🧐😁

Eklentiler

• IMG_20231208_121247.jpg
    IMG_20231208_121247.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 33
Kilo veren herkesi tebrik ederim. 🧿 Tek tek alıntılayamıyorum. Yoğunlukta hızlıca baktım. 💙

@Jou Beni merak etmişsin gördüm ☺ yerim seni ben 😇 fiziken iyiyim. Ruhen dünyada değilim. 🤧
@sibel_84 canm etiketini gördüm harika 😍 Azmin zaferi diyorum buna 👏 Vazgeçmedin ve kırdın direnci 71 i gördün canm harika bir düşüş olmuş .
@gezegenfeza 🧿 O nasıl bir rakamdı maşallah. 👏

Kızlar arayı çok açmadan tekrar gelicem. 💙💋
Ferahlık dilerim kalbinize ❤️

Teşekkür ederim bitanem 🥰 Niye biliyor musun? Dün ozellikle not dedim , yarışmalara katılmak istiyorsanız yazın dedim ilk kez senin mesajında gördüm :KK9: :KK9: :KK9:
Eksin güzel ama sen çitirlar ligindeydim beynim karman corman bugün :KK22:
Keira- Keira- en güzel bildirim ödülü goes to ruveydaaaaa👏👏👏

Dün 58.10 çıkıyordum gece kaçamağı ödeme sebep olmuş. Pzt günkü kilomu hatırlayamadım sanırım 58.8 di
-400 gram
Elhan Elhan Keira- Keira- Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili
Eki Görüntüle 3348439
Sevgili arkadaşım senden bir ricam var. Bildirimlerini aşağıdaki gibi yaparsan çok sevinirim. Yeni oldugun için alismamiş olman çok normal.

Gecen Cuma:
Bugün :
Fark:
Kaptanlarin etiketleri
1 Aralık'ta fotoğrafsiz bildirim yapılmış tartı boş çektiği için . 59.0
Ertesi gün fotoğrafli 58.5
Ben önceki tabloya 59.0 aldığım için bugünkü eksin 👇👇

Geçen cuma : 59.0
Bugün: 58.4
Fark : -600 gr oluyor. :KK5:

Kilo bildirimi masterfite katılmayacağım

Geçen cuma 63.65