ruhunu sıkan neyse çarçabuk senden uzaklaşır umarım canımmmKilo veren herkesi tebrik ederim.Tek tek alıntılayamıyorum. Yoğunlukta hızlıca baktım.
@Jou Beni merak etmişsin gördüm ☺ yerim seni benfiziken iyiyim. Ruhen dünyada değilim.
@sibel_84 canm etiketini gördüm harikaAzmin zaferi diyorum buna Vazgeçmedin ve kırdın direnci 71 i gördün canm harika bir düşüş olmuş .
@gezegenfezaO nasıl bir rakamdı maşallah.
Kızlar arayı çok açmadan tekrar gelicem.
Haftaya çıtırlardayım yine az buçuk ipin ucu kaçtı bu hafta. Sanıırm benim de direnç kilosu 60 çok kolay çıkıyorumTeşekkür ederim bitanemNiye biliyor musun? Dün ozellikle not dedim , yarışmalara katılmak istiyorsanız yazın dedim ilk kez senin mesajında gördüm
Eksin güzel ama sen çitirlar ligindeydim beynim karman corman bugün
Ben fotoğraf çektim ama paylaşmayı unuttumkelebek19 pazartesiden beri yok
Pinkharleyquinn çarşambadan beri
Busra196
TemelinSafinazi pazartesiden beri yok
M Meryem1306 pazartesiden beri yok
diyetkolikmom
Arkadaşlar bildirimlerinizi bekliyorum.
Ferahlık dilerim kalbinizeKilo veren herkesi tebrik ederim.Tek tek alıntılayamıyorum. Yoğunlukta hızlıca baktım.
@Jou Beni merak etmişsin gördüm ☺ yerim seni benfiziken iyiyim. Ruhen dünyada değilim.
@sibel_84 canm etiketini gördüm harikaAzmin zaferi diyorum buna Vazgeçmedin ve kırdın direnci 71 i gördün canm harika bir düşüş olmuş .
@gezegenfezaO nasıl bir rakamdı maşallah.
Kızlar arayı çok açmadan tekrar gelicem.
Burdayım aşkımFitpastelim nerdesin sen
Dinlen canım iş bitmiyor zatenBazen biraz zorluyorum, bazen bacaklar müsade etmiyor, ağrı üstüne birde bacaklara sanki ağırlık bağlamışım gibi oluyor
Yinede dinlenecek vakit ayırıyorum
Hemen yapıyorum canimkelebek19 pazartesiden beri yok
Pinkharleyquinn çarşambadan beri
Busra196
TemelinSafinazi pazartesiden beri yok
M Meryem1306 pazartesiden beri yok
diyetkolikmom
Arkadaşlar bildirimlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim bitanemNiye biliyor musun? Dün ozellikle not dedim , yarışmalara katılmak istiyorsanız yazın dedim ilk kez senin mesajında gördüm
Eksin güzel ama sen çitirlar ligindeydim beynim karman corman bugün
Hoşgeldin bitanem özledik seni nasılsın çocuklar nasıl?Burdayım aşkım
Dinlen canım iş bitmiyor zaten
Sevgili arkadaşım senden bir ricam var. Bildirimlerini aşağıdaki gibi yaparsan çok sevinirim. Yeni oldugun için alismamiş olman çok normal.Dün 58.10 çıkıyordum gece kaçamağı ödeme sebep olmuş. Pzt günkü kilomu hatırlayamadım sanırım 58.8 di
-400 gram
Elhan Keira- Zayif bir Dombili
Eki Görüntüle 3348439
13 kilo vermişsin aşağı yukarı canım ne kadar surede nasıl verdin tebriklerKilo bildirimi masterfite katılmayacağım
Geçen cuma 63.65
Bugün 63.45
Fark -200 gr
Kabızlık var düzen de şaştı pazartesiden beri yoksa daha çok gitmişti
Elhan
Yavaş yavaş devam etmesini dilerim tatlım. Keşke uzaklaşmasan . Kabızlık gerekli önlemlerle duzelebilirdi.Kilo bildirimi masterfite katılmayacağım
Geçen cuma 63.65
Bugün 63.45
Fark -200 gr
Kabızlık var düzen de şaştı pazartesiden beri yoksa daha çok gitmişti
Elhan
Aslında bir özür mesajı yazacaktım kuzum. Bizim