- 31 Ekim 2013
- 20.876
- 69.017
- 40
Bal küpümm benimmm teşekkür ederimCasminim benim , inci gibi yazılmış notunu yirim.
Tebrikler bitanem
O zaman haftaya regl sonrası şahane ötesi bir eksi gelecek demek ki, regl zamanı bile eksiysenTeşekkür ederim canım aslında 2 gün önce daha güzel eksiler gördüm ama regl olmam beni biraz artılattı malesef.Buna rağmen sonuç güzel devamı gelir inşallah
Diğeri cepteTeşekkür ederim Elhanımm amin inşallahhAslında bu üzüldüğüm bir eksi çünkü fazlası vardı.. Ama kabullendim diyelimmm
düşük kilolarda daha zor tabiki harika eksi canım tebrikler
tebrikler canım 50 lere bir tık kaldı inşallahGeçen hafta: 60,95
Bugün: 60,65
Fark: 300 gr
Yüzde: 0,49
Elhan
Zayif bir Dombili
Eki Görüntüle 3348367
Çok güzel bir eksi kaptanım.gecen cuma 67,5
bugun 66,5
fark 1
regl günüm geçti onun etkisi mi suyu azalttım iki gündür sporda yapmadım ondan mı çarşmaba bundan daha düşüktüm artık haftaya bakacagızElhan
Eki Görüntüle 3348369
Bı de kendisi inansaÜzülme canım belli ki ödem birikmiş fazlaca. Haftaya 77leri göreceğine eminim
Teşekkürler canımm, inşallahHarikasın canım ,haftaya 5li rakamları görürsün inşallah
Kaptanım şahane bir eksi tebriklergecen cuma 67,5
bugun 66,5
fark 1
regl günüm geçti onun etkisi mi suyu azalttım iki gündür sporda yapmadım ondan mı çarşmaba bundan daha düşüktüm artık haftaya bakacagızElhan
Eki Görüntüle 3348369
Gazla çalışıyoruz resmen:))Nasıl ozlediysek inanmakta zorlanıyoruz.
İnşallah canım kaptanımmtebrikler canım 50 lere bir tık kaldı inşallah
üzülme canım dönemsel hepimizde olan sey vucudun dirençe geçmiştir belki uykusuzluk suyun az olması hersey günden güne etkiliyor canım moral bozmak yok başaracagızGeçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Elhan Zayif bir Dombili
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm
İçimizdeki cevherin kıymetini anlayamıyoruz başka türlü . İteklenmemiz şart bitanem. Gelişiniz hepimize iyi gelecek.Gazla çalışıyoruz resmen:))
Ben de sizi çok özledim biricikimNasıl ozlediysek inanmakta zorlanıyoruz.
Evet canım inşallahHoşgeldin canım, temellimi geldin
Sürprizler bizi bekliyorYılbaşına az kaldı
Ben de sizi çok özledim biricikim
Kimler gelmiş kmler hoş eldin tatlım özlemiştik senide iyiki geldin nasılsın iyimsinMerhaba hanımlar
Tabi ki eveeeeeeeeeetAr yuuuu rıdııııııı