- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Kolay gelsin abla benimde duruyo daha adimlar tamamlayamadimÖğleyin cocuklar geldi
Onlar gidince adimlarin yarisini yaptim işe gittim, geldim
Bi dizi acip tamamlayim, menü yazmaya gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin abla benimde duruyo daha adimlar tamamlayamadimÖğleyin cocuklar geldi
Ne oldu, takim durgun geldi sanirim. dizim agridi yarim saattir kizimi salliyorum, uyumaya direniyor.
Benim de son 2 binÖğleyin cocuklar geldi
Fistik ezmen yüzde yüz mü cnm
Vallahi ben 9 u bir dk gecirtmem doğduklarından beri böyle oh vallahi dinleniyorum kocam beyle vakit geçiriyorum iyi oluyor tavsiye ederimBizimkiler erken yatmiyorlar ya
Seni ariyordum bende afiyet olsun canimDiyette canım seni etiketlemeyi unuttum
Bı ara bizde erken yatiyordukta düzen bozuldu yineVallahi ben 9 u bir dk gecirtmem doğduklarından beri böyle oh vallahi dinleniyorum kocam beyle vakit geçiriyorum iyi oluyor tavsiye ederim
Sende kac cocuk var, yaşları kac cnmNe oldu, takim durgun geldi sanirim. dizim agridi yarim saattir kizimi salliyorum, uyumaya direniyor.
Yarim saat sonra dersim var .
Ah ah zaman yetmiyor sanki.
Nerde kim neden kaptan oluyor benim niden haberim yokSagol canim uyurum sanirim @Tostombalakanne mastersefte artik Kim kaptan yarin ogrenirim
Sagol canim benimSeni ariyordum bende afiyet olsun canim
Masterchef de en iyi tulumbayi yapan kaptan olacak bugün reklamlarinda gordumNerde kim neden kaptan oluyor benim niden haberim yok
Son 2 cabuk oluyor yaaBenim de son 2 bin
Kolay gelsin canım uyur insaAllah biran önceNe oldu, takim durgun geldi sanirim. dizim agridi yarim saattir kizimi salliyorum, uyumaya direniyor.
Yarim saat sonra dersim var .
Ah ah zaman yetmiyor sanki.
Yaaa pek severdim kendilerini ama artık ayrı dünyaların tatlıları pardon varlıklarıyızMasterchef de en iyi tulumbayi yapan kaptan olacak bugün reklamlarinda gordum
Salonun bosalmasini bekliyorum abla yaa bosalsin tamamlayacağımSon 2 cabuk oluyor yaa
Hadi kalktim ben
Elif hadi bitirip rahat edelim :)))
Afiyet olsun canim ❤İyi akşamlar herkese
07:00
Bir dilim peynir
1 yumurta
8 zeytin
1 biber
12:00
2 ceviz
1 kase nar
18:00