- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Enerjileri bitmiyor ki maşallah Başka oyuncak yokmuş gibi tulbentlerim ve oklovalarda oyuncak olduBenimkileri de zor zapdettim horon tepiştiler de azıcık dötlerinin üstüne oturdular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enerjileri bitmiyor ki maşallah Başka oyuncak yokmuş gibi tulbentlerim ve oklovalarda oyuncak olduBenimkileri de zor zapdettim horon tepiştiler de azıcık dötlerinin üstüne oturdular
Öğrenmiş oldum sayende hay çok yaşaBelki bilen vardır yani tövbe tutmazim ben
Keşke keşke o zaman hep masum olurdukHep çocuk kalmak lazım o kadar güzel ki
İşte men oÖğrenmiş oldum sayende hay çok yaşa
Ne oldu kız kavgami ettinTamam haklısınız
Keşke.....Keşke keşke o zaman hep masum olurduk
Yo çocukların cokda masum olduğuna inanmıyorum mesala ben aldığım aburcuburlari saklar kardeşlerimden gizli yerdim...abimle kavga edince yaramı kanatır abim yaptı derdimdışarda yaptıklarımı hiç anlatmiyimKeşke keşke o zaman hep masum olurduk
Geçmiş yapmamanin bedelikendi takım arkadaşına yenileceksin demek kız sen ne içtin, ne yedin ? Dokundu mu ne ? Bi kahve iç.
Teşekkür ederim canım benimTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin
Tühya
Kolay gelsin canım
Beğendiğine oy ver canim biz oldugumuz icin oy kullanmaYarismada kim ne yaptı gidip oy kullanicam bı doyverim
Kaptancigim yemedikten sonra isterse çikolata şelalesi olsun beni baglamaz sizinkileri de senBeğendiğine oy ver canim biz oldugumuz icin oy kullanma
Canim oylama konusunu kapatalim mi sorun yasiyoruz begendigin tarife ver gercektenKaptancigim yemedikten sonra isterse çikolata şelalesi olsun beni baglamaz sizinkileri de sen
Verdim gitti sosyete mantısı haşhaşlı çörekCanim oylama konusunu kapatalim mi sorun yasiyoruz begendigin tarife ver gercekten
Tesekkur ederim o zamanVerdim gitti sosyete mantısı haşhaşlı çörek
Mastersefte enginar dolmasi yaptilar öyle özendim yaptim enginarla iliskimiz tek yemek uzerineEnginari bir turlu sevemedim kereviz tavukla terbiyeli yemegi nefis oluyor.
Afiyt olsun canim ❤Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10.00
Eki Görüntüle 2935883
Ara 5 ceviz
1 şeftali 1erik 2 mandalina
Karışık bitki çayı
Saat 15:00
1 tabak m.corbası
1 kase yoğurt
Eve gelince
1 mandalina 3 çiğ badem
Karışık bitki çayı
Su: 3 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia madamhd
Nasıl da çözdün beni Ben kavga etmeyi beceremiyorum . Bu seferde elif kaptabınımızı üzdüm . En iyisi susmak işime bakmakNe oldu kız kavgami ettin
Ay hele o tulbentlerin çektiğini bir ben bir Allah biliyor kendilerine kuyruklu elbise yapıp premses oluyorlar kafalarına bağlayıp nene taklidi yapıyorlar yataklarının arasına gerip çadır yapıyorlar benim tülbentleri benden çok kullandılarEnerjileri bitmiyor ki maşallah Başka oyuncak yokmuş gibi tulbentlerim ve oklovalarda oyuncak oldu