- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Ikisi de ayni evde mi simdi?Esini bırakmışlar bir gün nezarette kaldı baya yıprattılar birbirlerini suanda evlerindeler ses yok polis kadina şiddetten eniştemi dün gece baya hırpalamışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikisi de ayni evde mi simdi?Esini bırakmışlar bir gün nezarette kaldı baya yıprattılar birbirlerini suanda evlerindeler ses yok polis kadina şiddetten eniştemi dün gece baya hırpalamışlar
Yok kız uzulmedim bakma sen bana ❤❤❤❤❤Nasıl da çözdün beni Ben kavga etmeyi beceremiyorum . Bu seferde elif kaptabınımızı üzdüm . En iyisi susmak işime bakmak
Afiyet olsun canim ❤11 00
2 dilim tb ekmek 1 ekmek üstü 1 çay kaşığı bal 5 zeytin domates salatalık kırmızı biber çay
17 00
Salata içinde 3 adet ceviz
2lt su
2 yeşil çay
10268 adım 1. 026p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia madamhd
Haketmiş o zaman ne demek şiddet elleri kopsun böylelerinin keşke ablan boşanmayı düşünseEsini bırakmışlar bir gün nezarette kaldı baya yıprattılar birbirlerini suanda evlerindeler ses yok polis kadina şiddetten eniştemi dün gece baya hırpalamışlar
Sorma birde hep en güzelini alma gayretindeler Şimdi ütü masası işgal altindaAy hele o tulbentlerin çektiğini bir ben bir Allah biliyor kendilerine kuyruklu elbise yapıp premses oluyorlar kafalarına bağlayıp nene taklidi yapıyorlar yataklarının arasına gerip çadır yapıyorlar benim tülbentleri benden çok kullandılar
Üzdüm üzdüm ❤❤❤❤❤❤❤Yok kız uzulmedim bakma sen bana ❤❤❤❤❤
Yerim onları ya benim kızları yatırdım da 2 dk soluklandım yani kafam rahatladıSorma birde hep en güzelini alma gayretindeler Şimdi ütü masası işgal altinda
Yaa üzülmedim ama su oldu kazanmak da var kaybetmekte bu tatli bir yaris hepimiz kazaniyoruz canim konuyu kapatalim ❤❤❤❤Üzdüm üzdüm ❤❤❤❤❤❤❤
Benden önce zeynep sormuşEsini bırakmışlar bir gün nezarette kaldı baya yıprattılar birbirlerini suanda evlerindeler ses yok polis kadina şiddetten eniştemi dün gece baya hırpalamışlar
Sen çocuk degil canavarmişinYo çocukların cokda masum olduğuna inanmıyorum mesala ben aldığım aburcuburlari saklar kardeşlerimden gizli yerdim...abimle kavga edince yaramı kanatır abim yaptı derdimdışarda yaptıklarımı hiç anlatmiyim
Sağol kaptanım ❤Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim sporlarinda Cordelia yi etiketleyebilir misinSelam kizlar yorucu bir gunden menu
Sabah 09.00 1 haslanmis yumurta. 1 yesil elma
Öglen. 1 tost bol acili. 1 fincan bitki Cayi
Aksam. 100 gr etli salata ( ekmek Hakkimi Öglen kullandim sadece ) aciktim biraz 2 mandalina bir Elma daha yiyebilirim bu gece
1.5 Saat tempolu yuruyus spor olarak
Bizimkiler erken yatmiyorlar yaYerim onları ya benim kızları yatırdım da 2 dk soluklandım yani kafam rahatladı
Afiyet olsun canımSabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10.00
Eki Görüntüle 2935883
Ara 5 ceviz
1 şeftali 1erik 2 mandalina
Karışık bitki çayı
Saat 15:00
1 tabak m.corbası
1 kase yoğurt
Eve gelince
1 mandalina 3 çiğ badem
Karışık bitki çayı
Su: 3 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia madamhd
Afiyet olsun canım11 00
2 dilim tb ekmek 1 ekmek üstü 1 çay kaşığı bal 5 zeytin domates salatalık kırmızı biber çay
17 00
Salata içinde 3 adet ceviz
2lt su
2 yeşil çay
10268 adım 1. 026p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia madamhd
Afiyet olsun canım yat dinlenSelam kizlar yorucu bir gunden menu
Sabah 09.00 1 haslanmis yumurta. 1 yesil elma
Öglen. 1 tost bol acili. 1 fincan bitki Cayi
Aksam. 100 gr etli salata ( ekmek Hakkimi Öglen kullandim sadece ) aciktim biraz 2 mandalina bir Elma daha yiyebilirim bu gece
1.5 Saat tempolu yuruyus spor olarak
Iyi akşamlar canım geçmiş olsunİyi akşamlar kizlar.
Ortancamin yine alerjik bronşit tuttu.Esimde akşam calisiyor.yuruyuse çıkamadım yani ,evde Leslie 30 mil yaptım.Daha öncede yaptığım için 30 kilden başladım..Su 6 bardak oldu..Yatana kadar artık icicem
Diyette canım seni etiketlemeyi unuttum18.10.2021 Pazartesi Yitik şifa 4. Günüm
Sabah 10.30 da
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12.30 da
Dün kalan kabak pizzayı da yedim dolaba koymayı unuttuğum için yedim
Eki Görüntüle 2935807
Akşam 18.30 da
Eki Görüntüle 2935806
2,5 lt su içtim
2 kupa bitki çayı içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul