- 16 Mart 2008
- 45.549
- 221.686
Yazarım meseleyi anlamadım ne tacizi...Kusura bakma tacizi meşrulaştıran birinin olduğu aynı ortamda kalamam ben !!! Midem almaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarım meseleyi anlamadım ne tacizi...Kusura bakma tacizi meşrulaştıran birinin olduğu aynı ortamda kalamam ben !!! Midem almaz
Abi noluyor ya...ne tarafa dönsem tartışma ..Kimin psikolojisi bozuk belli tacizci adamı savunan sensin. Ama pardon bilim adamı sonuçta dimi ister tecavüz eder ister taciz sen inanmaya devam et sorgulama neyse Ya kime ne anlatıyorum blokluyorum seni
Abi noluyor ya...ne tarafa dönsem tartışma ..
Kaptanım afiyet olsun. Çok güzel bir menü. Sayfa sayfa olmaktan çıktı. Benim şalter yine attı...Menüm
13:00
2 biber dolma pezik sarma
1 kase yoğurt
18:45
2 porsiyon pezik saplı yoğurtlu dövme çorbası
30 dk yürüyüş
Elhan Efenin_Annesi
Ne güzel bi menü çok az yemişsin maşallah filizBugun ki menum
Kahvalti
1 Adet krep
Sekersiz cay
Ara öğün
Limonlu form bisküvi 3 adt
Akşam
5yk bezelye
1 Dlm ekmek
Elhan Efenin_Annesi
Bana yapıldı deseydin seni desteklerdim. Bir başkasının söylemine inanmak zorunda değilim. Bilim düşmanı yobazlarıda savunmak zorunda degiliim.Herkes özgür. Daha fazla diyoloğa girmeyelim. Burda kimseyi germeye hakkın yok. Burası diyet sayfası , saçmalama köşesi değil.Kimin psikolojisi bozuk belli tacizci adamı savunan sensin. Ama pardon bilim adamı sonuçta dimi ister tecavüz eder ister taciz sen inanmaya devam et sorgulama neyse Ya kime ne anlatıyorum blokluyorum seni
Normalde çok yerim ama artık doyuruyor beni menüler tesekkur ederim şekerimNe güzel bi menü çok az yemişsin maşallah filiz
Sakın ha süt vermemen lazım çocuğa. Ben emzirirken hamile kalmışim. Doğumdan sonra hiç adet olmadigim için hamile olduğumu da anlamamıştım. Bir hafta oğlum ishal oldu , kusmaya başladı , sonra emmeyi reddetti. Hiç anlam veremiyordum daha altı aylıktı. Bir gün komşum test yap hamile olabilirsin dedi. O şekilde hamile olduğumu öğrendim. Meğer sütüm çocuğu hasta etmiş.Canım birsey olmaz koskoca yengem 2 cocugubu emzirdi birden hamileykende emzirdi duruma bağlı herşey
Ya noluyorİyi akşamlar kızlar bazı sebeplerden dolayı ben gruptan çıkıyorum herkese bol şans diliyorum
Ya var ya aynı durumdayım. Her girişte bir tartışma. Arkadaşlar biraz sakin olalım lütfenAllah'ım sana geliyorum.
Ben bòyle çatur çutur insan kırabilmelerine üzüldüm sadece neyse diğer olayada kısaca açıklayayım bir bilim adamı ile ilgili çıkan tacizcimi diye bir takım haberler olmuştu ve ben sadece bu gòrüşe katılmadığım için gruba gelip o inanılmaz tepkiyi verdi. Gözümüzle görmediğimizi birisi istiyor diye kabul etmek zorndaymışız bunun tepkisi.Yanliz tartışmalar çok üzücü taciz meselesini anlayamadım ama diş jeli olayında katılıyorum blondeye ben ufakliga ağrısı kesilsin diye bütün jelleri denedim çünkü ne uykusu vardi ne biseyi doğal şeyler bunlar sadece önermiş lütfen biraz daha sakin olun
1 tane yemişsin oda öğlen saatinde genel olarak güzel bence menün cnm afiyet olsun siyez grisSini tadı nasiliyi akşamlar herkese
bugün güzel geçmedi. beslenmem kötü oldu. canım sıkıldı ama napim. işyerinden yiyeceğim artık. bakalım nasıl olacak.
Elhan Ellssa
31 Ekim 2023
sabah 2 siyez grissini, 2 kare bitter
öğlen 1 kıymalı kaşarlı pide, salata
akşam 2 kepçe ezogelin çorbası, etli kereviz yemeği, salata, 1 dilim tbe
ara 1 avuç çekirdek
Adımımı attım ben de tartışma gördüm ve anladığım kadarıyla bir süredir devam ediyormuş çözülür umarımBazen kendimden şüpheleniyorum. Okuduğumu da anlamıyorum. Acaba sıkıntı bende mi diye dünden beri düşünüyorum. Olayları da anlayamadım.
Bende olayi anlasam. Kim kimle tartışıyor onu da çözemedim.Adımımı attım ben de tartışma gördüm ve anladığım kadarıyla bir süredir devam ediyormuş çözülür umarım