- 13 Ağustos 2022
- 6.213
- 25.496
Geçmiş olsun bebeğim inşallah hafifler rahatsızlıklarıEvett canım
Hemde nee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun bebeğim inşallah hafifler rahatsızlıklarıEvett canım
Hemde nee
Kusura bakma tacizi meşrulaştıran birinin olduğu aynı ortamda kalamam ben !!! Midem almazCanım sakin kafayla bir düşün ve sapla samanı ayır lütfen. Diyet yapmak ,burda motive olmak başka konu... Diğer şeyler başka konu...
Pire için yorgan yakılmaz ! Sen hedeflerine ve hayallerine bakarsın, muhattap olmak istemediğinle olmazsın bu kadar basit.
Burda olmak seninde hakkın lütfen saçmalama.
Canım emzirmeyi bırakmayı dene canım. Büyüklerimiz ve anneannem derdi hep. Belki o süt haste ediyor çocuğuÖyle ama gercekten zor 1ay bile sürdüğü oluyo budisler nese
JEl mel almayız biz canım emziriyorum zaten ona agri kesici oluyo rahatlıyor dru na gittik bi sıkıntılar yaşadık sacma birşey amann göremedik bile dru
Akşamdan sonraki ara hariç çok güzel canım.Afiyet olsun
Psikolojin bu kadar bozuksa tabi biraz uzak kalmak sana iyi gelebilir. Sonra bakıp kendine sende gülersin zatenKusura bakma tacizi meşrulaştıran birinin olduğu aynı ortamda kalamam ben !!! Midem almaz
Canım birsey olmaz koskoca yengem 2 cocugubu emzirdi birden hamileykende emzirdi duruma bağlı herşeyCanım emzirmeyi bırakmayı dene canım. Büyüklerimiz ve anneannem derdi hep. Belki o süt haste ediyor çocuğu
Akşamdan sonraki ara hariç çok güzel canım.Afiyet olsun
Biricikim benimki rekor değildi yüzdelik olarak beni geçen biri vardı öncesinde ismini boşver :))Selamlar, sevgiler muhteşem yarışmacımiz. Sanırım rekorun kirilmadi. Kıran varsa düzelteyim.
Ben de seni seviyorum ne olacakBenim dua etmeme gerek kalmadan daimi arkadaşlarimizin aramıza dönme ihtimalini çok seviyorum.
Kız bilmediğimiz i birsey almam doktor önermediği sürece zeytinyag karanfil yapıyorum merak etme sanadaa yazikk blonse hersey sen bilmiyosun nese birsey cektigi yok suan gayet iyi bende bi anneyim canımin yanmasinıda cok iyi biliyorum sanada yazık her dediğine sen dogrusun pardon ben degill nese daha fazla uzatmayalım birbirimizi kırıcaz hiç istemem aramiz bozulsunAllah Allah kız niye jel almayp acı ćektiriyorsun günah değil mi ? Bebekler için yapılmış bu doktor veriyor bunu. Biz çok rahat geçirmiştik ne ateş , ne başka zorluk olmadı diş çıkarma döneminde. Nasıl bile bile kıyacaksın yazık.
Gitmezsen sevinirim tatlım. Bu cuma tartinin hayaliyle yaşıyordum.İyi akşamlar kızlar bazı sebeplerden dolayı ben gruptan çıkıyorum herkese bol şans diliyorum
Bir günümüz de rahat geçmesin ... noluyor....Kız bilmediğimiz i birsey almam doktor önermediği sürece zeytinyag karanfil yapıyorum merak etme sanadaa yazikk blonse hersey sen bilmiyosun nese birsey cektigi yok suan gayet iyi bende bi anneyim canımin yanmasinıda cok iyi biliyorum sanada yazık her dediğine sen dogrusun pardon ben degill nese daha fazla uzatmayalım birbirimizi kırıcaz hiç istemem aramiz bozulsun
Bi anneye öyle yazık mazık çocuk konusunda söz edemezsin sen annesin diye biz bilmiyomuyuz ? Nese seninle bitürlü anlaşamıcaz
Allah şifa versin tatlı miniş. Sen nasılsın daha iyimısinCanım birsey olmaz koskoca yengem 2 cocugubu emzirdi birden hamileykende emzirdi duruma bağlı herşey
Bana yazik diyo abla ben kızımı cektiriyomusum ?Bir günümüz de rahat geçmesin ... noluyor....
Canımm iyiyim şukür sadece gripim sırasıyla bitiyo sanırımAllah şifa versin tatlı miniş. Sen nasılsın daha iyimısin
DelirecegimElhan Efenin_Annesi kaptanlarım ben bir süre ara vermiştim. Psikolojik olarak diyete adapte olamıyorum ayrı. Siteye girip konuyu çok takip edemiyorum apayrı. Tekrar denedim ama hala aynıyım malesef. Biraz zor zamanlardan geçiyoruz ailecek. O yüzden çekilmek istiyorum bir süre gelemicem. Hepinizi çok seviyorum. İyiki sizleri tanıdım. Hepinize bol eksiler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere inşallah Jou benim burada olmama vesile olan joum sanafa apayrı teşekkür ediyorum
Ben anneyim diye bilemem. Sende annesin diye bilemezsin . Ben sana tüm çevrem doktor olduğu için söylüyorum. Bir annenin bileceği şey olsa çocuk doktoru diye bir alan olmaz. Bu gözgöre göre çocuk acı çekmesin diye yardım edilince kızıyorsan etmem bidaha bu kadar basit. Ne yaparsan yap evet bana yazık kendime kimseye yardım etme deyip deyip gene merhametime yenik düşüyorum ve bu oluyor. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap ateşlensin ağlasın tamam bende bundan sonra asla sana hiç bir şey yazmam zaten sen kulakdan dolma halk efsaneleriyle ve sadece kendi bildiğin doğrularla devam et. Kusura bakma yardımcı olurum sandığım için.Kız bilmediğimiz i birsey almam doktor önermediği sürece zeytinyag karanfil yapıyorum merak etme sanadaa yazikk blonse hersey sen bilmiyosun nese birsey cektigi yok suan gayet iyi bende bi anneyim canımin yanmasinıda cok iyi biliyorum sanada yazık her dediğine sen dogrusun pardon ben degill nese daha fazla uzatmayalım birbirimizi kırıcaz hiç istemem aramiz bozulsun
Bi anneye öyle yazık mazık çocuk konusunda söz edemezsin sen annesin diye biz bilmiyomuyuz ? Nese seninle bitürlü anlaşamıcaz
Desin kuzum ne var bunda. Çocugun canı yanmasın sen de rahat et diye söylüyor. Yapar veya yapmazsın bunun için polemiğe girmeye gerek yok. Teşekkür ederim düşüneceğim...söylemen gereken bu...Bana yazik diyo abla ben kızımı cektiriyomusum ?
O ne demek yaKusura bakma tacizi meşrulaştıran birinin olduğu aynı ortamda kalamam ben !!! Midem almaz
Allah'ım sana geliyorum.Ben anneyim diye bilemem. Sende annesin diye bilemezsin . Ben sana tüm çevrem doktor olduğu için söylüyorum. Bir annenin bileceği şey olsa çocuk doktoru diye bir alan olmaz. Bu gözgöre göre çocuk acı çekmesin diye yardım edilince kızıyorsan etmem bidaha bu kadar basit. Ne yaparsan yap evet bana yazık kendime kimseye yardım etme deyip deyip gene merhametime yenik düşüyorum ve bu oluyor. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap ateşlensin ağlasın tamam bende bundan sonra asla sana hiç bir şey yazmam zaten sen kulakdan dolma halk efsaneleriyle ve sadece kendi bildiğin doğrularla devam et. Kusura bakma yardımcı olurum sandığım için.
Kimin psikolojisi bozuk belli tacizci adamı savunan sensin. Ama pardon bilim adamı sonuçta dimi ister tecavüz eder ister taciz sen inanmaya devam et sorgulama neyse Ya kime ne anlatıyorum blokluyorum seniPsikolojin bu kadar bozuksa tabi biraz uzak kalmak sana iyi gelebilir. Sonra bakıp kendine sende gülersin zaten