- 16 Mart 2008
- 45.534
- 221.607
Benim dua etmeme gerek kalmadan daimi arkadaşlarimizin aramıza dönme ihtimalini çok seviyorum.Sınav haftasına girdik
Bu sene çok yoğunum ve çok kilo aldım ama cuma gününğ atlatayım dönüyorum inşallah Elhan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dua etmeme gerek kalmadan daimi arkadaşlarimizin aramıza dönme ihtimalini çok seviyorum.Sınav haftasına girdik
Bu sene çok yoğunum ve çok kilo aldım ama cuma gününğ atlatayım dönüyorum inşallah Elhan
Bu hafta yazar kırarsa kırar yoksa daha da kimse kıramaz benceSelamlar, sevgiler muhteşem yarışmacımiz. Sanırım rekorun kirilmadi. Kıran varsa düzelteyim.
İyiyim canım. Bugünüm temiz geçti şu ana kadar. iki bardaklık falan kaldı. İçiyorum içiyorum Sen naptınElhan Nasılsın canım dukan birasına başladın mı?
Yazarın kırması mümkün olabilir evetBu hafta yazar kırarsa kırar yoksa daha da kimse kıramaz bence
Bende az önce bitirdim canım. Dün içmeye başaladığımıda ajandaya not ettim ki unutmayayım 15 gün dolunca yine bırakacağım diye.İyiyim canım. Bugünüm temiz geçti şu ana kadar. iki bardaklık falan kaldı. İçiyorum içiyorum Sen naptın
Çok güzel afiyet olsun canım31 Ekim
11.00 Bir buçuk yumurta, maydanoz, nane, domates, salatalik , peynir, ceviz , zeytin
13.00 Kahve
16.00 Bir mandalina
17.00 Tavuk ızgara normal porsiyon, salata, bir bardak ayran
Bir litre Dukan birası, su emin değilim
Ellssa
İyi benim ajandam da sen oldunBende az önce bitirdim canım. Dün içmeye başaladığımıda ajandaya not ettim ki unutmayayım 15 gün dolunca yine bırakacağım diye.
Teşekkür ederim kaptanımÇok güzel afiyet olsun canım
Menümüz bu gün yine çok çok benziyor ama senin ki benimkinin bir tık iyisi31 Ekim
11.00 Bir buçuk yumurta, maydanoz, nane, domates, salatalik , peynir, ceviz , zeytin
13.00 Kahve
16.00 Bir mandalina
17.00 Tavuk ızgara normal porsiyon, salata, bir bardak ayran
Bir litre Dukan birası, su emin değilim
Ellssa
Bunu yazmayacaktinMenümüz bu gün yine çok çok benziyor ama senin ki benimkinin bir tık iyisi
Ama bende yine iyi spor yaptm ordan da kendi hakkımı yemiyeyim şimdi
Evet 15 gün boyunca her gün içiliyor .İyi benim ajandam da sen oldun
Her gün mü içeceğiz
Sen de benim gibi başlangıca göre 8 kilo vermişsin.Ben de 1 ayda ne kadar vermişim.
29 Eylül 81.4
30 Ekim 78.1
Fark 3.3 kilo
En başladığım kilo 86.7
Sende hastaydın ya senden bulaşmıştırSağol bebeğim ya
Bilmiyorum canım bi kafası yanıyo kafası yanıyosa dişSende hastaydın ya senden bulaşmıştır
Temmuz mu Ağustos mu bilemedim şimdi. 86,7 ile başladım. 1 aya yakın.Sen de benim gibi başlangıca göre 8 kilo vermişsin.
ben de 82.8 ile başlamştm 8.4 kilo verdim .
Tebrikler. Senin başlangıcın ne zamandı ?
Başka bi şey olmasında diş olsunBilmiyorum canım bi kafası yanıyo kafası yanıyosa diş
Hahahah ama diş çok fena bee yaşadıkça anlayacanBaşka bi şey olmasında diş olsun
Evet diştir oBilmiyorum canım bi kafası yanıyo kafası yanıyosa diş