- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Eevtt canımm aynen öylee alıyorum vitaminlrri yiyorum ceviz badem fındık falanDikkat et canım. Vücudunda alışmaya çalışıyor. Beslenmene vitaminlerine dikkat et.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eevtt canımm aynen öylee alıyorum vitaminlrri yiyorum ceviz badem fındık falanDikkat et canım. Vücudunda alışmaya çalışıyor. Beslenmene vitaminlerine dikkat et.
OlmaaaahhhKesinlikle hafta sonu gelmeseme acaba hiç diyecemde:))
Spora gidersen sonuç
teşekkürler ablacımTebrikler canım
tebriklerrCuma 82,200
Bugün 82,000
Fark - 200 gr
Elhan Ellssa
@kayipdunya
Not: geç yattım, iyi uyudum, uyanamadım
Teşekkürler canım . Neyse ki eski düzene geri döndük.Oooo, yine bir uykusuz, yine süper eksi
Tebrik ederim canım
Yarasın ikinize de canımEevtt canımm aynen öylee alıyorum vitaminlrri yiyorum ceviz badem fındık falan
Tebrikler canım. Daha güzeli cuma gününe inşallahCuma 82,200
Bugün 82,000
Fark - 200 gr
Elhan Ellssa
@kayipdunya
Teşekkürler siboş sağollTeşekkürler canım . Neyse ki eski düzene geri döndük.
Yarasın ikinize de canım
İyi eğlencelerKizlar saat 15.00 gibi evde olacağım. Kusura bakmayın disaridayim. Okul tatil edilince okuldan arkadaşlar buluşalım dediler. Bugün öğrendim apar topar çıktım.
Teşekkür ederim canım kesik kesik uyudum valla cocuk huzursuzdu geceSende mi uyumadın
Tebrik ederim canım
TebriklerCuma 82,200
Bugün 82,000
Fark - 200 gr
Elhan Ellssa
@kayipdunya
O dün değilmiydi kiz dediğin abooo benden 100gram fazlası65.4 asko yazdiydim niye görmüyosnnnn
Yeşil mercimekli bulgur çorbasıAkşama ne yapsam diye şimdiden kara kara düşünmeye başladım
Yok yok olsunnnOlmaaaahhh
Kolay gelsin canıml. Şimdiden afiyet olsun.Yeşil mercimekli bulgur çorbası
Patlıcan kızartıp( yağsız) sarımsaklı yoğurtlu
Körili tavuklu makarna
Salatadan emin değilim