- 13 Ağustos 2022
- 6.204
- 25.451
Grip mi sizinde Sibel ? Bizde ilk eşim burnu aktı boğaz ağrısı oldu sonra bana geçtiDeğişik bir salgın var kızlar dikkat edin. Bir aydır resmen bizim evin içerisinde dolaşıp duruyor. Tam bitti derken yeniden başlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grip mi sizinde Sibel ? Bizde ilk eşim burnu aktı boğaz ağrısı oldu sonra bana geçtiDeğişik bir salgın var kızlar dikkat edin. Bir aydır resmen bizim evin içerisinde dolaşıp duruyor. Tam bitti derken yeniden başlıyor
Öyle vallahaa atesler icindeydim bugün iyiyim sadece bogazımda acısı gidicek gibi hayırlısıSende mi hastasın sana daha zordur bebeğin var hamilesin bide
Ahh ablam keşke yakın olsaydık valla ellerine sağlık şifa olsunKeşke yakın olsak canım, üzüldüm şimdi
Çabucak iyileş, sana senden başkasından fayda yok
Bana da öyle
Bir çorbayı koydum, bileklerim yanıyor, bacaklarım ağırlaştı, yattım, dinlenip geri kalkacağım
4 gündür sarımsak zencefil bal limon yiye yiye içim şişti ama hala banamısın demediGrupta herkes hasta geçmiş olsun tüm hasta bacilara nazar mı değdi ne oldu herkes hasta dikkatli olun bagisikliginizi yüksek tutmaya çalışın bol bol c vitamini ve zencefilli karabiber li bal yüklenin kızlar
Geçmiş olsun bebeğim Allah şifa versin hepimizeÖyle vallahaa atesler icindeydim bugün iyiyim sadece bogazımda acısı gidicek gibi hayırlısı
Ehliyet islemleride erkene alındıHeytt beee güzel gelinim bnm mükemmel gidiyorsun daha da aşık et kendine bnm keratayı oynat parmağında
Sıkıntı değil Cumaya toplarsın canım.
Afiyet olsun canım
Bugunki menum
Kahvaltı 13.00
1 adt yumurta
2 dlm salam
3 4 adet zeytin
1 dlm ekmek
Ara öğün
Soda
3 4 adet ceviz
Akşam
1 kase çorba
Dışarıdaydım yeni geldim saatin 8i geçmemesi için 1 kase çorba içtim
Elhan Efenin_Annesi
Hepinize bildirimlerinizd3n dolayı teşekkür ediyorum kizlar ikizlerim biraz rahatsız ateşleri var . Artı gelen arkadaşlarımın Cuma ya kadar onları eksiye cevireceklerini biliyorum . Takımıma güveniyorum sizleri seviyorum. HayalkuranSelam kızlaaar onlarca sayfa bırıkmıs okuyamadım bebıskom hasta sürünüyoruz biz bakamıyorum o yüzden Elhan ablişkom hzırlık daha uygundu bana bu hafta%100 artıyım çnkü ne dıyet ne uyku duzenım var boşu boşuna takım yüzdesi düşürüp emeklerini heba etmek istemedim kimsenin haa dersen artık çok geç 1 kasım doğumgünüm yeni bi ben hediye etmek için kendime başa sarmaya karar vermiştim 2 gün aç kalır eksiye düşmeye çalışırım ama risk almış oluruz Efenin_Annesi bnm yüzünden kaybetmesin çok üzülürüm
Canım Çok sevindim senin adına inanılmaz bir eksi ve hemde daha pazartesiden maşallah 70lere geldiğin içinde ayrıca mutlu oldumBaşlangıç :89.00
Cuma :80,500
Bugün :78,300
Fark:-2.200
Sibel tebrik ederim. 72yi görmene çok sevindim.
Harika gidiyorsun canım maşallah. Cumaya 64'e geçecek gibisin. Bu rakamların darısı başıma .
Estağfurullah...çok değil artı cumaya kadar hallederiz.Elhan Elhan ablacım geç girdim kusura bakma ancak fırsatım oldu ablacım Hafta sonu serbest bestlendim ondan biraz artım var ama cumaya kadar halledeceğim . Hazırlık takımı için bildirimimi yapayım
Cuma: 74.5
Bugün : 74.8
Fark : +300gram
Hiç önemli değil. Bir günde eğlenmene bak.Birazdan kaptanlarin bildirimini yapacağım. Sonra da bildirimleri tek tek not edip tabloya geçireceğim. Kusura bakmayın geç oldu.
Çok sağ ol kaptanım.Sıkıntı değil Elhan kaptanım Cuma halledersin
Aboo ensendeymişim Efenin_Annesi nin. Tebrikler canımEki Görüntüle 3326386
Efenin_Annesi
Cuma : 96.7
Pzt. : 96.2
Fark : -500
Yüzde : 0.51
Eki Görüntüle 3326388
Ellssa
Cuma: 78.5
Pzt. : 78.1
Fark : -400
Yüzde: 0.50
Pazartesi avantajını Efenin_Annesi kaptanım kazanmıştır.
Kaptanım transferini gerçekleştirebilirsin.
Çok minik bir farkla aldı Kırmızı kaptanım maalesef Efenin_Annesi yaktın mavişleriAboo ensendeymişim Efenin_Annesi nin. Tebrikler canım
Bi firikikte versin bariiHeytt beee güzel gelinim bnm mükemmel gidiyorsun daha da aşık et kendine bnm keratayı oynat parmağında