- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhan ablacım benim bugünSevgili Arkadaşlar,
Pazartesi bildirimlerinizi yarın saat 13.00 kadar paylaşırsanız sevinirim.
Kaptanlarin bildirimleri fotoğrafli tarih nick belirterek özel mesajla bana gönderilecek.
Hepinize bol eksili hafta diliyorum.
@Ysmnondr hazırlıkta devam edeyim demişti ben vazgeçer diye seçmelere almıştım kendisini. Eğer devam etmek istemezse mesajla bana bildirmesini rica ediyorum.
Masterfit Yarışması 89. Etap 27.10 30.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım Efenin_Annesi KAPTAN 96.7 Hayalkuran 77.5 @flziso 66.0 menekse_kokusu 66.2 @blonde ambition 74.5 @TemelinSafinazi 67.25 @Ysmnondr 83.85 @Cookiie 79.6 ZincirKirma 82.4 @s i d e l y a 65.0 Mavi Takim Ellssa KAPTAN 78.5 yazarhanim35 80.5 gezegenfeza 82.2 @Beth18 65.9 @60kiloyum 90.3 Jasminium84 62.75 @Nergis 35 64.3 Aomine Daiki 69.35 sibel_84 73.4 Elhan 70.8 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Mthn83 81.0 @Ozzybal
Geçen hafta veremeyince üst üste ardı ardına vermiş oldun buhafta kırdın kiloyu2.200 canım
Sen nasılsın canım? Sonrasında gittin mi doktora?Geçen hafta veremeyince üst üste ardı ardına vermiş oldun buhafta kırdın kiloyu
Amaann heryerim kırılıyo vallahi kuzum hastayımm iyilestim diyorum gene başlıyo ardındanSen nasılsın canım? Sonrasında gittin mi doktora?
Uykusuzluk yaramışBaşlangıç :89.00
Cuma :80,500
Bugün :78,300
Fark:-2.200
Dikkat et canım. Vücudunda alışmaya çalışıyor. Beslenmene vitaminlerine dikkat et.Amaann heryerim kırılıyo vallahi kuzum hastayımm iyilestim diyorum gene başlıyo ardından
4 gün önce gittim doktora cok küçük daha 5 haftalıktı 9 kasıma gidicem tekrar kalp atışına
Gribim abla burnum tıkalı boğazım ağrıyor teşekkür ederimGeçmiş olsun Hayalcim. Noldu neyin var
Süpersin rakibem, tebriklerGünaydın kızlar cumhuriyetimizin 100. Yılında güzel haberler geldi okulların tatil olması veeeeee en önemlisi regl olmama rağmen 82.05 görmem tartıda ben şok
Normalde 1 yada 2 kilo fazla çıkarım.
Efenin_Annesi Elhan gezegenfeza
Cuma :82.40
Pazartesi : 82.05
Harikasın canım. Heyecanın uykusuzluğunla çok süpersin. Aynen yola devam. Cuma da süper sonuç olacak sana inanıyorum
Sen bunun nedenini biliyosun ve bırakmak da istediin. Pazartesi artı olabilir hiç canını sıkma. Cuma çok güzel sonuç olacak
Çok güzel canım. Cumaya dahada güzel olacak
Birazcık uyku düzenim olsa daha kolay gidecek herhalde. Ama düzen diye birşey yok. Bu gece kalktık saat 3 de bir saat oturduk sonra tekrar uyuduk.Harikasın canım. Heyecanın uykusuzluğunla çok süpersin. Aynen yola devam. Cuma da süper sonuç olacak sana inanıyorum
Sen bunun nedenini biliyosun ve bırakmak da istediin. Pazartesi artı olabilir hiç canını sıkma. Cuma çok güzel sonuç olacak
Çok güzel canım. Cumaya dahada güzel olacak
teşekkürler kaptanımÇok güzel canım. Cumaya dahada güzel olacak
Oooo, yine bir uykusuz, yine süper eksi
Tebrikler canım
Sende mi uyumadın
Geçen hafta da - de idim ama bu kadar değildi :)Geçen hafta veremeyince üst üste ardı ardına vermiş oldun buhafta kırdın kiloyu
Teşekkür ederim ablacımUykusuzluk yaramış
MaşaAllah, tebrik ederim
Spora gidersen sonuçGeçen hafta da - de idim ama bu kadar değildi :)