- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Bozma moralinii daha cok erken birazdaha bekleyebilirsin çırılçıplak tartılBen artı dayım moralim bozuldu biraz bekleyeyim tekrar tartilayim Jou nu. Dediği gibi soyunup tartilayim bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozma moralinii daha cok erken birazdaha bekleyebilirsin çırılçıplak tartılBen artı dayım moralim bozuldu biraz bekleyeyim tekrar tartilayim Jou nu. Dediği gibi soyunup tartilayim bakayım
Yukarda ödüllü anket kısmı varya oraya tıklayınca çıkıyor,bide sayfa içndede varÖdüllü anketi bulup doldurayim kuzum..
İntikamım kötü oldu cumartesi dürüm yedim gelde isyan etme şimdiHelal olsun sana ablaa
Ben var yine uyumamak ve sabahın köründe kalkmakSibel' e bugün tatil ama bana her gün tatil kaptanım. Uykusuz bir gecenin sabahında günaydın .
Kız sen ne ettin böyle. 3 günde -2 kilo. Tebrikler canımBaşlangıç :89.00
Cuma :80,500
Bugün :78,300
Fark:-2.200
Allahtan cumartesi ablaaYukarda ödüllü anket kısmı varya oraya tıklayınca çıkıyor,bide sayfa içndede var
İntikamım kötü oldu cumartesi dürüm yedim gelde isyan etme şimdi
Kahvaltıda yaptım birde ne güxel gidiyordum,şimdi yumurta ve lor peyniri yiyom sadece :))Allahtan cumartesi ablaa
İnşallah canım 10 kg vermiş olmayı çok istiyorumNe güzel bir kilo
İnşallah hedefine ulaşırsın Mucize.
Tok tutar seniiiKahvaltıda yaptım birde ne güxel gidiyordum,şimdi yumurta ve lor peyniri yiyom sadece :))
Bugün çok yemem zaten dikakt etmem lazım gene.Tok tutar seniii
Olsun abla haftasonu böyle oluyorr
AynenBugün çok yemem zaten dikakt etmem lazım gene.
Hafta sonları böyle oluyor zaten.
HarikasınızzzBaşlangıç :89.00
Cuma :80,500
Bugün :78,300
Fark:-2.200
Kesinlikle hafta sonu gelmeseme acaba hiç diyecemde:))
2.200 canımBen var yine uyumamak ve sabahın köründe kalkmak
Kız sen ne ettin böyle. 3 günde -2 kilo. Tebrikler canım
Harikasınızzz