Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım Bekliyoruz tartıni.Hoşbuldum kızlar teşekkür ederim maşallah menüler azalmalar harika duruyor. Bende hemen tartılıp güncel kilomu yazıp başlıyorum
Günaydın canım Tebrikler.Günaydın kızlar cumhuriyetimizin 100. Yılında güzel haberler geldi okulların tatil olması veeeeee en önemlisi regl olmama rağmen 82.05 görmem tartıda ben şok
Normalde 1 yada 2 kilo fazla çıkarım.
@Efenin_Annesi Elhan @gezegenfeza
Cuma :82.40
Pazartesi : 82.05
Pazar sabahı bayağı artı vardı .Günaydın canım afiyet olsun menün superrrr
Tebrikler canımBaşlangıç :89.00
Cuma :80,500
Bugün :78,300
Fark:-2.200
Kesinlikle ablacımBiliyorum canım benim gülmedim çiş bile 200 grm eksik gösteriyor
Teşekkür ederim ablaTebrikler canım
Kahvaltı hariç menü yok. Şaşırdım. Umarım karşılığında giden kilo olacak afiyet olsun canım29 Ekim
10.30 Yulaflı, sebzeli omlet
14.00 Kahve
16.00 Tarçınlı bir elma, yarım muz
19.30 Yarım muz
Yeşil çay , su bilmiyorum
Ellssa
Ooo harika bir rakamm harikasınBaşlangıç :89.00
Cuma :80,500
Bugün :78,300
Fark:-2.200
Pazartesi artıda olsa da Cuma eksi olur. Dikkatli olacağına inanıyorum
İnşallah canım dukan birası yaptım bende şimdiCumaya gideceğine eminiz çok şükür.
İyi etmişsin canımPazar sabahı bayağı artı vardı .
Bu şekilde önlem aldım. Çok teşekkür ederim tatlım.
Evett canım dikkatli olacağım cumaya bu rakamı istemiyorumKahvaltı hariç menü yok. Şaşırdım. Umarım karşılığında giden kilo olacak afiyet olsun canım
Ooo harika bir rakamm harikasın
Yok yok basmadım raflardan göz attıda kanmadımmHanimKelesimiGetir kızzz ablaaa nikaha bastınmı
Ekürin masumdu bugün,baştan çıkarmaya çalıştıda hadii ordan dedimmm yemeyecem seni dedimmmEkürim gofret almaya gidiyor
Bugün nikah günümüz var.
Ben uslanmam vişne receliyle , simite bastım nikahı
Kahvaltı hariç menü yok. Şaşırdım. Umarım karşılığında giden kilo olacak afiyet olsun canım
Ooo harika bir rakamm harikasın
Ben çabuk baştan çıkıyorum sanırımEkürin masumdu bugün,baştan çıkarmaya çalıştıda hadii ordan dedimmm yemeyecem seni dedimmm
Yarasın çıtırımaaaa ne yenmiştir şiödi oda demii.
Ne güzel bir kiloEvet kızlar 64.65 kg ile başlıyorum bende bugün :) ailem benimle o sebeple çok sıkı tutamayabilirim ama mutlaka sonuç alacağım.
Bu sefer tuttum kendimi nasıl olduysa yoksa affetmezdim götürürdüm hemen.Ben çabuk baştan çıkıyorum sanırım
Senden tatlı olmasın da çok tatlıydı bitanem vişne reçeli ve çitir simit. Öyle bir yaradı ki hem de
Ödüllü anketi bulup doldurayim kuzum..Bu sefer tuttum kendimi nasıl olduysa yoksa affetmezdim götürürdüm hemen.
Bnede çok severim vişne reçelini,diyete başlamadan önce ekmek arasına reçel döküp yiyordum baktım yanlara doğru genişliyorum bıraktım hemen .
Ödüllü ankete katıldınmı çıtırım bak tam bizlik krem ben doldurdum formu demin yolladım.
Helal olsun sana ablaaYok yok basmadım raflardan göz attıda kanmadımm