- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Harika. Afiyet olsun canımKahvaltı
2 yumurtadan kaşarlı, mantarlı omlet
Biraz peynir
Tahin, fındık karışımı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Paprika, salatalık
Su, kahve
Elhan , Ellssa
@kayipdunya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika. Afiyet olsun canımKahvaltı
Biraz peynir
Tahin, fındık karışımı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Paprika, salatalık
Su, kahve
Elhan , Ellssa
@kayipdunya
Evett canım ya dışarıda düzen iyice kaçtı üstelik akşam menüyü yazdıktan sonra yine baklava yedim bu. Sıralar bi kopukluk var bende hayırlısı bakalım ama bu hafta işi sıkı tutucam kendime ve herkese söz veriyorumTatlım gezecektiniz değil mi bugün faturası kötü olmuş. İnşallah hafta içi telafi edersin. Aksam öğünün çok güzel.
Sen 158 lere kısa mi demek istiyorsunBen dedim bu 175 galiba kız aramızda 3cm varmış zaten ahaahaa 158 olanda var canm topikte merak etme.
Bide zerdeçal diyolar unutmuşum gargara yapcaktım benn iyi hatırlattın kuzuJou gecmis olsun kuzum dikkat et kendine boğazın için karbonatlı tuzlu su gargara tavsiye ederim iyi gelir
Noldu sana. Hasta mısın?Bide zerdeçal diyolar unutmuşum gargara yapcaktım benn iyi hatırlattın kuzu
Hamilelikte oluyo böylee kuxuYok kız sor ne olacak tekrar tekrar söylerim de ben senin için diyorum kuzu bazı şeyleri 4-5 kez bile sorup unutuyorsun ya ondan önemli senin için Allah korusun dikkat et baklım dışarda da oluyormu , stres zmanaları artıyormu falan diye
Harika başakcım tamam
Canım benim. Ben yesem kendimi linçlerdim ama sana kıyamam kilon az olduğu için korkma o kadar. Kopukluk olduğu falan yok. Ortam yemeni gerektirmiş.Evett canım ya dışarıda düzen iyice kaçtı üstelik akşam menüyü yazdıktan sonra yine baklava yedim bu. Sıralar bi kopukluk var bende hayırlısı bakalım ama bu hafta işi sıkı tutucam kendime ve herkese söz veriyorum
Herkese günaydın kızlar.
Bugün güneş ayrı bir güzel doğdu.
Süper bir menü tatlışım afiyet olsun.Kahvaltı
Biraz peynir
Tahin, fındık karışımı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Paprika, salatalık
Su, kahve
Elhan , Ellssa
@kayipdunya
Afiyet olsun menekşem.Cumartesi menüm
Sabah airfryer da yağsız patates 1 dilim peynir yeşillik
Ara 1 elma 10 fındık
Öğle 5 yk mercimekli bulgur pilavı 3 5 parça haşlanmış tavuk
Akşam 7-8 yk kabak tarator
Ara 1 adet kuru pasta
1.5 litre su
Elhan @Efenin_Annesi
Hayırlı sabahlar canım. Şehir dışına çıkmam gerekti günü birlik. Yoldayim şuan. Elimden geldiğince dikkat ettim ama yolculuk sebebiyle şiş olduğumu hissediyorum.@Hayalkuran
@flziso
@menekse_kokusu
blonde ambition
@kayipdunya
s i d e l y a
@Cookiie
@TemelinSafinazi
@Ysmnonder
Hanimlar menulerinizi bekliyorum umarım kaçamak yapılmamıştır.
Evet canım zencefil bal karabiber de faydalı karistir hepsini aç karnına yeBide zerdeçal diyolar unutmuşum gargara yapcaktım benn iyi hatırlattın kuzu
Ayyy canımsın kaptanım yaa teşekkür ederim sende öyle asla ne kırıcı yorum var ne itici kuzum sende öylesin idolüm sünCanım benim. Ben yesem kendimi linçlerdim ama sana kıyamam kilon az olduğu için korkma o kadar. Kopukluk olduğu falan yok. Ortam yemeni gerektirmiş.
Yapılan yorumlar karşısındaki tavrına bayiliyorum . O kadar nahif bir hanimsin ki hemen savunmaya geçmiyorsun zarif zarif yazıyorsun .
Yok kuzu gargaraya yani ama yapamadım midem bulandı kustumEvet canım zencefil bal karabiber de faydalı karistir hepsini aç karnına ye
Ayyy canımsın kaptanım yaa teşekkür ederim sende öyle asla ne kırıcı yorum var ne itici kuzum sende öylesin idolüm sün
Kız filiz 1.62 ye ilk kez benden kısa birini gördüm deyince bende ondan cevap olark 1.58 de var topikte dedim kuzu yani 1.58 de var 1.60 da var bunların hiç olmamş olması lazm o cevaba göre ya onu demek istiyorum sen hemen üstüne alınma her şeyi şu hamilelik alınganluklari devrede yineSen 158 lere kısa mi demek istiyorsun
Bende 1.58 deyimm en ideal boy 1.58Kız filiz 1.62 ye ilk kez benden kısa birini gördüm deyince bende ondan cevap olark 1.58 de var topikte dedim kuzu yani 1.58 de var 1.60 da var bunların hiç olmamş olması lazm o cevaba göre ya onu demek istiyorum sen hemen üstüne alınma her şeyi şu hamilelik alınganluklari devrede yine