- 28 Eylül 2023
- 383
- 1.342
- 26
Asko sabah 65.4 ciktim ama genede sen bilirsinMakarnalar yaradı diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asko sabah 65.4 ciktim ama genede sen bilirsinMakarnalar yaradı diyosun
Ay tebrikler bebeğim güzel gidiyorsun bu gidişle herkesi geçersin harikaaaasiiiinAsko sabah 65.4 ciktim ama genede sen bilirsin
Ay tesekkur ederim canım inşallah regl haftası vurabilir bu hafta ama bakalim teşekkürler motiven için seviyorum seni tsklerrrrAy tebrikler bebeğim güzel gidiyorsun bu gidişle herkesi geçersin harikaaaasiiiin
Ne demek canım rica ederim ben moral bozmak için yazmam motive için yazarımAy tesekkur ederim canım inşallah regl haftası vurabilir bu hafta ama bakalim teşekkürler motiven için seviyorum seni tsklerrrr
Gozüme gözükmeAsko sabah 65.4 ciktim ama genede sen bilirsin
Burgerde sana dadanacak az kaldıDemiyim şimdi olay çıkmasın asko esim istemeyince burgere dadandim
Böyle bir bayrama sahibiz diye ne kadar gururlansak az hocam. Şimdi programdan geliyorum. İçim kıpır kıpır.
Cumhuriyet Bayramı Türk kadinlari için yaşasın.
Sen iyice yaslandin kuzum. Hamile olan ben deeelim. Jou hamile. Bende 3 bebe var. Yeter kapattım ben o defterleriKız filiz 1.62 ye ilk kez benden kısa birini gördüm deyince bende ondan cevap olark 1.58 de var topikte dedim kuzu yani 1.58 de var 1.60 da var bunların hiç olmamş olması lazm o cevaba göre ya onu demek istiyorum sen hemen üstüne alınma her şeyi şu hamilelik alınganluklari devrede yine
Kendi kendime diyorum. Kk mi kafayı yedi. İsimler görünmüyor. Kendini kendinle motive ediyormuşsun.Motive edenim yok moralim bozuluyor bari kendi kendimi motive edeyim dedim
Abooo geldii tartıhastalık bir tık daha iyi oldu dedik bu sefer regl vurdu
Ahahaha napayim kiz edenim yokBöyle bir bayrama sahibiz diye ne kadar gururlansak az hocam. Şimdi programdan geliyorum. İçim kıpır kıpır.
Sen iyice yaslandin kuzum. Hamile olan ben deeelim. Jou hamile. Bende 3 bebe var. Yeter kapattım ben o defterleri
Kendi kendime diyorum. Kk mi kafayı yedi. İsimler görünmüyor. Kendini kendinle motive ediyormuşsun.
Hahahahahahaha oda bana diyo zaten sana demediii aslındaBöyle bir bayrama sahibiz diye ne kadar gururlansak az hocam. Şimdi programdan geliyorum. İçim kıpır kıpır.
Sen iyice yaslandin kuzum. Hamile olan ben deeelim. Jou hamile. Bende 3 bebe var. Yeter kapattım ben o defterleri
Kendi kendime diyorum. Kk mi kafayı yedi. İsimler görünmüyor. Kendini kendinle motive ediyormuşsun.
valla tartıya çıkmadım bilmiyorum. yarın ne çıkarsa artık yapacak birşey yok. yeşil çay falan içerim. hem regl hem dolunay.... ben su grubuyum ya çok etkiliyor beni maalesef.Abooo geldii tartı
2 lt içtim bebeğimMuhteşem bebeğim su içtin mi
Kendi kendimizi gaza getiriyoruz.Ahahaha napayim kiz edenim yok
Yok kız beni alıntıladı. Sonra farketti yanlış alıntı yaptığınıHahahahahahaha oda bana diyo zaten sana demediii aslında
Filizim sağ ol saygın için...Abla eleştiriye açığım ama benden fazla kat kat fazla yiyene de muhteşem yazılırsa bunu kabul edemem sana saygım sonsuz bilirsin
Haha doğruKendi kendimizi gaza getiriyoruz.
Yok kız beni alıntıladı. Sonra farketti yanlış alıntı yaptığını