Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık canım
Yarım fırında tavuk derken bütün tavuğun yarısı mı yani Akşama salata da ekleseydin canım. Kahvaltın biraz fazla olmuş. Birde çereze dikkat et fazla kaçırma canım. Kavrulmuş mu yiyosun? Afiyet olsun canım
Dun yoga yaparken mi yada cocuklari tasiyacagim diye mi ,belimi imcitmisim, agriyor, sardim insallah gecer.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canım
18 30
1 tabak etli patates 1 dilim tb ekmek salata 4 yk bulgur pilavı
1.5 lt su
Siyah çay
Zipzip- E Elif_Eylul madamhd
Niye kahvaltı yapmadın ki Tek öğün yemişsin ama çok karbonlu olmuş canım gerçi toplamda senin normalde yediğin 3 dilim ekmek ancak oluyor heralde afiyet olsun

Kaptanim disarda yedik tavugu salata yoktu menüde, tavuk da 200gr vardir . Burada buyuk firinda közde tavuk gibi yapiyorlar siste onlardandi. Cerez de kavrulmamis yiyorum , miktarina dikkat ediyorum. Acikirsam yiyorum. Kahvaltilar fazla oluyor cunku gunu erken kapatiyorum sabaha da bayagi acikmis oluyorum.

Şimdiden evde hazırlık yapıyor evde
Sehpayi sıra masası yapmış kalemler defterler koymuş resim defteri alıyom bol bol resim yapıyor maşallah
Diyor ki anne artık seneye okula gidebilirim diyor
Oy yavrum benim ya , baska okul olmadi mi peki? Yada ozeldebir yer yarim gün de olsa?

Oy yavrum benim ya , baska okul olmadi mi peki? Yada ozeldebir yer yarim gün de olsa?
Seneye başka okula gidecek
Gitmek istemedi evde kalsın dedik babaanne halası bakıyor
Haftasonu cumartesi parka götürüyodum
Bu aralar götüremem
Havada Sogudu salgın olunca gözüm korkuttu

Seneye başka okula gidecek
Gitmek istemedi evde kalsın dedik çbabanne halasu bakıyor
Haftasonu cumartesi parka götürüyodum
Bu aralar götüremem
Havada Sogudu salgın olunca gözüm korkuttu
Hala babaanne varsa cok iyi, niye ki bizim burada da cok soguk oluyor ama giydirip cikariyoruz. Hatta Alman aileler minicik bebekleri kar tulumu giydirip cikariyor.
Ben de cikariyorum cocuklari ,gecen sene kar yagiyordu eksi 2derecede vs hep cikardim.

Aaa öyle deme bak ben hasta hasta diyerek hasta ediyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…