Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnsanlar sen soylesende anlamaz. Nato kafalar çünkü

Yumurtalarin buyumesi cok guzel, insallah operasyonuda sorunsuz atlat herşey gönlünce olsun
Amşin inşallah
Amin inşallah

Ben cocukla evde ilgilenemedigim icin sosyallessin, konusmasi duzelsin diye okula verdim ama insanlar başımdan attigimi saniyor işte
Ne alaka ya cocuk icin en iyisi bence ,biseyler urettigini gormesi arkadas ortami. Desek ki eski aileler gibi kalabalik aileler olsun ,kuzenler vs hep oynasin oyle bir imkan da yok.

Hic oyle dusunme bence , benim kizim da 2.5 yasinda Ocakta baslayacak krese

Aynen burada da oyle soguga alisik cocuklar.

Abla benimde kanim sana inanki o kadar çok ısındıki cok sevdim seni dün çok destek oldun bana aklimdan cikmadi hiç dediklerin allah razı olsun
istediğin her zaman destek olurum gülüm yeter ki bu genç yaşasınız da çok yıpranmadan günlük stresle baş edip çocuklarınızla, eşlerinizle mutlu yaşayın gülüm , zaman o kadar hızlı akıyor ki sonra kendine kızıp ben izin verdim de beni bu kadar üzdüler diye çok pişman olup kendinizi affetmetmeniz uzun sürmesin

Ayaklarına sağlık canım
Ayaklarına sağlık canım
madamhd yarın tartı da iyi olan kazansın canım
İnşallah canım
Ayaklarına sağlık canım
Akşam telefonu kızıma kaptırdım yatarken zorla aldım giremedim sabah kaldı menü spor
Afiyet olsun canım
Keşke birazcık daha arttırabilseydin canım ayaklarına sağlık
Günaydın kapuskalar şişirmiş seni
Kapsuka o lütfen
Afiyet olsun canım
09:00
8 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 biber

12:00
2 ceviz
1 elma

18:00
2 adet tavuk göğsü
salata
yoğurt

2 lt su

2.000 adım
Afiyet olsun canım
Herkese hayırlı sabahlar, ben sabitim . Erkenden yazıyorum hacemat yaptırmaya gideceğim inşaAllah. ALLAH a emanet olun
72.2
Sabit
Zipzip- E Elif_Eylul madamhd
Cumaya güzel eksiler gelecek senden biliyorum
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Cuma 66.3
Eki Görüntüle 2935390
Ekside olman güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…