- 12 Temmuz 2006
- 55.517
- 212.826
- 52
Ahretlik polemik mi varLütfen rica ediyorum karşılıklı atışmayın artık devam ederseniz inanın şikayet ederim sayfayı yazık olur sonra.
Hanımlar neyi paylaşamıyorsunuz? Sakinleşin lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahretlik polemik mi varLütfen rica ediyorum karşılıklı atışmayın artık devam ederseniz inanın şikayet ederim sayfayı yazık olur sonra.
Konuşmalarım ortada abla kendimi açıklamak istemiyorum.Ahretlik polemik mi var
Yazarhanım dedi ki keşke foto atmasaydın dedi,özellikle hamile olan arkadaşımız varken aslında kötü niyetle söylemedi sana.Eğer haksız olarak görüyorsanız ve insanın hedefinden bir adım daha uzaklaşıp şevkinin kırılmasında benimde payım olsun diyorsanız buyrun edin beni.
Yok ahretliğim kısa bir konuşma var sadece,arayı bulmaya çalışıyorum sadece .Ahretlik polemik mi var
Japon diyeti ne kızTamam canım.
Bu gün tek günlük hurma detoksunu bitirdim.
Yarın Elhan ile 2 gün ( Çarşamba- Perşembe) yumurtalı japon diyeti yapacağım.
Cuma - mola günü
Cumartesi senle dukan birası +yeni diyet listeme başlayacağım hadi bakalım. Gelsin eksiler
Antibiyotik 3 güne faydasını gostermesi lazım kaç gündür kullanıyorsun cnmburada sizi de rahatsız ediyorum sürekli yazmak istemiyorum ama ben bu sabah sanki daha bi hasta kalktım. çok tuhaf
Konuşmalarım ortada abla kendimi açıklamak istemiyorum.
Tamam, gidiyorum o zaman :)))Yazarhanım dedi ki keşke foto atmasaydın dedi,özellikle hamile olan arkadaşımız varken aslında kötü niyetle söylemedi sana.
Yok ahretliğim kısa bir konuşma var sadece,arayı bulmaya çalışıyorum sadece .
pazartesi akşam başladım canım.Antibiyotik 3 güne faydasını gostermesi lazım kaç gündür kullanıyorsun cnm
Geçmiş olsun canım kronik bir rahatsızlığın var mı ? Oda etkiliyor iyileşme süresini bende alerjik astım var normal insanlar 7 günde iyileşirken ben 15-20 gün ancakburada sizi de rahatsız ediyorum sürekli yazmak istemiyorum ama ben bu sabah sanki daha bi hasta kalktım. çok tuhaf ilaçlarımı da düzenli içiyorum oysa
Yarından sonra etkisini görürsün cnmpazartesi akşam başladım canım.
Oyuzden dikkat etmek lazımNerden baksan 300-400 gr geliyor haspa pantolon .
alerjim ve hipoglisemi var sadece. ama artık bu üst solunum yolu enfeksiyonları da daha uzun sürüyor sanırım. eskiden olsa maksimum 3 güne ayağa kalkardım.Geçmiş olsun canım kronik bir rahatsızlığın var mı ? Oda etkiliyor iyileşme süresini bende alerjik astım var normal insanlar 7 günde iyileşirken ben 15-20 gün ancak
Ananda olduğun nekadar bellii bi tabak
Canım seni ne kadar destekledigimi her zman biliyorsun. Onun için şevkinin kırılmaması tabi ki çok önemli ama senin ki kadar yazarhanim35 in de şevki aynı derecede önemli. Bak kız da çıkmak isteyecek bir duygu duruna girdi ,onunda şevki kırılmış oluyor. İkinizde aynı derecede önemlisiniz tabi ki . İkinizde hep motive olun ,kilo verin istiyorum ve yazarhanım burda benim örnek alırım diyeceğim 3kişiden biridir. Muhteşem azimli ve bilinç ,bir o kadar kibar ve iyi niyetli bir arkadaşımız oda . Senin de kendince haklı ve soylediklerinin içinde mantıklı şeyler var evet ama bu kadar sert dil kullanman doğru değil. Bunu hakedecek hiç bir şey demedi. Lütfen tatsızlık olmasın .Burda çok güzel bir ortamımız var.Eğer haksız olarak görüyorsanız ve insanın hedefinden bir adım daha uzaklaşıp şevkinin kırılmasında benimde payım olsun diyorsanız buyrun edin beni.
Aslinda düz beyaz kullanacaktım dedim annemin sevdiği takimi bu buna hazirlayim. Annemde diyo ki biliyorum seninde bu takıma bayildigini evet caggniimm anaam senin sevdiğin herseye bayilirimAnanda olduğun nekadar bellii bi tabak
teşekkür ederim canım rabbim tüm hastalara şifa versin. Kovid değilsin dimi? O ihtimali de düşündün mü ? Şimdi ki varyant gribn uzun süren hali gibiymişalerjim ve hipoglisemi var sadece. ama artık bu üst solunum yolu enfeksiyonları da daha uzun sürüyor sanırım. eskiden olsa maksimum 3 güne ayağa kalkardım.
alerjik astım zor. Allah şifa versin