- 30 Kasım 2014
- 28.441
- 125.308
hiç bana göre değilmiş. çok yüksek binalar beni çok ürkütüyorVar da bizim burası tower ablacım 28 katlı asansör çağır aşağı in derken 20 dk geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bana göre değilmiş. çok yüksek binalar beni çok ürkütüyorVar da bizim burası tower ablacım 28 katlı asansör çağır aşağı in derken 20 dk geçiyor
Yazdığım gibi aç karna sporumuda yaptım bakalım. Tam 1.ayımı doldururken bana iyice güzel bir motive olmuş olacak bu sonuçlar.Çok doyurucu dediğin gibi. Arada hiç kaçamak olmadığı için veren vermiştir canım. Hurma gibi -500 günlük garanti. Gerisi aktiviteye kalmış.
Kız sakın bana Alsancaktayım deme şimdi yok artık diycem . Evlerimiz gibi şirketlerimizde mi aynı Rezidansda yoksa yok artık o Tower Alsancakta ve Mavi cam kaplı deme bana şimdiVar da bizim burası tower ablacım 28 katlı asansör çağır aşağı in derken 20 dk geçiyor
Bir an önce toparlarsın inşallah canımvalla test istemedi. zaten test yaptırmak da istemiyorum artık.
ama covid değilimdir sanmıyorum. çünkü covidde yoğun vücut ağrısı falan da oluyor. ben de yok. sadece halsizlik ve başımda ağırlık var. bu da normal.
yine de değilimdir inşallah
BendeAmanıın kızlar daha 3 gün var
Azami dikkat
Not: böyle şeylerden korkmam
Allahtan 14. Kattayız biz :)hiç bana göre değilmiş. çok yüksek binalar beni çok ürkütüyor
Ay keşke ama değil olsa kahveye gelirdim sana zırt pırt:) stadyum metroya yakınım ben canım çınarlıda :)Kız sakın bana Alsancaktayım deme şimdi yok artık diycem . Evlerimiz gibi şirketlerimizde mi aynı Rezidansda yoksa yok artık o Tower Alsancakta ve Mavi cam kaplı deme bana şimdi
Canımın içi birden ne olduğunu anlamadım. Bu mesajı espri zannettim. Sayfada muneyi görünce işin vahametini anladım. Diyet sayfasında fotoğraf paylaşmaktan doğal bir şey yok.Bakın bu tür şeyleri sevmiyorum lütfen benim paylasimlarima müdahalede bulunmazsaniz sevinirim . Hamile arkadaşıma buraya atmadan önce whatsaptan da atıyorum ben eğer rahatsız olsaydı o belirtirdi. Şevkimi ve hevesimi kırmayın bunlar beni negatif etkilen unsurlar.
Ne güzel olurdu yaaa... Aramız bir asansör mesafesi olacaktı kahveleri beraber içerdikBir an önce toparlarsın inşallah canım
Bende
Allahtan 14. Kattayız biz :)
Ay keşke ama değil olsa kahveye gelirdim sana zırt pırt:) stadyum metroya yakınım ben canım çınarlıda :)
Öğle yemeğini falan birlikte yerdik ama bence reel de tanışmalıyız :))Ne güzel olurdu yaaa... Aramız bir asansör mesafesi olacaktı kahveleri beraber içerdik
Diyet sayfasında muhabbetimiz çoğunlukla yediğimiz içtiğimiz şeylerle alakalı kuzum. Senin resim paylaşmasak demen haklı bir istek değil ama efenin annesi belli ki bir şeye canı sıkılmış neden öyle bir çıkış yaptı anlayamadım. Sakin ol diyetini bırakma.Elhan abla beni listelerden çıkarırsan sevinirim. Kötü niyetli bir şey söylemedim ama bu şekilde terslenmeyi de kabul edemem
Evet bende diyecektim. Hatta hedef kiloya inince buluşup kutlama yapalım .Öğle yemeğini falan birlikte yerdik ama bence reel de tanışmalıyız :))
Başka odalardan isteme imkanın yokmu hiç su gelene kadar en azından.Var da bizim burası tower ablacım 28 katlı asansör çağır aşağı in derken 20 dk geçiyor
Çıtırım hangi diyet dediğinÇok doyurucu dediğin gibi. Arada hiç kaçamak olmadığı için veren vermiştir canım. Hurma gibi -500 günlük garanti. Gerisi aktiviteye kalmış.
Sağol ahretliğim gene dikkat ediyorum su içsem alanlardanım bende menapoz mahvetti zaten.Maşallah Ahretliğime
Geçmiş olsun gündelik hayatta hiç dikkat etmiyoruz, aslında yataktan kalkarken bile doğru kalkma diye bir tabir var, biz pata küte kalkıyoruz tüm ağırlığı bele verecek hareketler yapıyoruz
Tatlım sabah kalkınca WC sonrası tartıl Elhan da buradaymış Japon diyeti yapıyormuş yumurta dizdiği tabağını yesinler onun
Yumurta yerken yanında limon ve maydanozu da unutmayın tabii sağlık durumunuz elveriyorsa limon ve maydanoz kullanın, yağ yakar ödem attırır, maydanoz hem tok tutuyor hem de ödem için
Hep Japonlar mi yesin yumurtayı biraz da biz dadanalim dedikJapon diyeti ne kız
Sabah üç yumurta +muz+ sütBaşka odalardan isteme imkanın yokmu hiç su gelene kadar en azından.
Çıtırım hangi diyet dediğin
Sağol ahretliğim gene dikkat ediyorum su içsem alanlardanım bende menapoz mahvetti zaten.
Çok sağol ahretliğim,o konuda bende öyleyim ayarım yok çünkü yavaş nedir bilmem hiç hiç dikkat etmiyorum kendime varya.
Sabah ilk işim aç karnına tartılmak zaten,bide kahvaltı sonrası tartılıyorum,bide wc öncesi sonrası var kaçırmıyorum onu hiç japon diyetini bende yapıyorum dün başladım hatta,geçen senede yapmıştım.
Japon diyeti bahsettiğin,dün bende başladım süt yok içmiyrum ya çayla devam ettim 2 yumurtayla,akşam yemedim hiç öğlen 1 poğaca ymiştim sadece.Sabah üç yumurta +muz+ süt
Akşam iki yumurta+ muz + süt
Geçen sene yapmıştım tekrar deneyeyim dedim eküricim.
Mune bizi takip ediyor diye sevinmiştim. Meğerse vukuat varmış sayfamızda.Maşallah Ahretliğime
Geçmiş olsun gündelik hayatta hiç dikkat etmiyoruz, aslında yataktan kalkarken bile doğru kalkma diye bir tabir var, biz pata küte kalkıyoruz tüm ağırlığı bele verecek hareketler yapıyoruz
Tatlım sabah kalkınca WC sonrası tartıl Elhan da buradaymış Japon diyeti yapıyormuş yumurta dizdiği tabağını yesinler onun
Yumurta yerken yanında limon ve maydanozu da unutmayın tabii sağlık durumunuz elveriyorsa limon ve maydanoz kullanın, yağ yakar ödem attırır, maydanoz hem tok tutuyor hem de ödem için
kime basıcan bu sefer nikahıŞu anda nikah basasım geldi durdurun benii
Tartı konusunda aynı ben Tartımın dili olsaBaşka odalardan isteme imkanın yokmu hiç su gelene kadar en azından.
Çıtırım hangi diyet dediğin
Sağol ahretliğim gene dikkat ediyorum su içsem alanlardanım bende menapoz mahvetti zaten.
Çok sağol ahretliğim,o konuda bende öyleyim ayarım yok çünkü yavaş nedir bilmem hiç hiç dikkat etmiyorum kendime varya.
Sabah ilk işim aç karnına tartılmak zaten,bide kahvaltı sonrası tartılıyorum,bide wc öncesi sonrası var kaçırmıyorum onu hiç japon diyetini bende yapıyorum dün başladım hatta,geçen senede yapmıştım.