- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.988
- 30
Güzelliği tartışılır elcom da hani değişiklik olsun diye sıkılmamak içinBu cekirdeklede ilkkez duyuyorum güzel oluyomu len
Saol ablacımDeğişik olmuş çekirdekli filan afiyetler olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelliği tartışılır elcom da hani değişiklik olsun diye sıkılmamak içinBu cekirdeklede ilkkez duyuyorum güzel oluyomu len
Saol ablacımDeğişik olmuş çekirdekli filan afiyetler olsun.
Sende sağol canım.Güzelliği tartışılır elcom da hani değişiklik olsun diye sıkılmamak için
Saol ablacım
yaaa sen bal mısın, şeker misinCasminim gelmiş
Hoş geldin
Grubumuz her gün şenleniyor maşallah
Protokol koltuğun her zaman hazır tatlışım
Eskisi gibi tatlım. Gunluk menü bildirimi , pazartesi ve cuma günü tartı bildirimi. Adım sayısı zorunlu değil. Yaparsak daha iyi elbette.yaaa sen bal mısın, şeker misin
çok teşekkür ederim canımın içi
peki nasıl ilerliyoruz, eski düzende mi?
kısacık günceller misin beni
o zaman ben bu cuma kilomu bildirip başlayayımEskisi gibi tatlım. Gunluk menü bildirimi , pazartesi ve cuma günü tartı bildirimi. Adım sayısı zorunlu değil. Yaparsak daha iyi elbette.
Bal da şeker de sensin bitanem.
Cildin pırıl piril ışıldasın bitanecim.Yeşil çay içiyorum limonlu hcy
Cuma fotoğrafli bildirimini bekliyoruz. Hayırlı olsun casminim.o zaman ben bu cuma kilomu bildirip başlayayım
Yarın başlıyoruz
inşallah canımın içi sağolCuma fotoğrafli bildirimini bekliyoruz. Hayırlı olsun casminim.
Yok kuzum olmaz. Çay , kahve de icebiliriz gün içinde.
Sabah ki şu bir bardak sütü içine biraz çözünebilir kahve atıp da latte gibi içsem ,bir sorun olmaz sanırım değil mi ?
Hoş geldin canımo zaman ben bu cuma kilomu bildirip başlayayım
hoşbuldum canım, teşekkürlerHoş geldin canım
Ağız ağıza vermiş dedikodunu yapanlar varKahvemi içtim ama kesmedi.
Son ben Alayım diyecektim ki kullanamıyormuşym demek kiKara Halile siparişim geldi.
Kara Halile Kabızlık için nasıl kullanılır?
Karahalileyi tavaya alıp 8-10 damla sıvıyağ ilave edip 10 dakika kadar kısık ateşte yakmamaya özen göstererek kavurun. Soğuduktan sonra öğütücüde toz haline gelene kadar çekin.
( Ben toz halinde aldım yukarıdaki işlemi yapmayacağım )
Kabızlık için aç karnına 1 çay kaşığı balın içine 1 çay kaşığı toz helileyi ilave edip macun yapıp yutun ve üzerine bol ılık su için.
Dikkat : Hamile , emziren anneler bir de kan şekeri düşüklüğü için ilaç kullananların kullanmaması gerektiği söyleniyor.
Onu bitti çaya geçtim çıtırım,cümlemize olsun o ışıl ışıl pırıltılarCildin pırıl piril ışıldasın bitanecim.
Saçlara da çok iyi geliyor bu hcy hem ağızdan alarak hem de sürerek.
28 canımOooo pazartesiye yakışır bir eksi
Canim yasin kaç ? Metabolizman hızlı çalışıyordur bundan dolayı az almışsındır canim belki
Aaaaa çok sevindim canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel pazartesi bu kadar verdiysen Cuma daha çok verirsin
Canim boyun kilon ve yasin kaç? Birde hani geçenlerde pizzacida salata yemistin ya belki öyle yapıp hem diyete devam edersin hem de arkadaşının gönlü olur
Aaa jooouuum hayırlı olsun canım yaaaBen sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyimm
Hahahaha bence ben +
HIç belli olmazzz
Regl isen düzelir kuzumm haftaya hiçbirşeyciğin kalmaz
Reg iken öyle oluyor yaa sidoşumm saçmalama ne ozürü
Amin kuzum teşekkür ederiimm
Hahahahaha ne dündü yaaa aferimm 2 güne 100gram eksi çok iyi
Özelliklee kızlarr topiğinn güzell diyetcilerimm herşey için çok teşekkür ederimm sizlerle cok güzel zaman geçirdim nedediysem yanlış anlamadınızz sizleri çok sevdim özellikle ablaamm Elhan hep yanımda oldun hakkın ödenmezz
varsa hakkım hakkınızı helal edin kırdıysam affolunn tabikide gitmicem hazırlıkta durucam benim sağlıklı diyete devamm evettt Hamileyimm değişik duygular içerisindeyim sabah beri ağlak oldum istiyodum biyandan kızım huysuz oluncada istemiyodum ama nasıl oldu bilmiyoruz 1 aydır kocamla iliskimiz yoktu mesailerdeydi hep ondan şoktayız ve beklemiyorduk kocam tabi tebrik etti o ayrı hersey olacağına varırr rabbim ol dedi ve oldu
Geçsin bitanem...geçsin artık bu hastalık yaa gözümden bile yaş geliyooo