Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sibel baktım şimdi yarına yetecek hurmam varmış canım 😊 hemen şimdi attım suya hurmaları :KK66: yarın sana eşlik edeceğim. :KK5: zaten Regleyim ondan tatlı isteğimede iyi gelir. İyi olur. :KK66:
Hadi bakalım ben akşamdan koydum suya. Bende bu gece regl olmuşum. İkisi bir arada nasıl olacak bilmiyorum
Neler kaçırdım yahu dönüp okumayada üşeniyorum dur halim olursa bakam

Şaka lennn😄

Maşallah diyeyim cnm

Duygularıma tercüman oldun .

Maşallah ablama🧿🧿

Çıtır müsli canim

İyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum.

eee bunu neden erken demiyorsun Sibel sen hazır et al sonra şöyle ee benim hurma yok yarın alsam ne ara islicam
Yarına hazır et canım. Çarşamba perşembe yapalım.
Sibel 3gün yapacak canım. Efenin annesine ben 2günü önerdim ama katılır mı kaç gün yapar bilmiyorum. Ama ben daha önce bunu yaptığım zamanlar 3 gün çok rahat yapıp çok güzel kilo vermiştim. Onun için buraya katıldığım ilk haftada bu detoksu yine 3gün yaptım ve 3günde 2 kilo verdirdi. Ben çok memnunum . Doğru hazırlanırsa tok tuyar bence çünkü beni çok tok tutuyor.
Bende ilk yaptigimda 2 gün iyi gitmişti. 3 gün zorlanmistim. Ama evde idim. Şimdi okulda pek açlık gelmiyor aklıma. Ama çay ve kahve siz nasıl yaparım bilmiyorum.
 
Dün arkadaşımi çağırdım. Yemeğe gelemedi kahveye gelirim dedi. Uşak' tan geldiler düğüne. Neyse ıslak kek, peynirli poğaça , buzluktan içli köfte ve pizza yaptım. Dün menumde hangisi vardı. Tadına dahi bakmadım. Canım hiç mi istemedi zannediyorsunuz.🥺 Artım vardı ve ertesi gün de pazartesiydi yememeliyim dedim.
Bugünlerde kacamaklarla ilgili sorunlar yaşıyoruz. Bulaşici mıdır nedir yayılıyor gittikçe. Tükkani kapatıp gidelim bu kadar yayilacaksak :işsiz:
Masalahhh kaptanım iradene hayranım
Olan bize oluyor heee :KK34: fırça atıp duruyonuz :KK42:
Vallahi hakkınızı helalllll edin kizlar
Günaydın herkese. Hava mis gibi. Güzel bir gün olur inşallah :KK52::KK52:
Günaydın canım
 
X