Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin ablacığım hayırlı sabahlarGünaydın
Günaydın cnmGünaydın canlarrr
Geçen sene burada denedik iki arkadaşla. Ben 1700 gr o 2000 gr kadar verdi . Beş günü tamamlamadim bile.Ilk kez duydum Japon diyeti
Günaydın kızlar
Günaydın tatlışımGünaydin ablacığım hayırlı sabahlar
Günaydın cnm
Bitti ablam. Allah ağız tadıyla yedirsinKolay gelsin diyecem de, bitmiştir zaten
Japon diyeti Beş Günlük. Ben iki gün yapıyorum genelde
Günaydın canım ekurim. Sağlıklı , keyifli bir gün geçir inşallah.Günaydınlar kızçelerim
Himm ıyimis ben bu sekil tek çeşit yapamıyorum ya nedense yapanlarda alkisliyorumGeçen sene burada denedik iki arkadaşla. Ben 1700 gr o 2000 gr kadar verdi . Beş günü tamamlamadim bile.
Muz kabiz yapmakta birebir canım dikkat etmek gerekirBenim bağırsaklr durdu yine keşke akşam muz yemeseydim
Muz beni ishal yapıyo mesela yaa psikolojikmende olurr bu kabızlıkBenim bağırsaklr durdu yine keşke akşam muz yemeseydim
Günaydın güzel çıtırım, cümlemizeolsun ekürimGünaydın canım ekurim. Sağlıklı , keyifli bir gün geçir inşallah.
Kesinlikle öyle canım birde 2 gün üst üste tüketince işteHimm ıyimis ben bu sekil tek çeşit yapamıyorum ya nedense yapanlarda alkisliyorum
Muz kabiz yapmakta birebir canım dikkat etmek gerekir
AA çok garipMuz beni ishal yapıyo mesela yaa psikolojikmende olurr bu kabızlık
İşte herkesin farklı oluyor. Bir yiyeceğe karşı hepimizin bünyesi farklı cevap veriyor.Kesinlikle öyle canım birde 2 gün üst üste tüketince işte
AA çok garip
Bunu bende yapmıştım 2 gündü benimki,süt içmediğim için limonlu su içmiştim,sabah akşam yapıyorsun öğlende z.yağlı yada salata filan yiyorsun.Abla 5 günde 30 tane yumurta gider vallahaa
Çok kilo almamaya gayret et,sağlıklı beslen bu arada.Abla benim için cok iyi oldu yaa 64 kiloda ven hamile kaldımm doğurana kadar olurum 68 70 arası misss Elhan gezegenfeza HanimKelesimiGetir
Abla ben hamilelikte karbonhidrat seyler yrmiyorum bebegime faydası olmuyoki faydası olan nevarsa yiyorum hatta almiraya ben 36 haftalıkken doğurdum 3.745 kiloyduÇok kilo almamaya gayret et,sağlıklı beslen bu arada.