- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.715
- 30
Evett ablaBunu bende yapmıştım 2 gündü benimki,süt içmediğim için limonlu su içmiştim,sabah akşam yapıyorsun öğlende z.yağlı yada salata filan yiyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett ablaBunu bende yapmıştım 2 gündü benimki,süt içmediğim için limonlu su içmiştim,sabah akşam yapıyorsun öğlende z.yağlı yada salata filan yiyorsun.
Kızımda ona hemen kakasını ediyoKesinlikle öyle canım birde 2 gün üst üste tüketince işte
AA çok garip
Gebeliğin sağlıkla geçsin canım. Çok güzel bir zamanda hamile kaldın.Abla benim için cok iyi oldu yaa 64 kiloda ven hamile kaldımm doğurana kadar olurum 68 70 arası misss Elhan gezegenfeza HanimKelesimiGetir
Başladım bile buna 2 gün sonuç nasıl olacak acabaEvett abla
Merekla bekliyor olacağızKeşfette bağırsak çalıştırıcı bir kür bulup hemen denedim.
Bir çay kasigi bal, bir yemek kaşığı elma sirkesi, bir çay kaşığı tarçın ve bir bardak sıcak su...karıştır yudumla. Sonucu yazarım kabızlık çekenler beni takip etsin.
AAAA çok guzel ablaaaBaşladım bile buna 2 gün sonuç nasıl olacak acaba
Merekla bekliyor olacağız
Kızımdada ekimde hamile oldugumu öğrendim ekimde var bişeGebeliğin sağlıkla geçsin canım. Çok güzel bir zamanda hamile kaldın.
2 gün direnecem bakalımAAAA çok guzel ablaaa
Yumurta benim midemi yakar hep heleki ekmeksiz yersem onu2 gün direnecem bakalım
Almira haziran doğumlu muKızımdada ekimde hamile oldugumu öğrendim ekimde var bişe
Evett abla haziran 3 ü kısmet olursa bunada haziran 3 çune yaparızzAlmira haziran doğumlu mu
Ben de deneyeceğim tatlım. Senin gibi salata ekleyeceğim bunu okumam iyi oldu.2 gün direnecem bakalım
Babanın işine gelir iki ayrı kutlamadan kurtulurEvett abla haziran 3 ü kısmet olursa bunada haziran 3 çune yaparızz
Hahahahha kocamda öyle diyo aslında o dediiBabanın işine gelir iki ayrı kutlamadan kurtulur
Ekmek yemedim zaten epeydir yemiyorum,yersemde çavdarlı f,ilan alıyorum.Yumurta benim midemi yakar hep heleki ekmeksiz yersem onu
Bide denk gerliyormuş varya muhteşem olur.Evett abla haziran 3 ü kısmet olursa bunada haziran 3 çune yaparızz
En güzeli salata zaten,varsa z.yağlıda iyi olurBen de deneyeceğim tatlım. Senin gibi salata ekleyeceğim bunu okumam iyi oldu.
Ekmek dediğim o iste abla cavdar falanEkmek yemedim zaten epeydir yemiyorum,yersemde çavdarlı f,ilan alıyorum.
Bide denk gerliyormuş varya muhteşem olur.
En güzeli salata zaten,varsa z.yağlıda iyi olur
Çavdarın tadıda güzel oluyor,yarım dilim filan yersem yiyorum onuda.Ekmek dediğim o iste abla cavdar falan
Ayy evett cokgüzel olurr ama gelmiyo takvime gore ortalarina geliyo kilosu çok iyi olursa olur
12 ekimde olsaydi reglim ozaman tutardıÇavdarın tadıda güzel oluyor,yarım dilim filan yersem yiyorum onuda.
Denk gelmez o zaman.
İnşaAllah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canımAbla benim için cok iyi oldu yaa 64 kiloda ven hamile kaldımm doğurana kadar olurum 68 70 arası misss Elhan gezegenfeza HanimKelesimiGetir
AmiinnİnşaAllah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım