- 16 Mart 2008
- 45.454
- 220.868
Krep güzel seçim canım. Düşüşe geçmen dileğiyleGünaydın
Pazartesi 82 ile başladım.
Sabah kahvatim 2 adet yulaf kepekli krep peynir domates salatalık 1 tam ceviz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krep güzel seçim canım. Düşüşe geçmen dileğiyleGünaydın
Pazartesi 82 ile başladım.
Sabah kahvatim 2 adet yulaf kepekli krep peynir domates salatalık 1 tam ceviz
Anladim canim inşallah ipin ucunu bırakma cumaya eksiye geçersinHafta sonu önceki günü telafi edeyim derken günü hepten batırarak geçti resmen. Kendimi aç bırakayım dedikçe akşam vakti kaçamak yaptım
Tebrikler kaptanım yakında 60.lari göreceksin masalahhh
Çok teşekkür ederim canımTebrikler kaptanım yakında 60.lari göreceksin masalahhh
Çok geçmiş olsun canımSalgina yakalandım kızlar dua edin biran önce atlatayım.
83.05 kilom tartildim .
Daha çok verdim ama akşam kötü olduğumdan geç saatte ballı sütler meyveler yiyince sabah böyle ciktim ama cumaya kadar daha iyi olur diye umuyorum :)
Diyetten ziyade sağlıklı beslenme olduğu için devam ediyorum .
Benim başlangıç 88Başlangıç :89,00
Cuma :81.6
Bugün:80,9
Fark :-0,700
6 HaziranOğlum ikizler 28 Mayıs .Seninki hangi gün kuzum?
Ben sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyimmKız dur bakalım belki eksisindir benimi kandırıyorsun yoksa yarın başka süpriz olmasın
Hahahaha bence ben +Birde üstüne -1000 tl yazalım oraya
HIç belli olmazzz- çıkmazsan beni çalabilirler kaptanım haberin olsun
Regl isen düzelir kuzumm haftaya hiçbirşeyciğin kalmaz
Reg iken öyle oluyor yaa sidoşumm saçmalama ne ozürüHayırlı sabahlar
Ben de durumlar kötü ya. Regl oldum iştahım aşırı derecede arttı. Yedikçe motivasyonum düşüyor çok artı çıkacağım muhtemelen özür dilerim kaptanım Jou
Amin kuzum teşekkür ederiimmKızlar öyle biraz boşluğun vardı yazmak istiyorum
Jou inşallah istediğin şey okur canim hamilelik için yazıyorum eğer istiyorsan hayırlısıyla hamile olduğunu Allah nasip etsin canim
Hahahahaha ne dündü yaaa aferimm 2 güne 100gram eksi çok iyi
Bomba haberi bekliyoruz Jou
Yazdıklarım dışında bisi tuketmedim canım daha kahvaltı etmedim suan 66.1 çıkıyorflziso tebrikler haftasinu olmasına rağmen nasıl bu kadar kilo verebildin ya ben haftasonu hep kaciriyorum
Simdii vücudunu şok yaratmaya bakıcaksın böyle olduysa yarına daha iyi bi diyet uygulayıp şok edeceksin
Tebrik ederim canımBen sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyimm
Hahahaha bence ben +
HIç belli olmazzz
Reg iken öyle oluyor yaa sidoşumm saçmalama ne ozürü
Amin kuzum teşekkür ederiimm
Özelliklee kızlarr topiğinn güzell diyetcilerimm herşey için çok teşekkür ederimm sizlerle cok güzel zaman geçirdim nedediysem yanlış anlamadınızz sizleri çok sevdim özellikle ablaamm Elhan hep yanımda oldun hakkın ödenmezz
varsa hakkım hakkınızı helal edin kırdıysam affolunn tabikide gitmicem hazırlıkta durucam benim sağlıklı diyete devamm evettt Hamileyimm değişik duygular içerisindeyim sabah beri ağlak oldum istiyodum biyabdan kızım huysuz oluncada istemiyodum ama nasıl oldu bilmiyoruz 1 aydır kocamla iliskimiz yoktu mesailerseydi hep ondan şoktayız ve beklemiyorduk kocam tabi tebrik etti o ayrı hersey olacağına varırr rabbim ol dedi ve oldu
Ayy ever artı olacaktı daha fazla artı beklediğim de şok dan yanlış yazmisim+ 100 galiba
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah hayırlısı olsun sürpriz bebiş olduBen sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyim
Kızz gercekmii amaann tebrik ederim kuzum çok sevindim hayırlıısıyla kucağına al almiş abla oluyorBen sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyimm
Hahahaha bence ben +
HIç belli olmazzz
Reg iken öyle oluyor yaa sidoşumm saçmalama ne ozürü
Amin kuzum teşekkür ederiimm
Özelliklee kızlarr topiğinn güzell diyetcilerimm herşey için çok teşekkür ederimm sizlerle cok güzel zaman geçirdim nedediysem yanlış anlamadınızz sizleri çok sevdim özellikle ablaamm Elhan hep yanımda oldun hakkın ödenmezz
varsa hakkım hakkınızı helal edin kırdıysam affolunn tabikide gitmicem hazırlıkta durucam benim sağlıklı diyete devamm evettt Hamileyimm değişik duygular içerisindeyim sabah beri ağlak oldum istiyodum biyabdan kızım huysuz oluncada istemiyodum ama nasıl oldu bilmiyoruz 1 aydır kocamla iliskimiz yoktu mesailerseydi hep ondan şoktayız ve beklemiyorduk kocam tabi tebrik etti o ayrı hersey olacağına varırr rabbim ol dedi ve oldu
Çok iyisin wc sorunun olması na ragmenHayırlı sabahlar kızlar
Cuma 83,500
Bugün 83,600
Fark +100
Neyse buna da şükür, dün +600 dü
Kabızlığı çözersek cuma 82 görürüm inşaAllah
Elhan , blonde ambition
@ysmnonder