- 18 Mart 2018
- 29.949
- 117.888
- 34
Tebrikler canım muhteşemYazdıklarım dışında bisi tuketmedim canım daha kahvaltı etmedim suan 66.1 çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım muhteşemYazdıklarım dışında bisi tuketmedim canım daha kahvaltı etmedim suan 66.1 çıkıyor
Kızzz demee vallaha sulu göz oldumm sana çok ama çok dua edicem belki bu sana çok uğurlu geliirrKızz gercekmii amaann tebrik ederim kuzum çok sevindim hayırlıısıyla kucağına al almiş abla oluyor
Evett gerçekten sürprüz oldu teşekkür ederimmAyy ever artı olacaktı daha fazla artı beklediğim de şok dan yanlış yazmisim
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah hayırlısı olsun sürpriz bebiş oldu
Amin insaallahh ablaa insaallahhhTebrik ederim canım
Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almanı dilerim
Rabbim isteyen ve güzel bakıp yetiştirebilecek herkese nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimBen sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyimm
Hahahaha bence ben +
HIç belli olmazzz
Regl isen düzelir kuzumm haftaya hiçbirşeyciğin kalmaz
Reg iken öyle oluyor yaa sidoşumm saçmalama ne ozürü
Amin kuzum teşekkür ederiimm
Hahahahaha ne dündü yaaa aferimm 2 güne 100gram eksi çok iyi
Özelliklee kızlarr topiğinn güzell diyetcilerimm herşey için çok teşekkür ederimm sizlerle cok güzel zaman geçirdim nedediysem yanlış anlamadınızz sizleri çok sevdim özellikle ablaamm Elhan hep yanımda oldun hakkın ödenmezz
varsa hakkım hakkınızı helal edin kırdıysam affolunn tabikide gitmicem hazırlıkta durucam benim sağlıklı diyete devamm evettt Hamileyimm değişik duygular içerisindeyim sabah beri ağlak oldum istiyodum biyandan kızım huysuz oluncada istemiyodum ama nasıl oldu bilmiyoruz 1 aydır kocamla iliskimiz yoktu mesailerdeydi hep ondan şoktayız ve beklemiyorduk kocam tabi tebrik etti o ayrı hersey olacağına varırr rabbim ol dedi ve oldu
Ben iyiyim de lenfler rahat durmuyor, dün nerdeyse ağlayacaktım, çok ağrım olduÇok iyisin wc sorunun olması na ragmen
teşekkür ederim ablacımBenim başlangıç 88
MaşaAllah çok güzel ilerliyorsun
Amin canımm inşaallahhHayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bu habere sevinilir canım. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı bir şekilde kucaginaa alırsın inşallah..Özelliklee kızlarr topiğinn güzell diyetcilerimm herşey için çok teşekkür ederimm sizlerle cok güzel zaman geçirdim nedediysem yanlış anlamadınızz sizleri çok sevdim özellikle ablaamm Elhan hep yanımda oldun hakkın ödenmezz
varsa hakkım hakkınızı helal edin kırdıysam affolunn tabikide gitmicem hazırlıkta durucam benim sağlıklı diyete devamm evettt Hamileyimm değişik duygular içerisindeyim sabah beri ağlak oldum istiyodum biyandan kızım huysuz oluncada istemiyodum ama nasıl oldu bilmiyoruz 1 aydır kocamla iliskimiz yoktu mesailerdeydi hep ondan şoktayız ve beklemiyorduk kocam tabi tebrik etti o ayrı hersey olacağına varırr rabbim ol dedi ve oldu
Tebrikler tebrikler çok sevindim . Allah kucağına almasını nasip etsinBen sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyimm
Hahahaha bence ben +
HIç belli olmazzz
Özelliklee kızlarr topiğinn güzell diyetcilerimm herşey için çok teşekkür ederimm sizlerle cok güzel zaman geçirdim nedediysem yanlış anlamadınızz sizleri çok sevdim özellikle ablaamm Elhan hep yanımda oldun hakkın ödenmezz
Amiin akrepimm insallahh allah cok cok isteyene nasip etsinTebrikler tebrikler çok sevindim . Allah kucağına almasını nasip etsin
Amin insallahh siboşş vallahaa sabah sokuyla uyandım rabbim ol dediBu habere sevinilir canım. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı bir şekilde kucaginaa alırsın inşallah..
Hemen ilk iş Dr ye gidip takviyelere başlaman canım. Ben yağız'in varlığını öğrendiğim de 8 haftalık hamile imisim. Bulantılar olmasa hiç gitmeyecektim doktora ki benim hamileliklerim he sıkıntılı geçerdi. İki kaybım var. Sürekli kan sulandırıcı kullanıyordum.Amin insallahh siboşş vallahaa sabah sokuyla uyandım rabbim ol dedi
Aayy bide onlar varr carsamba randevu aldım canım ogün bostu belkide benimki 6 haftalıktırr okadar kahveler seyler ictim ins hersey yolundadır bulantim da pek yok agrım var hafif hafif ilk te düsük olcaktı kanamalar geçirdim hep busefer umarım güzel gecerHemen ilk iş Dr ye gidip takviyelere başlaman canım. Ben yağız'in varlığını öğrendiğim de 8 haftalık hamile imisim. Bulantılar olmasa hiç gitmeyecektim doktora ki benim hamileliklerim he sıkıntılı geçerdi. İki kaybım var. Sürekli kan sulandırıcı kullanıyordum.
Rabbim ol dedi mi oluyor iste
Üstüne kusarsam görürsün deKızlar midem çok kötü bugün regl den dolayı sanırım içim bulanıyor
Arkadaş tutturdu pizza yiyelim kaçamak yap diye hayır istediğim düzeye gelmedim hem midem kötü dedim kebapçıya gidelim o zaman diyor midem cidden kötü ama anlamıyor Ne desem bilmiyorum.
pazartesi hani haftanın ilk günü olmasa izin alacağım o derece de midem kötüÜstüne kusarsam görürsün de
Oooo pazartesiye yakışır bir eksi
Canim yasin kaç ? Metabolizman hızlı çalışıyordur bundan dolayı az almışsındır canim belki
Aaaaa çok sevindim canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyimm
Hahahaha bence ben +
HIç belli olmazzz
Ne güzel pazartesi bu kadar verdiysen Cuma daha çok verirsinYazdıklarım dışında bisi tuketmedim canım daha kahvaltı etmedim suan 66.1 çıkıyor
Canim boyun kilon ve yasin kaç? Birde hani geçenlerde pizzacida salata yemistin ya belki öyle yapıp hem diyete devam edersin hem de arkadaşının gönlü olurKızlar midem çok kötü bugün regl den dolayı sanırım içim bulanıyor
Arkadaş tutturdu pizza yiyelim kaçamak yap diye hayır istediğim düzeye gelmedim hem midem kötü dedim kebapçıya gidelim o zaman diyor midem cidden kötü ama anlamıyor Ne desem bilmiyorum.