- 16 Mart 2008
- 45.450
- 220.839
Yatirmam ki seniÖylee tabii kırılmadım oan gercekten uyuyacaktım sonra dayanamadım girdim baktım ne yazdınız diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatirmam ki seniÖylee tabii kırılmadım oan gercekten uyuyacaktım sonra dayanamadım girdim baktım ne yazdınız diye
Sen yatırma benii yeterliiYatirmam ki seni
Çok mükemmell bi şişliktir oŞimdi okudum azcık geçmişi. Menü yorumlarına alınmayalım uygun dille yapıldıktan sonra. Belli şeyler yağ olarak artı, belli şeyler de ödem olarak artı yapıyor bu bir gerçek.
Mesela ben iki gündür sarımsaklı yoğurtlu kırmızı lahana yedim. Müthiş şişlik yaptı.
Kız bulguru ben de çok severim ama beni de çok şişiriyor mübarek çok da lezzetliElhan abla kızıma bulgur yaptım o yerken dayanamadım bende yedim ağzıma ağzıma veriyordu geride ceviremedim
Kızzz bide sade yaptım google amcaya sordum bi kase 114 kalori dedim terazim vardı ona göre ölçtüm yarın ola hayrolaKız bulguru ben de çok severim ama beni de çok şişiriyor mübarek çok da lezzetli
Neyse olan olmuş. Ben de hastayım kaç gündür evdeyim. Bakalım yarın kaç çıkacağımKızzz bide sade yaptım google amcaya sordum bi kase 114 kalori dedim terazim vardı ona göre ölçtüm yarın ola hayrola
ReglimiNeyse olan olmuş. Ben de hastayım kaç gündür evdeyim. Bakalım yarın kaç çıkacağım
Yok canım üşütmeReglimi
Dördüncüsü ben de tartıya cikmazsam stres yapıyorum. Kişiden kişiye değişir. Bulgur yenilince kaçamak yapıldığı muamelesi yapmıyorum yapmıyoruz. Beş kaşıktan -o bile fazla da- fazla olmaması lazım. porsiyon kontrolü yapılmalı. Benim sana yazdığım diyet yorumuyla şu yorumunu bir karşilastir istersen. Özellikle üslup açisindan...Bu kadar üst perdeden cümleleri hak etmiyor benim cümlelerim üç nokta...Birincisi uyguladığım sağlıklı beslenme listemde pirinç yok sadece bulgur var o yüzden rahat yiyorum.
İkincisi her bulgur yediğimde tartılmam. Zira hergün tartının strese stres de kilo vermeye engel olduğunu biliyorum. Kaldıki pazartesi bile tartılmaya karşıyım ben. Haftada bir defa en ideali.
Üçüncüsü lütfen buigur yenilinde kaçamak yapılıyormuş gibi yaftalanılmasın lütfen.
Bir meyve bir tatlı bir hamur işi yiyormuşuz gibi kendimizi suçluyoruz.
Oysa gayet sağlıklı menü paylaşıyorum.
Nokta..
İnşallah ablacımSorma ya
Olsa dert, olmasa dert
Ortası candır
Neyse umudum yarına
Bu mesaj Ellssa bana yazdığın mesajın muhatabı tam da bu cümlelerTatlım öncelikle afiyet olsun. İnşallah yarın artı gelmezsin. Bugun tartıldım mi? Dün de kısır yemiştin. Risk aldığını düşünüyorum. İnşallah yanilirim.
Hıı çok ayıp orada daha lezzetli bir şeyler vardı o minnak parmaklar mesela onlarıda tatlı niyetine yeseydin YaElhan abla kızıma bulgur yaptım o yerken dayanamadım bende yedim ağzıma ağzıma veriyordu geride ceviremedim
Bak bi o eksiktii çok fena istemeyince elini tersiyle yapıyo bana ikizler bebesi değişik bi hanfendiHıı çok ayıp orada daha lezzetli bir şeyler vardı o minnak parmaklar mesela onlarıda tatlı niyetine yeseydin Ya
Hava değişimi oluyo dünden beri burasıda sıcak gündüzleri ama gece sabaha karşı buzYok canım üşütme
Bende sen gibi her gün tartılanlrdanım mesela normalde yoğurt çok sağlıklı ama ben akşam tüketirsem yoğurdu 1 kaşıktan fazla şekilde ertesi gün + çıkıyorum muhtemelen sağlıklı bu besini tolere edemiyor benim vücudum. Her gün beslenmeme göre bakıyorum özellikle insülin direncim olduğu için bende neyi harcayamıyor vücut da + ya dönüşüyor diye. Görmüştürsünüz elhan abla mesela benim diyetim de 1 ayda yediğim esmer ekmek bile 1 dilimi geçmemiştir toplam da çnkü benim insülin direncim ekmeği + ya dönüştürüyor bende maalesef kepekli Ya da tam buğday bile olsaDördüncüsü ben de tartıya cikmazsam stres yapıyorum. Kişiden kişiye değişir. Bulgur yenilince kaçamak yapıldığı muamelesi yapmıyorum yapmıyoruz. Beş kaşıktan -o bile fazla da- fazla olmaması lazım. porsiyon kontrolü yapılmalı. Benim sana yazdığım diyet yorumuyla şu yorumunu bir karşilastir istersen. Özellikle üslup açisindan...Bu kadar üst perdeden cümleleri hak etmiyor benim cümlelerim üç nokta...
Allah sabır versin çok zor bir burç ikizlerBak bi o eksiktii çok fena istemeyince elini tersiyle yapıyo bana ikizler bebesi değişik bi hanfendi
Çok değişik biri yaa bide 18 aylık çok biliyo birsey vermeyelim sinirleniyo bana bide cok dağınık kuzenimden biliyorum oda çok dağınıktı odasına hala öyleyim diyo işe giderim toplamam eve gelince topluyorum diyo eyvah dedimAllah sabır versin çok zor bir burç ikizler