- 18 Mart 2018
- 29.921
- 117.769
- 34
Kase olmaz kova olmalıydıGünaydın akşam
Pert olmuşum resmen erkenden uyuyup kalmışım ama yatmadan önce bi kase mısır yedim pismanimmm
Mısır da patlamış olmalıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kase olmaz kova olmalıydıGünaydın akşam
Pert olmuşum resmen erkenden uyuyup kalmışım ama yatmadan önce bi kase mısır yedim pismanimmm
Allah şifa versin canımGünaydın kızlar antep iptal oldu vucud ağrım var boğaz ağrım hapsuruk korktum gidersem daha kötü olurum diye biraz iyi olum sonra
Yok almıyorum canımm zaten yerlesme kanamasi bile gelmedii ya amaann bosverinn yokturYok hamilelik düşünmeden ve hamile kaldıktan bir süre sonraya kadar folik asit öneriyorlar canım.
Kizzzzz gebe misinYok almıyorum canımm zaten yerlesme kanamasi bile gelmedii ya amaann bosverinn yoktur
Ben evde yapıyorum canım ama spor merkezi daha farklı olur tabi kilo verme açısından malzemeler olduğu için benim kardeşim hergun spora gidiyor 110 kilodan 80e düştü spor ve diyetleBende çok kararsızım evde mi spor yapsam yoksa spor merkezinde mi karar veremedim aslında bu konudaki tecrubelrinize ihtiyacım var
Merhaba HosgeldinMerhaba bende grubunuza katılabilirmiyim
Ben olsam 12 1 uyurum 2 bebeyle mümkün olmuyorBenim bebem yok niye bu saatte uyandım ki ben
Sağol canım sanada kolaylıklar versin Allah kendini tanitirmisinHoşbuldumhepinize kolaylıklar diliyorum.
Kizzz yoohhh öyle bi ihtimal var diyo herkes şuanlık birşey yok dun cokkötüydüm basdonme kusma falanbugun birseyim yok regl agrim var sadece hafiften ama yerleşme kanaması gelmedikiKizzzzz gebe misin
Erken kalkmaya alışınca uyandım maalesef dalamayınca tekrar kalkayım kitap okuyayım bari dedimBen olsam 12 1 uyurum 2 bebeyle mümkün olmuyor
Kaptanım elimden geleni yapıcamMerhabaaaa güzelliklerrrr buhafta herşey çokgüzel olcaakkk beni yanıltmayacağınızı adım gibi eminimm sağlıklı beslenelimm az tüketelim sizler benim için çok değerlisinizz hepiniz öylesinizz kaptan olmasamda hepiniz ayrı ayrı seviyorumm okadar iyisinizkii burda olduğum için sizlerle çok şanslıyımmbuhafta azminize şüphem yokk herşey çokgüzel olacakk gitsin kiloşlar gelsin fitlerr
MAVİ TAKIM a hoşgelddiinniiizzzzz
@Efenin_Annesi
@s i d e l y a
@Hayalkuran
@Nergis 35
Cookiie
@Akrrep
@Ysmnondr
@askrhpozitif
@menekse_kokusu
Aaaaa gercekmi kızzzKizzz yoohhh öyle bi ihtimal var diyo herkes şuanlık birşey yok dun cokkötüydüm basdonme kusma falanbugun birseyim yok regl agrim var sadece hafiften ama yerleşme kanaması gelmediki
Normaldirr kuzumm sen iç b12 yi bırakma doktormu tavsiye ettiKaptanım elimden geleni yapıcam
Ama sanırım bana b12 vitamini şişkinlik kilo yaptı. Dün öğleden sonra bişey yemedim şu saat oldu karnım hala şiş. Tartıldım hala 80.30.
İlacı bırakıyorum birkaç güne inşallah toparlarım
KIzzz şuanlık birşey yok umutlanmayalımAaaaa gercekmi kızzz