- 25 Ağustos 2019
- 60.425
- 110.507
- 30
Gelecek kiloşlarr ama gebelikte 7 kilo aldım sonra doğurunca eridimTakımımız büyüyor mu yoksa +1 ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelecek kiloşlarr ama gebelikte 7 kilo aldım sonra doğurunca eridimTakımımız büyüyor mu yoksa +1 ile
Her iki seçenekte olabilir canım. Ama biz kızımı yapmaya karar verip korunmayı bırakınca hemen olmuştu. O kadar da Oluyormu evet oluyor yaniDüşündüğüm için korinmayı bırakmıştık ama hemen tutacağını düşünmedim cunku benim yumurtam nezaman catlıyo belli değil
Evett kuzum hayırlısı daha birsey belli değil belki açliktan kaynaklı oldu
Eeee o zaman olabilir ihtimali yüksek.Düşündüğüm için korinmayı bırakmıştık ama hemen tutacağını düşünmedim cunku benim yumurtam nezaman catlıyo belli değil
Evett kuzum hayırlısı daha birsey belli değil belki açliktan kaynaklı oldu
Geldikleri gibi giderler boş ver kilolarıGelecek kiloşlarr ama gebelikte 7 kilo aldım sonra doğurunca eridim
Bakalım kuzum bazen gecte olabiliyorum regl kahve icmektende gecikebilir ilkbasta olsun istiyodum ama şimdi hazır degilimEeee o zaman olabilir ihtimali yüksek.
DUzenliyse senin ondan tutmuştur yaa benim 2.5 senede anca tuttu tedaviler olmama rağmenHer iki seçenekte olabilir canım. Ama biz kızımı yapmaya karar verip korunmayı bırakınca hemen olmuştu. O kadar da Oluyormu evet oluyor yani
Eğer varsa artık çok geç. Hakkinizdan hayırlısı ne ise o olsun canımBakalım kuzum bazen gecte olabiliyorum regl kahve icmektende gecikebilir ilkbasta olsun istiyodum ama şimdi hazır degilim
Kız iyi şanslısın kuzum yine 7 kilo alırsın sonra doğurur doğurmaz verirsin bu kez almazsın bir dahaGelecek kiloşlarr ama gebelikte 7 kilo aldım sonra doğurunca eridim
Evett gebelik şekerim olunca diyet yapıyodum sağlıklı besleniyodum aburcubur acmalar tatlılar yemediğim sürece iyi gidiyodum ama sizi burda bırakmammKız iyi şanslısın kuzum yine 7 kilo alırsın sonra doğurur doğurmaz verirsin bu kez almazsın bir daha
Amin canım olurs aolur olmasa olmaz diyodum akışına bıdaktımEğer varsa artık çok geç. Hakkinizdan hayırlısı ne ise o olsun canım
Evet canım hep 28 günde birdi benim hiç şaşmaz. Şimdide öyle hep ama bu ay 25.gün geldi ödem çayları, spor,diyet hep birlikte olunca ondan bir kaç gün erken geldi sanırım.DUzenliyse senin ondan tutmuştur yaa benim 2.5 senede anca tuttu tedaviler olmama rağmen
Aynennn bende zayıflayınca duzeldi reglim iste genelde 35 38 oluyodum 70 kilodan fazla olunca zayıfladıkca reglim düzene girdi 4aydaEvet canım hep 28 günde birdi benim hiç şaşmaz. Şimdide öyle hep ama bu ay 25.gün geldi ödem çayları, spor,diyet hep birlikte olunca ondan bir kaç gün erken geldi sanırım.
Hadi bakalım dinlenmeye ihtiyacın var senin.Kızlaarr ben uyuyoreee iyi geceler
Evet canım sirinyerdeyim bende ama bostanlı çok.gelirim gezmeye torunumla ordaki parklara gelip sahilde yuruyuzEvet Bostanlının yeni gençliği
Sen de benim gibi İzmirdeydin dimi canım doğru mu hatırlıyorum ?
Allah hayirlisini nasıp etsin canım ben.sizin yaşlarda öyle olurdum yılda 2 kez mevsim değişimlerinde nedeninin anlyamazdim da 3 kez test yapıp gebe olmadığımı bilirim hakkına hayırlısı neyse o olsunBencedeee bozmak istemezsen en güzelii
Yok kuzum ya bugün bekliyodum ama bugun çokkötüydüm bakma sabah kustu kusacaktım midem bulandı ayakta zor durdum başım döndü dukan birasımı etti dicem ondan sonra olmadi kahveyi ictim ustune platese basladım hani yağ yaksın diye önce içeyim diye yaptım iyice terledim bana birseyler oldu almirayıda emzirince titredim az açlıktan galiba kahvaltı ettim ama yumurta kokusu beni mahvetti uzanınca iyiyim mide bulantım başdonmem ama jalkınca yerimde duramadım allahtan kızım huysuz değildi hep uzandım cokkötüydüm aksama doğru anca kendime geldim ama hala midem bulantı var bana 12 ye kadar aç durmaya gelmiyo artıkk blondem hicbirsey olmazdı dururdum vücut artık kabullenemiyo vücudum titredi şekerimmi düştü dedim yedim birseyler ama zor toparlandım anca kendimdeyim suan ama genede halsızımm bugün olmam gerekiyordu reglim olamadım 3 aydır düzenli oluyodum kafam kariştı hamilemiyim diyorum bikaçgüne daha iyi olmazsam test edecem
Aminn nergiscimmEvet canım sirinyerdeyim bende ama bostanlı çok.gelirim gezmeye torunumla ordaki parklara gelip sahilde yuruyuz
Allah hayirlisini nasıp etsin canım ben.sizin yaşlarda öyle olurdum yılda 2 kez mevsim değişimlerinde nedeninin anlyamazdim da 3 kez test yapıp gebe olmadığımı bilirim hakkına hayırlısı neyse o olsun