- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.629
- 30
Hadi bakalımm umutlanmakta istemiyorum abla sonra üzülüyorumVardır var...bize bir yeğen geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalımm umutlanmakta istemiyorum abla sonra üzülüyorumVardır var...bize bir yeğen geliyor.
Olursa olur olmazsa vakti vardır bitanem. Sen , eşin bebeğin saglikla yaşa. Umutlanip uzulmeye hiç gerek yok. Nasibi varsa gelecektir.Hadi bakalımm umutlanmakta istemiyorum abla sonra üzülüyorum
Evett ablamm yaa iste busıra bebek gördükçe canım istiyor ama lohusa zamanı ameliyat zamanıhiç gözüm kesmiyorOlursa olur olmazsa vakti vardır bitanem. Sen , eşin bebeğin saglikla yaşa. Umutlanip uzulmeye hiç gerek yok. Nasibi varsa gelecektir.
Evet haklısın ne güzel kilo vermiş gerçekten sağlık açısından kıyıdan dönmüş resmenBen evde yapıyorum canım ama spor merkezi daha farklı olur tabi kilo verme açısından malzemeler olduğu için benim kardeşim hergun spora gidiyor 110 kilodan 80e düştü spor ve diyetle
Kase olmaz kova olmalıydı
Mısır da patlamış olmalıydı
Çok çocuk iyi diyet demektiirrGunaydiiin kızlar 8de uyan cocuklari doyur falan anca fırsat buldum buraya girmeye daha kahvalti edemedim 12 1 i bulur gbi
Canım yakınında varsa üşenmeyip sağlık ocağına şüpheleniyorum de kan ver baksınlar kuzum. Bu kadar erken günlerde ev testleri göstermeye biliyor. Ama kan testi %100 garantidir . Döllenme olur olmaz hormonların değişir ve kanında direk çıkar. Yarın git kan ver ve folik asit al.Nebiliyim yapardim çikmazdı ondanhata olurmuşabla hissetmiyorum hic olduğunu ondan
Geçmiş olsun olsun canım vardır bunda da bir hayır.Günaydın kızlar antep iptal oldu vucud ağrım var boğaz ağrım hapsuruk korktum gidersem daha kötü olurum diye biraz iyi olum sonra
Bakalım insallah canımCanım yakınında varsa üşenmeyip sağlık ocağına şüpheleniyorum de kan ver baksınlar kuzum. Bu kadar erken günlerde ev testleri göstermeye biliyor. Ama kan testi %100 garantidir . Döllenme olur olmaz hormonların değişir ve kanında direk çıkar. Yarın git kan ver ve folik asit al.
Geçmiş olsun olsun canım vardır bunda da bir hayır.
Tartıya tek kişimi çıkacaksan , 2 kişi mi belli değil hala beni geçmeyi hayal ediyorYarın bi bakıyomuşun seni geçmisim blonde ambition
Hahahahah vallahaa öyle oluyorr hamişsem hazırliğa geçerim nedir yaniTartıya tek kişimi çıkacaksan , 2 kişi mi belli değil hala beni geçmeyi hayal ediyor
Ben çok sık tartılıyorum zaten meraklıyımdır fazla dayanamayıp tartıya çıktım yineHahahahah vallahaa öyle oluyorr hamişsem hazırliğa geçerim nedir yani
Kendini öyle şartlama canım bende dün oldum ve bu gün tartıldım sabitti . Öyle illa artı çıkılacak diye bir şey yok olumlu düşün, olumlu olsun.Regl oldum kesin yarın tartıda + çıkacağım
Hahahahahah bende öyleyim hatta tokken bakarımm hangileri yukseltiyo beni diye anlardim yarın kesin -geliyo diye bende şişlik yok ama cuma ne yediysem 200 gram almışım düne göre bugun vermişim yarin ola hayrolaBen çok sık tartılıyorum zaten meraklıyımdır fazla dayanamayıp tartıya çıktım yine
Bu gün fark yoktu . Regleme denk gelsede, haftasonu olsada artı yok bende . Ama ekside yok şuan . yani her şey bu güne bağlı ay çok heyecanlı heran her şey olabilir
İnşallah canımKendini öyle şartlama canım bende dün oldum ve bu gün tartıldım sabitti . Öyle illa artı çıkılacak diye bir şey yok olumlu düşün, olumlu olsun.
Evde zor canım hele yaparım diye geçiyor zaman. Dışarıya çıkmak gerek. Spor salonu olmasa bile yürüyüş iyi olur. Psikolojik olarak da iyi gelir. Ama spor salonunda senin gibi insanlar olacak öyle düşün. Senin gibi çabalayan. Farklı hissetmeyeceksinKesinlikle katılıyorum benim eşimde oyle bayağı destek veriyor aslında. Ben dışarıya git gel zaman kaybı diye aslında gitmiyorum spora spor merkezine evde istediğim saat yaparım bilemedim
Hayırlı olsun canım bol yağ yakmalarEvet haklısın ne güzel kilo vermiş gerçekten sağlık açısından kıyıdan dönmüş resmen
Darısı başımıza bende spor merkezine gitmeye karar verdim orda direnç uygulayınız vucud daha iyi çalışıyor evde sadece vucud ağırlığı var oda etkili ama en iyisi spor merkezi çarşamba günü yaziliyorum
Yarin güzel sonuçlarla gelecem gbi geliyor tatlış kaptanımKendini öyle şartlama canım bende dün oldum ve bu gün tartıldım sabitti . Öyle illa artı çıkılacak diye bir şey yok olumlu düşün, olumlu olsun.
Sanki kaptanım yarın beni karşı takıma satacakmiş gibi hissediyorum.Yarin güzel sonuçlarla gelecem gbi geliyor tatlış kaptanım