- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Doktor verdi ama yok canım içmicem başka araştırım alırım. Kendimi şişmiş bir balon gibi hissediyorumNormaldirr kuzumm sen iç b12 yi bırakma doktormu tavsiye etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor verdi ama yok canım içmicem başka araştırım alırım. Kendimi şişmiş bir balon gibi hissediyorumNormaldirr kuzumm sen iç b12 yi bırakma doktormu tavsiye etti
Dur bakalım hadi hayırlısıKIzzz şuanlık birşey yok umutlanmayalım
Alla allaa b12 okadar şişirirmikii baska markadan alırsın enolmadıDoktor verdi ama yok canım içmicem başka araştırım alırım. Kendimi şişmiş bir balon gibi hissediyorum
Dün gece kafama takıldı düşündüm bu ara farklı olarak bir ona başladm. Araştırdım metabolizmayı yavaşlatıyormuş benim kullandığım. O yüzden bırakcam canımAlla allaa b12 okadar şişirirmikii baska markadan alırsın enolmadı
Heee tamam kuzumm ozamann yavaslatıyosa odur zaten tedaviyede daha var nasılsaDün gece kafama takıldı düşündüm bu ara farklı olarak bir ona başladm. Araştırdım metabolizmayı yavaşlatıyormuş benim kullandığım. O yüzden bırakcam canım
Kizzz yoohhh öyle bi ihtimal var diyo herkes şuanlık birşey yok dun cokkötüydüm basdonme kusma falanbugun birseyim yok regl agrim var sadece hafiften ama yerleşme kanaması gelmediki
Gelmeyebilir canım bende ikisindede gelmemiştiKizzz yoohhh öyle bi ihtimal var diyo herkes şuanlık birşey yok dun cokkötüydüm basdonme kusma falanbugun birseyim yok regl agrim var sadece hafiften ama yerleşme kanaması gelmediki
Kitap okuyacak zamanım olsa keşke 4 yas ve 1 yasina yaklaşan bebeyle olmuyor anam 2side akrep Kasım doğumlu yiyorlar beni gorumcecim sagolsun oda akrep ikna etti beni kasıma ayarladım 2sinideErken kalkmaya alışınca uyandım maalesef dalamayınca tekrar kalkayım kitap okuyayım bari dedim
Şişkinlik yapınca üzüldüm mide alışmış 7 den sonra yememeye1 kaseden birsey degil kuzumm yaa oyle suclama kendini
Çok çok.iyi az az gidince yağdan gidermiş superr5 ayda 17 kilo vermişimm
Patlamış di onu tutturdum ama.kova değil işte kase oldu maalesefKase olmaz kova olmalıydı
Mısır da patlamış olmalıydı
Merhaba his geldinizMerhaba bende grubunuza katılabilirmiyim
Bugüne toparlarsınnŞişkinlik yapınca üzüldüm mide alışmış 7 den sonra yememeye
Evettt hatta daha çok vermem lazımdı rizeye gittim falan derken iş uzadı ordada 3 kilo alıp geldimÇok çok.iyi az az gidince yağdan gidermiş superr
Patlamış di onu tutturdum ama.kova değil işte kase oldu maalesef
Merhaba his geldiniz
Hee aynenn canım ya şart değill ama hayırlısı bakalım kızımda hep kanamayla oldu bi kahve geldi bi kan umarım bundada böyle yaşamamGelmeyebilir canım bende ikisindede gelmemişti
Benm de yükselenim akrep Allah sabır versin bebeleri gönder bana ben mıncıklarım onları sende dinlenirsinKitap okuyacak zamanım olsa keşke 4 yas ve 1 yasina yaklaşan bebeyle olmuyor anam 2side akrep Kasım doğumlu yiyorlar beni gorumcecim sagolsun oda akrep ikna etti beni kasıma ayarladım 2sinide
Hahahahahah kızzz acaba çokmu kınadın görümceni buarada görümcen nerdee pek gelmiyoKitap okuyacak zamanım olsa keşke 4 yas ve 1 yasina yaklaşan bebeyle olmuyor anam 2side akrep Kasım doğumlu yiyorlar beni gorumcecim sagolsun oda akrep ikna etti beni kasıma ayarladım 2sinide
Geçmiş olsun kuzum. İyileşince gidersin . Her şeyin hayırlısı. Antep için özel fazladan iki kiloyu cebine koy öyle git. Kendini kısıtlama her zaman gidilmiyor çünkü.Günaydın kızlar antep iptal oldu vucud ağrım var boğaz ağrım hapsuruk korktum gidersem daha kötü olurum diye biraz iyi olum sonra
Yani hatta günde iki defa yapmıştım.Ya kalkıp bir test yapsana
Maydanozun ödem atma gibi özellikleri varmış. Bana da Dr kesinlikle bir süre maydanoz ve nane kullanma demişti.
Halen daha üşendim diyor. Sanki çok zor iş. Ben burada catlatayacagim meraktan.
HoşgeldiinnnnMerhaba bende grubunuza katılabilirmiyim
Hoş geldin canım Memnun oluruz. Anasayfadan Bortecineee yi çağırdım ama görmedi. Oradan mi gördün bizi.Merhaba bende grubunuza katılabilirmiyim
Vardır var...bize bir yeğen geliyor.Hhahahahah amaann yokturr bebe yaaa hic hissetmiyorum