- 25 Ağustos 2019
- 60.443
- 110.593
- 30
1 kaseden birsey degil kuzumm yaa oyle suclama kendiniGünaydın akşam
Pert olmuşum resmen erkenden uyuyup kalmışım ama yatmadan önce bi kase mısır yedim pismanimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 kaseden birsey degil kuzumm yaa oyle suclama kendiniGünaydın akşam
Pert olmuşum resmen erkenden uyuyup kalmışım ama yatmadan önce bi kase mısır yedim pismanimmm
Dunden iyiyim ama bi tuhafım karşımda duran patates kızartmasını yiyesim yok asla duramazdım yemedenHadi bakalım dinlenmeye ihtiyacın var senin.
Afiyet olsun canım Kısırın kendisi başlı başına tehlike kuzum. Bugün aç karnına bir tartilip sende etki edip etmedigini gözlemle. İçine bol yeşillik , limon koysam da bana hiç yaramıyor o yüzden mesafeliyim kendisiyle. En fazla bir kaşik tercih ediyorum. Şifa olsun.
Bebeğim mideni üşütmediysen hamile olabilirsin.Gebelikte maydanoz suyu ve küründen uzak durun derler bilimsel bir yönü var mı yok mu bilmiyorum ama şu bir hafta dikkatli ol. Test yap merak ediyoruz.Dunden iyiyim ama bi tuhafım karşımda duran patates kızartmasını yiyesim yok asla duramazdım yemeden
Ayy abla kalkar kalkmaz kocise kahvaltı kızıkama kahvaltî aç karna test bile edemedim bende oturdum yedim ama hicbirsey yiyesim yok aynen o tür seyden uzak durucam buhafta test etmeyede üşendim ama ara ara agrimvar karnım bakalımBebeğim mideni üşütmediysen hamile olabilirsin.Gebelikte maydanoz suyu ve küründen uzak durun derler bilimsel bir yönü var mı yok mu bilmiyorum ama şu bir hafta dikkatli ol. Test yap merak ediyoruz.
Harika5 ayda 17 kilo vermişimm
Böyle bir şeyde üşenir mi insan tok karnına test olmuyor muAyy abla kalkar kalkmaz kocise kahvaltı kızıkama kahvaltî aç karna test bile edemedim bende oturdum yedim ama hicbirsey yiyesim yok aynen o tür seyden uzak durucam buhafta test etmeyede üşendim ama ara ara agrimvar karnım bakalım
Nebiliyim yapardim çikmazdı ondanhata olurmuşabla hissetmiyorum hic olduğunu ondanBöyle bir şeyde üşenir mi insan tok karnına test olmuyor mu
Hahahaha kocama gideyim dedim ben sana yazarım listee diyodu hahahaahah halbuki gercekten bilgisi var neyin neye diyet yapılır diyeHarika
En güzeli de sağlıklı veriyorsun menülerin çok iyi tatlim. Diyetisyene gitsen ancak bu kadar verebilirdin belki de.
Ya kalkıp bir test yapsanaDunden iyiyim ama bi tuhafım karşımda duran patates kızartmasını yiyesim yok asla duramazdım yemeden
Maydanozun ödem atma gibi özellikleri varmış. Bana da Dr kesinlikle bir süre maydanoz ve nane kullanma demişti.Bebeğim mideni üşütmediysen hamile olabilirsin.Gebelikte maydanoz suyu ve küründen uzak durun derler bilimsel bir yönü var mı yok mu bilmiyorum ama şu bir hafta dikkatli ol. Test yap merak ediyoruz.
Halen daha üşendim diyor. Sanki çok zor iş. Ben burada catlatayacagim meraktan.Ayy abla kalkar kalkmaz kocise kahvaltı kızıkama kahvaltî aç karna test bile edemedim bende oturdum yedim ama hicbirsey yiyesim yok aynen o tür seyden uzak durucam buhafta test etmeyede üşendim ama ara ara agrimvar karnım bakalım
Hhahahahah amaann yokturr bebe yaaa hic hissetmiyorumYa kalkıp bir test yapsana
Maydanozun ödem atma gibi özellikleri varmış. Bana da Dr kesinlikle bir süre maydanoz ve nane kullanma demişti.
Halen daha üşendim diyor. Sanki çok zor iş. Ben burada catlatayacagim meraktan.
Ya varsa. İlaç alıyor musun folik asit tarzıHhahahahah amaann yokturr bebe yaaa hic hissetmiyorum
HAmileykenmiYa varsa. İlaç alıyor musun folik asit tarzı
Yok hamilelik düşünmeden ve hamile kaldıktan bir süre sonraya kadar folik asit öneriyorlar canım.HAmileykenmi
Hayır hergün tartılmıyorum. Bazen kafama göreHergun tartılıyor musun?