Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Merhaba hanımlar.herkese hayırlı kandiller öncelikle.
Ben bu yarışmaya katılmak istiyorum.İlk baştaki formu okudum ,yapmam gerekenler neler şuan.
160 boy 82 kiloyum malesef
Merhaba hoşgeldiniz o okuduğunuz formu doldurun olur mu. Her hafta ara tartı olmak üzere 2 tartı günümüz var pazartesi ve cuma günleri. Hergün menü ve sporlarımızı attığımız adımları paylaşıyoruz burası motivasyon ortamı olduğu için muhabbet edip hem motive oluyoruz hem de birbirimizi motive ediyoruz

Ben bu yarışmaya katılmak istiyorum.İlk baştaki formu okudum ,yapmam gerekenler neler şuan.
Merhaba arkadaşım ben dilek hayırlı kandiller yapman gereken hemen elindeki kandil simidini bırakıyorsun ve diyete başlıyorsun ilk öncelikle

Hoş geldin canımm. Hayırlı kandiller
@Tostombalakanne annene geçmiş olsun canım rabbim Şifalar versin amin

Bu arada daha önce çok güzel kilo verdim.Yaklasik bi 6 sene önce kadar..Ama son zamanlarda motivasyon eksikliği yaşıyorum.herkesin hayatında olan şeyler.Annelik vazifelerimizi yerine getirirken kendimizi bırakmak,salmak düşünmemek ertelemek.Artik neye yorarsaniz
Olmuyor ama hiç mutlu değilim.Sagligim gittikçe etkileniyor bu durumdan.Duzenli regl olma hayal oldu,hormon bozukluğu.Pko,insülin direnci,bel fıtığıda çıktı.
Her gittiğim doktor kırmamak için biraz kilo ver,veya artık kilo alma diyor ama ben herşeyin farkındayım.3 tane evladım var.onlara yetişmem lazimm.bunun içinde sağlık lazimm.Ve benim ilk sürecim su lanet kilolarınm.
En son 1 ay önce doktora gittim.Kolestrol çıktı.Doktor çok yüksek bir değer değil,ama sizin yaşınızda biri için olmasa iyi olur dediğiniz bir değer dedi.
31 yaşındayım.Doktor bu yaşta bu hal,bide kolestrol kendine acimiyomusun ne bu halin diyemedi de işte..okumuş adam.Dikkat et dedi
Bakmayın güldüğünü,aglancsk haldeyim şuan.Yatakta sağdan sola dönerken nasıl efor harciyorsam carpimtim oluyor.
Kısacası ben sağlığıma kavusmak istiyorum.
Bunun içine desteğe ,motivasyona hırsa azme ihtiyacım var .

O zaman doğru yerdesin hoşgeldin insalalh en yakın zaman da fazla yuklerinden kurtulur arinirsin

Aradığın adres tam olarak burası canım çok doğal hepimiz bir şekilde bu yollardan geçiyoruz insaAllah sağlıklı bir şekilde hızla kilo verirsin sağlığına kavuşursun canım Allah evlatlarını bağışlasın

İlk başta geçmiş olsun . Rabbim şifalar versin inşaallah hep beraber burda kilo vereceğiz aramıza hoşgeldin
Çok şükür canım atlattık 1 yıl oldu Rabbim bir daha yasatmasin
Amin canım Amin. Atlaya atşaya okuyunca böyle oluyor kusura bakma
Hemen farkedip attım canım bir daha atayım

Ne kusuru balım ben tarih belirtmedim öyle anlaman çok doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…