Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ogrenci ayiran ogretmendi Kuziki cok sevsede kuzey iyi bir gozlemci arkadaslarina ters davraniyor diye sevmiyordu , hic kalem tutmamislar diye cocuklari dislamisti anasinifi bunun icin var oysaki .Veli seciyordu bizimle oturup kahve icerken baska veliye cvp vermemek filan degisik .
Cins bir ogretmenmis gerçekten akıllı bidik kuzeye aferin🥰

Kesinlikle ozellikle ogretmenlee ve doktorlar sevmeden yapilacak is degil ikisinde de insanin hayatinda rol aliyorsun
Öyle canım gerçekten sonuçta evladını emanet ediyorsun tabi ki kendi evladı gibi olmaz ama sonuçta çocuk yani bunlar hepsi bir olamaz ki kimi ileri olur kimi geri hepsiyle ilgilenmek gerekir doktorlarda da keza insan canıyla uğraşırken bir de niye geldin ki diyen insanlara fena ayar oluyorum 😏 annem covid e yakalandı kadın hipertansiyon kalp hastası fenalasinca ambulans çağırmışlar ambulansta ki görevli personel anneme bizi bunun için mi çağırdın teyze kalk turp gibisin demiste annem sonradan soyledi keske öyle olsaydı annem 20 gün hastanede yattı tek başına bir odada kimseyi almadılar yanına 😔 hayır kadın zaten kötü olmasa sırf zevk olsun diye ambulansa binmek istemez ya bazen insan olanlara şaşıp kalıyor 😕

Ama canım yorma kendini sağlığına dikkat et olur mu😘
Cumartesi pazar 3 iğne vurundum canım yandı biraz hiç yattığıö yerden kalkmasın desem yeridir
Hayırlısı canım. Etkiler. Sen şuan diyetisyen ve tüp bebek doktoru ne derse onu yap.yumurta toplama sonrası dinlen güzelce. En kısa zamanda sporda yaparsın. 💋♥️
İnşallah ablam valla stres yapmamaya çalışıyorum mevlam yardımcımız olsun güzel haberlerle gelirim yarın inşallah 💗
Rabbim gonlunuze gore versin canim
Amin inşallah Allah razı olsun Mevlam bütün herkesin gönlünü hoş eylesin 🌹

Öyle canım gerçekten sonuçta evladını emanet ediyorsun tabi ki kendi evladı gibi olmaz ama sonuçta çocuk yani bunlar hepsi bir olamaz ki kimi ileri olur kimi geri hepsiyle ilgilenmek gerekir doktorlarda da keza insan canıyla uğraşırken bir de niye geldin ki diyen insanlara fena ayar oluyorum 😏 annem covid e yakalandı kadın hipertansiyon kalp hastası fenalasinca ambulans çağırmışlar ambulansta ki görevli personel anneme bizi bunun için mi çağırdın teyze kalk turp gibisin demiste annem sonradan soyledi keske öyle olsaydı annem 20 gün hastanede yattı tek başına bir odada kimseyi almadılar yanına 😔 hayır kadın zaten kötü olmasa sırf zevk olsun diye ambulansa binmek istemez ya bazen insan olanlara şaşıp kalıyor 😕
Var canım malesef öyleleri dedem Parkinson hastası ve artık son evresine geldi diyebilirim yatalak ambulans çağırmışlar 4 kattan indirmemek için 40 takla atmışlar🤦

Screenshot_20211018-001219.png

Cordelia Cordelia @Tostombalakanne

X