Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun cnm

Bu eşleri anlamış degil niye bütün sorumluluk annede kendileri Şam babası mi acaba
Ilgileniyor canım Allah için ama benden biseyler yapmamı istiyor yani çocuklar hasta olmasın önle tarzı konuşuyor iyi de ben ne yapabilirim ki en fazla vitamin vs takviyesi yapabilirim çocukların bünyesi zayıf okul gibi kalabalık ortama alışık değil

Canım fanusun içine almadığın sürece onleyemezsin ki ne yaparsan yap hasta ola ola bağışıklık kazanacaklar keşke hasta olmadan bağışıklık kazanmak mümkün olsakim ister evladının hasta olmasini

Geçer inşallah canım çok şükür çocuklar okulu sevdi
Aynen canim ogretmeni sevmesi cok etken bagiran ogretmen sevmiyor anasinifindaki ilk ogretmeni cok bagiriyormus yaramazliklara hic sevmemisti kadinjn yuzunr de demisti herkesin icinde
Bizimde her hafta hastalar ama bu cocuklar 1.5 yil evdeydi dogal zaten herseyi kapmalari bagisiklik goctu

Aynen canim ogretmeni sevmesi cok etken bagiran ogretmen sevmiyor anasinifindaki ilk ogretmeni cok bagiriyormus yaramazliklara hic sevmemisti kadinjn yuzunr de demisti herkesin icinde
İyi yapmış belki öğretmen bir daha çocuklara bagirmaz bizim ogretmenide sevdi çok şükür yoksa isim çok zor olurdu

Geçmiş olsun cnm
Çok sağol canım
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum da eşim tek bizim başımıza geliyor zannediyor of of hiç bir insan evladının hastalığını istemez tabi
Canım öyle tabi bağışıklık vs hakgetire

İyi yapmış belki öğretmen bir daha çocuklara bagirmaz bizim ogretmenide sevdi çok şükür yoksa isim çok zor olurdu
Ogrenci ayiran ogretmendi Kuziki cok sevsede kuzey iyi bir gozlemci arkadaslarina ters davraniyor diye sevmiyordu , hic kalem tutmamislar diye cocuklari dislamisti anasinifi bunun icin var oysaki .Veli seciyordu bizimle oturup kahve icerken baska veliye cvp vermemek filan degisik .

@Byrmseyda2505 canım yumurtlama ağrıları var mı,? Nasılsın?
Sanırım var ilk denemeler oldupu için anlamıyorum yarın sabah 09.00da yine kontrol olacak inşallah sonuç güzel olur iğnelerşm bitti 3 iğne çok etkiledi beni yürüyüş yapmaya bile halim kalmadı

Zorla mı öğretmen olmuş bune biçim insan yani herkes bu mesleği yapmak zorunda değil tahammülün yoksa hele hiç yapmasın daha iyi

Sanırım var ilk denemeler oldupu için anlamıyorum yarın sabah 09.00da yine kontrol olacak inşallah sonuç güzel olur iğnelerşm bitti 3 iğne çok etkiledi beni yürüyüş yapmaya bile halim kalmadı
Hayırlısı canım. Etkiler. Sen şuan diyetisyen ve tüp bebek doktoru ne derse onu yap.yumurta toplama sonrası dinlen güzelce. En kısa zamanda sporda yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…