- 21 Kasım 2013
- 23.040
- 72.913
Karbonhidrat zehirlenmesini yaşıyorum galiba16 Ekim yok canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karbonhidrat zehirlenmesini yaşıyorum galiba16 Ekim yok canım.
İnsanin yuregine indirmeden bırakmıyorsun.Karbonhidrat zehirlenmesini yaşıyorum galiba
Sag üst köşede 17 yazıyor. Takvim işareti varBen niye göremedim canım nerde yazıyor ki tarif yanlış mı gönderdi acaba
Kız arada sil resimleri yoksa çorba oluyor hepsiKarbonhidrat zehirlenmesini yaşıyorum galiba
İyi geceler canımHayırlı geceler herkese Allah rahatlık versin güzel bayanlar
Zaten galeri hep adım resmi ile doluKız arada sil resimleri yoksa çorba oluyor hepsi
HoşgeldinizBu arada daha önce çok güzel kilo verdim.Yaklasik bi 6 sene önce kadar..Ama son zamanlarda motivasyon eksikliği yaşıyorum.herkesin hayatında olan şeyler.Annelik vazifelerimizi yerine getirirken kendimizi bırakmak,salmak düşünmemek ertelemek.Artik neye yorarsaniz
Olmuyor ama hiç mutlu değilim.Sagligim gittikçe etkileniyor bu durumdan.Duzenli regl olma hayal oldu,hormon bozukluğu.Pko,insülin direnci,bel fıtığıda çıktı.
Her gittiğim doktor kırmamak için biraz kilo ver,veya artık kilo alma diyor ama ben herşeyin farkındayım.3 tane evladım var.onlara yetişmem lazimm.bunun içinde sağlık lazimm.Ve benim ilk sürecim su lanet kilolarınm.
En son 1 ay önce doktora gittim.Kolestrol çıktı.Doktor çok yüksek bir değer değil,ama sizin yaşınızda biri için olmasa iyi olur dediğiniz bir değer dedi.
31 yaşındayım.Doktor bu yaşta bu hal,bide kolestrol kendine acimiyomusun ne bu halin diyemedi de işte..okumuş adam.Dikkat et dedi
Bakmayın güldüğünü,aglancsk haldeyim şuan.Yatakta sağdan sola dönerken nasıl efor harciyorsam carpimtim oluyor.
Kısacası ben sağlığıma kavusmak istiyorum.
Bunun içine desteğe ,motivasyona hırsa azme ihtiyacım var .
Çok geçmiş olsun mevlam şifa versinÇok şükür canım atlattık 1 yıl oldu Rabbim bir daha yasatmasin
Ben arada temizliyorum yoksa galeri galerilikten çıkıyorZaten galeri hep adım resmi ile dolu
İyi geceler canım bende gidip yatayım sabah ola hayrolaİyi geceler kızlar küçük uyku krizine girdi uyutuyum biran önce
Gördüm şimdiSag üst köşede 17 yazıyor. Takvim işareti var
Bizim çıtır da az önce esimin suratına hahaha çok tatlılar maasAllah Rabbim ömürlerini uzun etsin kuzuların
Çok iyi yapmış.Bizim çıtır da az önce esimin suratına hahaha çok tatlılar maasAllah Rabbim ömürlerini uzun etsin kuzuların
Benim yapamadığımı yaptı akıllı oğlum bi de çok ısırıyor ve sadece esimi öyle böyle değil kolunu ağzını burnunu en son kulak memesini bir kaptı bırakmıyorda krizlere girdimÇok iyi yapmış.