Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu arada daha önce çok güzel kilo verdim.Yaklasik bi 6 sene önce kadar..Ama son zamanlarda motivasyon eksikliği yaşıyorum.herkesin hayatında olan şeyler.Annelik vazifelerimizi yerine getirirken kendimizi bırakmak,salmak düşünmemek ertelemek.Artik neye yorarsaniz
Olmuyor ama hiç mutlu değilim.Sagligim gittikçe etkileniyor bu durumdan.Duzenli regl olma hayal oldu,hormon bozukluğu.Pko,insülin direnci,bel fıtığıda çıktı.
Her gittiğim doktor kırmamak için biraz kilo ver,veya artık kilo alma diyor ama ben herşeyin farkındayım.3 tane evladım var.onlara yetişmem lazimm.bunun içinde sağlık lazimm.Ve benim ilk sürecim su lanet kilolarınm.
En son 1 ay önce doktora gittim.Kolestrol çıktı.Doktor çok yüksek bir değer değil,ama sizin yaşınızda biri için olmasa iyi olur dediğiniz bir değer dedi.
31 yaşındayım.Doktor bu yaşta bu hal,bide kolestrol kendine acimiyomusun ne bu halin diyemedi de işte..okumuş adam.Dikkat et dedi😀
Bakmayın güldüğünü,aglancsk haldeyim şuan.Yatakta sağdan sola dönerken nasıl efor harciyorsam carpimtim oluyor.
Kısacası ben sağlığıma kavusmak istiyorum.
Bunun içine desteğe ,motivasyona hırsa azme ihtiyacım var .
Hoşgeldiniz 🌹
Çok şükür canım atlattık 1 yıl oldu Rabbim bir daha yasatmasin 🤲🏻
Çok geçmiş olsun mevlam şifa versin 😌
Eki Görüntüle 2935312 @Tostombalakanne Cordelia Cordelia aynı adımı atınca karismis cnm😒😁
🤭🤭🤭🤭🤭

Bir yandan spor listesi bir yandan kuş besle. Bir yandan Fitt_anne Fitt_anne adımı ara :KK3:

Eklentiler

• 20211018_003716.jpg
    20211018_003716.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 36
X