- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.818
- 34
Notu yazmadı amaAfiyet olsun canım Eşin romantizmde tavan yapmış. Dikkatli ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Notu yazmadı amaAfiyet olsun canım Eşin romantizmde tavan yapmış. Dikkatli ol.
Ya işte eşim olsa takmam da kafaya. İşin içinde çocuk olunca değişik oluyor insanBurnu akmasa beyin nasıl temizlenecek
Öksürmese ciğeri nasıl temizlenecek
Geçen hafta eşim öyleydi, görümcem eczaneden şu ilacı al hemen rahatlatırdedi. Ben de adamla küsüm, telefonu kapatınca ilaç filan alma, beynin temizlensin dedim ters ters. Kalktım zencefilli limonlu çay yaptım, hem o içti hem ben. Bikaç güne de barıştık
Saol canımGeçmiş olsun İzmire
Duraklamak için erken, en az 6 hafta durmadan giderdi bendeDurağan dönem olur illaki kırılır bu dönem verirsin bu kiloları
Aboo kırmızı takımdın dimi
Bence bikaç gün sabret, doğal şeylere yönel, uzarsa ilaç desteği alırsınYa işte eşim olsa takmam da kafaya. İşin içinde çocuk olunca değişik oluyor insan
Onu nasıl yeneceğimi düşünüyorBizim Ysmnondr nerde? İki gündür sesi çıkmıyor
Epeydir bu şekilde canım hatta bir antibiyotik de bitirdik ama geçmedi. Ciğerler temiz çıktı.a kötü öksürüyorBence bikaç gün sabret, doğal şeylere yönel, uzarsa ilaç desteği alırsın
Hak eden kazansın. Bu hafta benim rakibimde yokOnu nasıl yeneceğimi düşünüyor
Ay ne güldümAfiyet olsun canım Eşin romantizmde tavan yapmış. Dikkatli ol.
Aaaa aşk olsun benimsin tabi ki seni almadığım hiç olmuyor ki bizim takımı alt alta yazıp bir motive yazısı atmıştım gece aslında hem takımıda görmüş olun diye kuzu dur onu bulup tekrar alıntı yapayım sizeValla doğru kim kimin takımında. Her hafta değişince alışmak iki günümüzü alıyor
Takımlar burada Jou Ve tüm arkadaslarYeni Etabimiz hepimize hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 88. Etap 20.10 23.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım blonde ambition KAPTAN 75.8 yazarhanim35 81.6 gezegenfeza 83.5 Elhan 72.1 sibel_84 73.5 flziso 67.3 TemelinSafinazi 67.1 Beth18 66.8 60kiloyum 90.9 @kayipdunya 83.15 Mavi Takim Jou KAPTAN 64.2 Ellssa 78.8 @Ysmondr 83.9 Efenin_Annesi 98.7 s i d e l y a 65.6 askrhpozitif 88.55 Hayalkuran 77.95 Cookiie 80.2 menekse_kokusu 67.1 Nergis 35 64.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @sonundaoldu 72.0 @Lonely single girl 66.0 @Iron Butterfly 107.12
Nikah+ Düğün canım.nikah mı düğün mü?
Tehlikeli bir şey olduğunu hissettim sormadım kuzumNotu yazmadı ama
sibel_84 bak canım burdan direk bizim takımı görmüs olursun daha rahat olur Hem takımımızda görür.Kırmızı takımımın kırmızı gülleri
Kırmızı ateşli hatunları
Hepinize çok güveniyorum
Haydi bakalım hep beraber bu hafta yağları yakıyoruz Mavi takımı solluyoruz
gezegenfeza
yazarhanim35
Elhan
sibel_84
flziso
Beth18
@kayipdunya
TemelinSafinazi
60kiloyum
Hafta sonu kaçamak yapmayın sakın pazartesi tartı var kızlar. Yasakları Kokluyoruz yemiyoruz
Afiyet olsun canımKuru kayısı eşliğinde türk kahvem
Tatlım cuma tablosuna bak. Kilona uygun birini bul.Hak eden kazansın. Bu hafta benim rakibimde yok