- 13 Ekim 2016
- 6.185
- 26.617
Simitle iyi durmuşsunn benim menü baya kalabalık+250 de ben deAynı durum bende de var. Dün simitin bana kazandırdığı+200 oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simitle iyi durmuşsunn benim menü baya kalabalık+250 de ben deAynı durum bende de var. Dün simitin bana kazandırdığı+200 oldu.
Geçmiş olsun canımBugün hiç kimse uyanamamis herhalde. Evde bir sürü iş beni bekliyor ama uykumda var. Ufaklık hasta olmuş. Burun musluk gibi akıyor. Öksürük desen fena. Ben anlamıyorum bu çocuk dışarı çıkmıyor neden hasta oluyor.
Yeni ismini araştirirken ben kaptım seni.Kiz Ben senin takimindayim yaaa
geçmiş olsun canım. sizler getirmişsinizdir mikrobu. o da olabilir. çocukların bağışıklık sistemi çok güçlü değil zaten.Bugün hiç kimse uyanamamis herhalde. Evde bir sürü iş beni bekliyor ama uykumda var. Ufaklık hasta olmuş. Burun musluk gibi akıyor. Öksürük desen fena. Ben anlamıyorum bu çocuk dışarı çıkmıyor neden hasta oluyor.
Tamam ablacımMavi kaptan Jou canım .
Simit akşama da tavuk tantuni yedim ama yağsız ve en ince ekmekleSimitle iyi durmuşsunn benim menü baya kalabalık+250 de ben de
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Neyse canım arada olur birşey olmazSimit akşama da tavuk tantuni yedim ama yağsız ve en ince ekmekle
Sağol canım
Söz sözOlmuşum
yaaaaaaa mutlu mesut uyandım resmenn kızımı yedirip anca gelebildim teşekkür ederiimmmm
Aboooo bu nasıl oldu yenimi çıktı abla nasıl seçildi
Sen okadar iyi okadar bal birinsansınkii gerçekten çok tatlısınnn yaa kalbin kadar çok iyi niyetlisinn düşünmen yeterdiii ama efe yi alamasaydım 1hafta benimle konuşmazdı kizz teşekkür ederim birabem tam tamına denk gelmiş ikimizede buhafta ikimize şans geldi rüyamdada evimde boya yapılıyodu beyaz acaba ondanmı haha musmutlu temiz birşekilde uyandım
Evettt
Baaahhh sözzzmüü
Menün çokgüzell böyle devamını diliyorumm
Aboo bayada uzun sürmüş ben gittim yattım vallahi ablaa cok uykum vardı baktım ben olmayacam nasılsa oyuzden beklemedim amaa olmuşum çok fena büyük sürprizle uyandım ciddenn ne güzel ne iyi insanlar varmış burda
Bana da +600 olarak döndü. Boş ol' u bastım gitti Bugun smoothie var kahvaltıda sen de önlemini al tatlım.Aynı durum bende de var. Dün simitin bana kazandırdığı+200 oldu.
İki okula giden bebe var. Bir de ben eşimi hiç demiyorum bile. Duzelemedi bir türlügeçmiş olsun canım. sizler getirmişsinizdir mikrobu. o da olabilir. çocukların bağışıklık sistemi çok güçlü değil zaten.
sonbahar girince illa oluyor. önemli olan covid olmasın. ben de hastayım şu an.İki okula giden bebe var. Bir de ben eşimi hiç demiyorum bile. Duzelemedi bir türlü
Arada şaşırtmak lazım değil mi vücudu. Sırf sasirsin diye yedim zatenNeyse canım arada olur birşey olmaz
Sabah bir kase granola yedim canım. Şimdi kalkıp bir kahve içerim. Akşama da bizim oranın yemeklerinden yapacağım.Bana da +600 olarak döndü. Boş ol' u bastım gitti Bugun smoothie var kahvaltıda sen de önlemini al tatlım.
Cumanın özrü olmaz tatlım. Afiyet olsun. Pazartesiye kadar dikkatli oluruz.Dünkü menum
1 yumurta 2 dilim ekmek
Oglen
Yarım lahmacun
Yarım kase havuc tarator
4 5 çatal elma receli
Yarım armut
Ara
Yarım elma
Akşam
Çocuklardan kalan biraz tost ve patates kızartması
3 tane sarma
1 tane biber dolması
Biraz kaçırdım ama bugün dengeleyecegim söz
Elhan @blonde ambition
Sana da geçmiş olsun cabim.Ya işte ondan da korkuyorum. Şu an çocuklarda hep var. Cigerlerde sıkıntı. Dün arkadaşın çocuğunu yatirdilar hastaneye. Saturasyon 80 e düşmüşsonbahar girince illa oluyor. önemli olan covid olmasın. ben de hastayım şu an.
Geçmiş olsun Fulyacim.sonbahar girince illa oluyor. önemli olan covid olmasın. ben de hastayım şu an.
AamiiiinnnnnSöz söz
Ne güzell ozel olmasa güzel bi düşünce sidoş bugünden sonra düzene sokalımmCuma menüsü
Kahvaltı 11
Kıymalı menemen, 1 dilim ekmek, peynir,zeytin
Öğle 15:30
1 dilim su böreği,1 dilim baklava, 3 yaprak sarma( bebek mevlüdündeydim)
Akşam 18
1 dilim pizza (eşimin ilk sürpriziydi, sen yemezsen ben de yemem dedi 1 dilim aldım ayranla birlikte)
Ara 20
1 dilim yaş pasta( bu da ikinci sürpriz, doğum günüm değildi ama zaten doğum günü de kutlamiyoruz üstünde bir notla almış gelmiş )
Dukan içeceği+1 lt su
5000 adım
Jou Elhan
Ekmeğe mesafeli ol kuzu. Bizim oranın eli böğründeyi yaparsan yandık.Arada şaşırtmak lazım değil mi vücudu. Sırf sasirsin diye yedim zaten
Sabah bir kase granola yedim canım. Şimdi kalkıp bir kahve içerim. Akşama da bizim oranın yemeklerinden yapacağım.