- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o halde pazartesi seni alır canım ozaman iyice mutlu olursun
Sana yazıklar olsun be hemen mi sattınkazanırsam ilk işim hayali oraya göndermek
Sussss beni istemeyince iyiydi amaaSana yazıklar olsun be hemen mi sattın
Ben seni istememezlik yapmadım kiSussss beni istemeyince iyiydi amaa
Beni alsaydın keske dedin yaa dedim istemiyo benim takımımda olmakBen seni istememezlik yapmadım ki
Hayır neden istemeyim ki o efenin annesiyle hayali eminim alırdın deyince bende beni alsaydın ya dedimBeni alsaydın keske dedin yaa dedim istemiyo benim takımımda olmak
Tamamm tamammmHayır neden istemeyim ki o efenin annesiyle hayali eminim alırdın deyince bende beni alsaydın ya dedim
Kiz Ben senin takimindayim yaaaTabi bende olsaydın böyle demezdin
Mavi takım da olduğumu biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum Sabah sabah uykulu yanlismi gördümKiz Ben senin takimindayim yaaa
Yorumlarda tamda nergisi alacaktım demisti elhan anamm uykulu gozler görmedi pek tabloyu bakacamKiz Ben senin takimindayim yaaa
Bak içime doğmuş demek kiOlmuşum
yaaaaaaa mutlu mesut uyandım resmenn kızımı yedirip anca gelebildim teşekkür ederiimmmm
Aboooo bu nasıl oldu yenimi çıktı abla nasıl seçildi
Sen okadar iyi okadar bal birinsansınkii gerçekten çok tatlısınnn yaa kalbin kadar çok iyi niyetlisinn düşünmen yeterdiii ama efe yi alamasaydım 1hafta benimle konuşmazdı kizz teşekkür ederim birabem tam tamına denk gelmiş ikimizede buhafta ikimize şans geldi rüyamdada evimde boya yapılıyodu beyaz acaba ondanmı haha musmutlu temiz birşekilde uyandım
Evettt
Baaahhh sözzzmüü
Menün çokgüzell böyle devamını diliyorumm
Aboo bayada uzun sürmüş ben gittim yattım vallahi ablaa cok uykum vardı baktım ben olmayacam nasılsa oyuzden beklemedim amaa olmuşum çok fena büyük sürprizle uyandım ciddenn ne güzel ne iyi insanlar varmış burda
Aynı durum bende de var. Dün simitin bana kazandırdığı+200 oldu.Hayırlı sabahlar ben ufak bir artıyla başladım bugüne ama düşecek iki gün güzel beslenecegim
Evett kızzzz bide sabah güle oynaya uyandım kızımla gece çok guzel uyudu uykumu aldımm güzel rüyalarda gördümBak içime doğmuş demek ki
Darısı bana canım.Evett kızzzz bide sabah güle oynaya uyandım kızımla gece çok guzel uyudu uykumu aldımm güzel rüyalarda gördüm
Tatlım takımlar kurulmayinca uyuyayamazdim hoşgörün için teşekkür ederim. Vekilin oldum iş çözüldü. Hayırlı olur inşallah.
Yaaa hahahahaha kahkaha attımmm
Nezamandır olmiyor dum özlemişimm
abla teşekür ederimm cokta güzel kişiler seçtin vallahaa beni cözmüşün resmen
o halde pazartesi seni alır canım ozaman iyice mutlu olursun
üzdü
ÇOokk geçmiş olsunnn hanımımm