- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım Lavinya kırmızı kaptanlığı bırakıp gitmiş. Eksilerin yüzdelik sıralamasına göre ikinci sendin, sen olmayınca bir diğeri o olmayınca diğerine teklif götürdük. Geç saatte kimseyi bulamayınca ortalık biraz karıştı. Şu an durum normal. Kırmızı kaptan blonde ambition , Mavi kaptan Jou .Ay neler olmuş öyle. Ben cocuklqrla uyuyakalmisim hiç aklıma gelmezdi mavi kaptanlığı seçileceğim. Elhan seni seçmişti mavi kaptanlığı @Lavinia_98 hatta kirmizi kaptanda oydu. Çocuklar kahvaltı bekliyo eskiye dönemedim eğer vaktin olursa özet geçer misin hocam
Eline koluna sağlık hocam
Hayirli olsun kaptanımKırmızı takımımın kırmızı gülleri
Kırmızı ateşli hatunları
Hepinize çok güveniyorum
Haydi bakalım hep beraber bu hafta yağları yakıyoruz Mavi takımı solluyoruz
gezegenfeza
@yazarhanim35
Elhan
sibel_84
flziso
Beth18
@kayipdunya
@TemelinSafinazi
@60kiloyum
Hafta sonu kaçamak yapmayın sakın pazartesi tartı var kızlar. Yasakları Kokluyoruz yemiyoruz
Aynen canım. Sakinlik olsun artıkAz öncede Akdeniz de olmuş allahim sen koru yarabbim
Evet hocam verelim almayalım.eksilerimiz olsun artilarimiz değilTatlım eksilerimiz fazla olsun demek istedin sanırım. Anlayamadım mesajı
Haklısın tamam blondemdaha sözleşirken yapacağın kaçamakları düşünürsen olmaz ama aaaa ben senin için hafta sonu yemiyceksem sen de benim için yemiyceksin Nişanda yiyormuş gibi yap yeme, içiyormuş gibi yap içme, çok aşırı canının çektiğinden minicik tat . Bol bol su iç tartıyı düşün.
OlmuşumBenim devreler iyice yandı
Belki mavi kaptan olursun
İşler karıştı. Hanimaga geldi durumu halledecek hocam
yaaaaaaa mutlu mesut uyandım resmenn kızımı yedirip anca gelebildim teşekkür ederiimmmmUyumadıysa mavi takım kaptanı olarak Jou yu seçiyorum
Aboooo bu nasıl oldu yenimi çıktı abla nasıl seçildiYeni Etabimiz hepimize hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 88. Etap 20.10 23.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım blonde ambition KAPTAN 75.8 @yazarhanim35 81.6 gezegenfeza 83.5 Elhan 72.1 sibel_84 73.5 flziso 67.3 @TemelinSafinazi 67.1 Beth18 66.8 @60kiloyum 90.9 @kayipdunya 83.15 Mavi Takim Jou KAPTAN 64.2 Ellssa 78.8 @Ysmondr 83.9 @Efenin_Annesi 98.7 @s i d e l y a 65.6 @askrhpozitif 88.55 Hayalkuran 77.95 @Cookiie 80.2 @menekse_kokusu 67.1 Nergis 35 64.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @sonundaoldu 72.0 @Lonely single girl 66.0 @Iron Butterfly 107.12
Sen okadar iyi okadar bal birinsansınkii gerçekten çok tatlısınnn yaa kalbin kadar çok iyi niyetlisinn düşünmen yeterdiii ama efe yi alamasaydım 1hafta benimle konuşmazdı kizz teşekkür ederim birabem tam tamına denk gelmiş ikimizede buhafta ikimize şans geldi rüyamdada evimde boya yapılıyodu beyaz acaba ondanmı haha musmutlu temiz birşekilde uyandımEllerine sağlık en büyük ve daimi kaptancığmız
Jou Hadi sabah mutlu uyan Bak hem kaptan oldun hem de istediğin gibi karşında ben oldum sende olacağına sözün vardı diye Efenin annesinide sana bıraktım canım . Hayalle ile ikisini vermek istemezdin biliyorum. ❤
ardından da Eeeeeee ama bu kadar gönül yapmak zaten yeter artar deyip devamında acımadım bomba gibi takım yaptım gümbür gümbür geliyoruz hadi bakalım iyi haftalar.
EvetttEee abla kaptanım senmisin Jou mu takip edemedim tam yazılanları
Baaahhh sözzzmüü
Mavi kaptan Jou canım .
Menün çokgüzell böyle devamını diliyorumm
Aboo bayada uzun sürmüş ben gittim yattım vallahi ablaa cok uykum vardı baktım ben olmayacam nasılsa oyuzden beklemedim amaa olmuşum çok fena büyük sürprizle uyandım ciddenn ne güzel ne iyi insanlar varmış burdaTatlım Lavinya kırmızı kaptanlığı bırakıp gitmiş. Eksilerin yüzdelik sıralamasına göre ikinci sendin, sen olmayınca bir diğeri o olmayınca diğerine teklif götürdük. Geç saatte kimseyi bulamayınca ortalık biraz karıştı. Şu an durum normal. Kırmızı kaptan blonde ambition , Mavi kaptan Jou .
Grupta bir sessizlik oldu
Yaaa hahahahaha kahkaha attımmmJou' da pireler uçuşuyordur şimdi
Nezamandır olmiyor dum özlemişimmAaaayyy çok istiyordu hatta bide benle yarışmak istiyordu yaa gelsede sevinse
abla teşekür ederimm cokta güzel kişiler seçtin vallahaa beni cözmüşün resmenİyi onun vekiliyim ben
o halde pazartesi seni alır canım ozaman iyice mutlu olursunSen beni alsaydın ya kıızz sen beni çok güzel motive ediyorsun
üzdüHayır ya takımına diyorum
ÇOokk geçmiş olsunnn hanımımmEvet canım kısa sürdü ama şiddetli ve sesliydi
Ne kaçırmışsın, hepsi yarım yarımDünkü menum
1 yumurta 2 dilim ekmek
Oglen
Yarım lahmacun
Yarım kase havuc tarator
4 5 çatal elma receli
Yarım armut
Ara
Yarım elma
Akşam
Çocuklardan kalan biraz tost ve patates kızartması
3 tane sarma
1 tane biber dolması
Biraz kaçırdım ama bugün dengeleyecegim söz
Elhan blonde ambition
Sen görürsün
Yaaa hahahahaha kahkaha attımmm
Nezamandır olmiyor dum özlemişimm
abla teşekür ederimm cokta güzel kişiler seçtin vallahaa beni cözmüşün resmen
o halde pazartesi seni alır canım ozaman iyice mutlu olursun
üzdü
ÇOokk geçmiş olsunnn hanımımm
Sen görürsün
Kizzz ablaa yemin ederiimm keske bunuda alabileydi dedim yorumlara bakarken seni yollasın bana pazartesiye hayali kendine alsınn insallahh öyle karar verirr
Bence sana yeteri kadar tolerans gösterdi
Kizzz ablaa yemin ederiimm keske bunuda alabileydi dedim yorumlara bakarken seni yollasın bana pazartesiye hayali kendine alsınn insallahh öyle karar verirr
TAbii öylee çok sagolsunnBence sana yeteri kadar tolerans gösterdi
Bundan sonra herkes kendine
Ayrıca sen pazartesi yenilgiyi şimdiden kabul ettin mi
Madem beni istiyorsun sen de gayret göster
El birligiyle seni düşman topraklarindan geri çekeriz gezomBence sana yeteri kadar tolerans gösterdi
Bundan sonra herkes kendine
Ayrıca sen pazartesi yenilgiyi şimdiden kabul ettin mi
Madem beni istiyorsun sen de gayret göster
Tabi bende olsaydın böyle demezdinEl birligiyle seni düşman topraklarindan geri çekeriz gezom