- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
Gitmek mi istiyom yoğsamCok mu acsin kirmizi kaptanim dayan yarin avantaji alip en cok kilo verenle beni dsgistirirsin artik
Simdi ates dusurucu verdim insallah gece cikmaz bu gecede nobetci anneler.kulubundeyimKuzey nasıl oldu canim
Simit yedim yaİki dakika da kendini niye harcadın şimdi
İnşallah çıkmaz canım da sabaha kadar deliksiz güzel bir uyku çekerSimdi ates dusurucu verdim insallah gece cikmaz bu gecede nobetci anneler.kulubundeyim
Yok simit yedim ya ondan dedim bwn hic eksi gelmwdim ptesileriGitmek mi istiyom yoğsam
Bı kandil simidi disinin kovuguna gitmemiştirSimit yedim ya
Bende kızlara ilaçlarını verdim büyük kızım kustu yine bol bol balgam attı biraz açılmıştı az önce yine öksürmeye başladıSimdi ates dusurucu verdim insallah gece cikmaz bu gecede nobetci anneler.kulubundeyim
Önemli olan cumaYok simit yedim ya ondan dedim bwn hic eksi gelmwdim ptesileri
Insallah canim ,ogretmeni aradi konustular okula gitmwk istiyordu gidemezsin dedim arkadaslarina bulasir ogretmenle konusunca keyfi yerine geldi gecemizde guzel gecerse ne guzelİnşallah çıkmaz canım da sabaha kadar deliksiz güzel bir uyku çeker
Rabbim şifa versin inşallah canımBende kızlara ilaçlarını verdim büyük kızım kustu yine bol bol balgam attı biraz açılmıştı az önce yine öksürmeye başladı
Balgami kusmasi guzel canim zaten ya kusarak yada yutarak atiyor cocuklar salginfa varmisBende kızlara ilaçlarını verdim büyük kızım kustu yine bol bol balgam attı biraz açılmıştı az önce yine öksürmeye başladı
Geçer inşallah canım çok şükür çocuklar okulu sevdiInsallah canim ,ogretmeni aradi konustular okula gitmwk istiyordu gidemezsin dedim arkadaslarina bulasir ogretmenle konusunca keyfi yerine geldi gecemizde guzel gecerse ne guzel
Amin canım cümle çocuklara rabbim tezinden şifa versin insaAllahRabbim şifa versin inşallah canım
Amin aminAmin canım cümle çocuklara rabbim tezinden şifa versin insaAllah
Afiyet olsun canım yarın tartini çok merak ediyorumMenüm
Sabah
1 det domates
1 adet salatalık
2 H. Yumurtanın sarısı
Yeşillik (rokka, maydanoz)
Çay 3 dilim 2kmek
Ara
1 avuç kuru üzüm
2 adet bostan domatesi
Akşam
7 kaşık tavuklu pilav
1 kase cacık
2 adet Közlenmiş biber
Çay
Bundan 1 saat önce 1 det muz
Eşimle kavga ettik her hafta çocuklar hasta oluyor illallah ettim diye napabilirim ben de istemem yavrularımın böyle olmasını ama dediğin gibi salgın var ve daha uzun süre bitmeyecek diye korkmaya başladıkBalgami kusmasi guzel canim zaten ya kusarak yada yutarak atiyor cocuklar salginfa varmissizinde insallah geceniz guzel gecer
Bu eşleri anlamış degil niye bütün sorumluluk annede kendileri Şam babası mi acabaEşimle kavga ettik her hafta çocuklar hasta oluyor illallah ettim diye napabilirim ben de istemem yavrularımın böyle olmasını ama dediğin gibi salgın var ve daha uzun süre bitmeyecek diye korkmaya başladıkamin canım size de çok geçmiş olsun
Yarın tartılsmıyacam cnm çünkü köydeyimAfiyet olsun canım yarın tartini çok merak ediyorum