- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Hadi yaYarın tartılsmıyacam cnm çünkü köydeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaYarın tartılsmıyacam cnm çünkü köydeyim
Geçmiş olsun cnmEşimle kavga ettik her hafta çocuklar hasta oluyor illallah ettim diye napabilirim ben de istemem yavrularımın böyle olmasını ama dediğin gibi salgın var ve daha uzun süre bitmeyecek diye korkmaya başladık amin canım size de çok geçmiş olsun
Ilgileniyor canım Allah için ama benden biseyler yapmamı istiyor yani çocuklar hasta olmasın önle tarzı konuşuyor iyi de ben ne yapabilirim ki en fazla vitamin vs takviyesi yapabilirim çocukların bünyesi zayıf okul gibi kalabalık ortama alışık değilBu eşleri anlamış degil niye bütün sorumluluk annede kendileri Şam babası mi acaba
Canım fanusun içine almadığın sürece onleyemezsin ki ne yaparsan yap hasta ola ola bağışıklık kazanacaklar keşke hasta olmadan bağışıklık kazanmak mümkün olsakim ister evladının hasta olmasiniIlgileniyor canım Allah için ama benden biseyler yapmamı istiyor yani çocuklar hasta olmasın önle tarzı konuşuyor iyi de ben ne yapabilirim ki en fazla vitamin vs takviyesi yapabilirim çocukların bünyesi zayıf okul gibi kalabalık ortama alışık değil
Aynen canim ogretmeni sevmesi cok etken bagiran ogretmen sevmiyor anasinifindaki ilk ogretmeni cok bagiriyormus yaramazliklara hic sevmemisti kadinjn yuzunr de demisti herkesin icindeGeçer inşallah canım çok şükür çocuklar okulu sevdi
Bizimde her hafta hastalar ama bu cocuklar 1.5 yil evdeydi dogal zaten herseyi kapmalari bagisiklik goctuEşimle kavga ettik her hafta çocuklar hasta oluyor illallah ettim diye napabilirim ben de istemem yavrularımın böyle olmasını ama dediğin gibi salgın var ve daha uzun süre bitmeyecek diye korkmaya başladık amin canım size de çok geçmiş olsun
İyi yapmış belki öğretmen bir daha çocuklara bagirmaz bizim ogretmenide sevdi çok şükür yoksa isim çok zor olurduAynen canim ogretmeni sevmesi cok etken bagiran ogretmen sevmiyor anasinifindaki ilk ogretmeni cok bagiriyormus yaramazliklara hic sevmemisti kadinjn yuzunr de demisti herkesin icinde
Pandemiden okul zamanına kadar hiç hasta olmadılar bizimkilerde dışarıyla bir temasları yoktu şimdi normal hastalıklarin artmasiBizimde her hafta hastalar ama bu cocuklar 1.5 yil evdeydi dogal zaten herseyi kapmalari bagisiklik goctu
Çok sağol canımGeçmiş olsun cnm
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum da eşim tek bizim başımıza geliyor zannediyor of of hiç bir insan evladının hastalığını istemez tabiCanım fanusun içine almadığın sürece onleyemezsin ki ne yaparsan yap hasta ola ola bağışıklık kazanacaklar keşke hasta olmadan bağışıklık kazanmak mümkün olsakim ister evladının hasta olmasini
Canım öyle tabi bağışıklık vs hakgetireAynen canim ogretmeni sevmesi cok etken bagiran ogretmen sevmiyor anasinifindaki ilk ogretmeni cok bagiriyormus yaramazliklara hic sevmemisti kadinjn yuzunr de demisti herkesin icinde
Bizimde her hafta hastalar ama bu cocuklar 1.5 yil evdeydi dogal zaten herseyi kapmalari bagisiklik goctu
Ogrenci ayiran ogretmendi Kuziki cok sevsede kuzey iyi bir gozlemci arkadaslarina ters davraniyor diye sevmiyordu , hic kalem tutmamislar diye cocuklari dislamisti anasinifi bunun icin var oysaki .Veli seciyordu bizimle oturup kahve icerken baska veliye cvp vermemek filan degisik .İyi yapmış belki öğretmen bir daha çocuklara bagirmaz bizim ogretmenide sevdi çok şükür yoksa isim çok zor olurdu
Sanırım var ilk denemeler oldupu için anlamıyorum yarın sabah 09.00da yine kontrol olacak inşallah sonuç güzel olur iğnelerşm bitti 3 iğne çok etkiledi beni yürüyüş yapmaya bile halim kalmadı@Byrmseyda2505 canım yumurtlama ağrıları var mı,? Nasılsın?
Zorla mı öğretmen olmuş bune biçim insan yani herkes bu mesleği yapmak zorunda değil tahammülün yoksa hele hiç yapmasın daha iyiOgrenci ayiran ogretmendi Kuziki cok sevsede kuzey iyi bir gozlemci arkadaslarina ters davraniyor diye sevmiyordu , hic kalem tutmamislar diye cocuklari dislamisti anasinifi bunun icin var oysaki .Veli seciyordu bizimle oturup kahve icerken baska veliye cvp vermemek filan degisik .
Ama canım yorma kendini sağlığına dikkat et olur muSanırım var ilk denemeler oldupu için anlamıyorum yarın sabah 09.00da yine kontrol olacak inşallah sonuç güzel olur iğnelerşm bitti 3 iğne çok etkiledi beni yürüyüş yapmaya bile halim kalmadı
Kesinlikle ozellikle ogretmenlee ve doktorlar sevmeden yapilacak is degil ikisinde de insanin hayatinda rol aliyorsunZorla mı öğretmen olmuş bune biçim insan yani herkes bu mesleği yapmak zorunda değil tahammülün yoksa hele hiç yapmasın daha iyi
Hayırlısı canım. Etkiler. Sen şuan diyetisyen ve tüp bebek doktoru ne derse onu yap.yumurta toplama sonrası dinlen güzelce. En kısa zamanda sporda yaparsın.Sanırım var ilk denemeler oldupu için anlamıyorum yarın sabah 09.00da yine kontrol olacak inşallah sonuç güzel olur iğnelerşm bitti 3 iğne çok etkiledi beni yürüyüş yapmaya bile halim kalmadı
Paylaştı canım.Cordelia canım migim dün adımlarını paylaştı mı?
Rabbim gonlunuze gore versin canimSanırım var ilk denemeler oldupu için anlamıyorum yarın sabah 09.00da yine kontrol olacak inşallah sonuç güzel olur iğnelerşm bitti 3 iğne çok etkiledi beni yürüyüş yapmaya bile halim kalmadı
Bilse herkes aynı durumda aslindaBen de bunu anlatmaya çalışıyorum da eşim tek bizim başımıza geliyor zannediyor of of hiç bir insan evladının hastalığını istemez tabi