- 3 Mart 2020
- 992
- 3.910
- 36
Tesekkurler ilk Gun bittiCanim başarılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler ilk Gun bittiCanim başarılar.
Sagol canim. Dün saat 8 de ya çıktık yola. Eşim Mangal yapalım dedi. Ne et var ne tavuk. Kasap aradık. 10 da mangal yaptık 11 de yedik. Allah'tan k.v mangalı yakmış. Yoksa 12 yi geçerdi.Bugün süper geçmiş canım afiyet olsun
Amin amin.Annem zeytin getirmişti tadina bakayim bir yandan buraya bakarim inşallah tansiyonlar yukselmes
Cok iyi menun Bugun psikolojik olarak zorlandim kacirmadim ama son anda var olan tatliyi komsuya göturdum icim gitti icim komsu tesekkur edince huzura ErdimDiyette canım seni etiket yapacaktım dimi unutmuştum bak bugün kü menüm
Gider inşallah canım niye kafan rahatlamış anlamadimCok teşekkürler canim. Bakalim bu hafta tam gidebilecek mi okula bana kafan rahatlamıştir diyen adamin kafasına kafasına vurmak istiyorum
Ayaklarına sağlık canım
Canım elimden geldiğince dikkat ediyorum sen de biyorsun@madamhd @Tostombalakanne sağlıksız beslenmeyin lutfennn.
Afiyet olsun çok güzel bir menü
Olsun canım bugün dengelemissindir bence hem uzun zamandır maşallah koruyorsun kilonu hepimizden tecrübelisin moral bozmak yokSagol canim. Dün saat 8 de ya çıktık yola. Eşim Mangal yapalım dedi. Ne et var ne tavuk. Kasap aradık. 10 da mangal yaptık 11 de yedik. Allah'tan k.v mangalı yakmış. Yoksa 12 yi geçerdi.
bende gereksiz birşeyler yedim yemeğe kadar.
Vallahi ben ki çikolatasız yaşayamam derdim de önce ki gün koca bir tepsi bol çikolata soslu ağlayan kek yaptım sadece kokusuyla bile yemiş kadar oldum şunu farkettim 4 gün olacak eşim ve kızlar tepsinin yarısını bitirebildiler demek ki diğer yarısını da ben yiyiyormuşum tokat gibi yüzüme çarptı bu gerçek çok iyi yapmışsın hem niyetine sagdik kalmissin hem de komsunu mutlu etmissinCok iyi menun Bugun psikolojik olarak zorlandim kacirmadim ama son anda var olan tatliyi komsuya göturdum icim gitti icim komsu tesekkur edince huzura Erdim
Afiyet olsun canımSelam kizlar menum
Sabah 09.00 1 yumurta maydanoz 5 zeytin 1 Wasa ekmegi 3 dk kasar
Öglen 13.00. Bal kabagi corbasi 1 Avuc leblebi yarim yesil elma
Aksam 18.00 100 gr balik 1 tam patates
Salata
Spor olarak 1 Saat tempolu yuruyus yemek sonrasi Zipzip-
Yapip tadina bakmamissin cok iyi nefsi terbiye edip guclendirmissin devam et cok yakinda guzel sonuclar gelecek ..menulerini takipteyim motive oluyor sagol etiketledigin icinVallahi ben ki çikolatasız yaşayamam derdim de önce ki gün koca bir tepsi bol çikolata soslu ağlayan kek yaptım sadece kokusuyla bile yemiş kadar oldum şunu farkettim 4 gün olacak eşim ve kızlar tepsinin yarısını bitirebildiler demek ki diğer yarısını da ben uyuyormuşum tokat gibi yüzüme çarptı bu gerçek çok iyi yapmışsın hem niyetine sagdik kalmissin hem de komsunu mutlu etmissin
Ben bile sasiriyorum ama bunun gücü niyetimden geliyor kesinlikle insaAllah beraber başarırız senin dr başarın beni motive ederYapip tadina bakmamissin cok iyi nefsi terbiye edip guclendirmissin devam et cok yakinda guzel sonuclar gelecek ..menulerini takipteyim motive oluyor sagol etiketledigin icin
Apacı yi apaçi anlayn benYarin avantaji kim alacak acaba
Apaci tombalakmi
Yoksa 2 gündür ac duran madammi
Paylasdim mi ay ben ne yaptim bilmiyorum vallaAz önce paylaşmadın mı kuzum
Erkencisin bugun geceniz guzel olsun insallah gecer bira oksuruguBu sefer yatcam
Ben de şaşırdım belki de ben hayal görüyorumPaylasdim mi ay ben ne yaptim bilmiyorum valla
Sagol.kaptanim :)Afiyet olsun canim ❤
Yemez olsaydim midem elimde geziyorumAnaaaa kandil simiti yemişş
Sagol filizim :)Afiyet olsun canım
Cok mu acsin kirmizi kaptanim dayan yarin avantaji alip en cok kilo verenle beni dsgistirirsin artikBen de şaşırdım belki de ben hayal görüyorum
Kuzey nasıl oldu canimPaylasdim mi ay ben ne yaptim bilmiyorum valla
İki dakika da kendini niye harcadın şimdiCok mu acsin kirmizi kaptanim dayan yarin avantaji alip en cok kilo verenle beni dsgistirirsin artik