- 18 Mart 2018
- 29.989
- 118.161
- 34
Yeterli zaten kuzum, şikayetim yok, eskiye göre dinç Te kalkıyorumToplam 07 saat eder canım. Çok ideal ne güzel.
Ben de eskiden 12de yatardım zaten 07de kalkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeterli zaten kuzum, şikayetim yok, eskiye göre dinç Te kalkıyorumToplam 07 saat eder canım. Çok ideal ne güzel.
Ben de eskiden 12de yatardım zaten 07de kalkıyorum
Kız kaptanlarla öyle konuşulmaz. He diyeceksin bildiğin yoldan devam edeceksin. Filizoooocum kaptanlar görevini yapacak amaHer zaman kaçamak yapmiyorum bu hafta zorluyor zaten yazmıştım . Bebem küçük diye fazlada kasmiyorum yavaş veririm tam veririm kaçamağı da söyledim zaten bitter vs diye . Kendime 4 5 ay süre verdim bu sürede 60i görecem. Daha 1 ay bile olmadı giden eksiler sana göresini bilmem ama bana gore güzel
Gönlümden çıkardıklarımda aklımı meşgul etmiyorum, eskiden bana yaptıklarını kafaya çok takardım, uyuyamazdım. Şimdi sallamıyorum
İzmirliler fazlayiz heralde 60 kiloyum da izmirde
Çok kötü oluyor gerçekten umarım sende tez zamanda bırakırsın ilacı ilaca bağımlı olmak kötü takma kafaya birsey hersey beyinde bitiyor ben öğrendim de geç öğrendim
Ay.uyuyabiliyorsan ne güzel ben uyandimmi bir daha uyuyamıyorum
Rica ederim canım kaptanim.Bakalım yaparım sanırım sagol hocam
Pazartesi de gözleme yapmıştımSabah bi yaramazlık yaptım eşim uzun zamandır gözleme istiyordu hadı yaptım bende 1 tane yedim ama sporumu yaptım vicdanımı rahatlattim daha sonra dışarıda da yürüyüş yaparım ogle sonrası yağmur yokEki Görüntüle 3319771
Ağzımı açmış seni ısırmak için bekliyorum.+ ile gümbür gümbür geliyorum
He he heGrubun adını mı değiştirsek İzmirliler zayıflıyor diye
YokYemedin mi sen lahmacun bende o irade yok.az da olsa.yerim
Kesinlikle öyle:))❤ her şey biz insanlar için.
Helalllll olsun iyi yapıyorsun ben 50.sinden sonra öğrendim kapımı kapattım mi.hepsi dışarıda kalıyor diyorumGönlümden çıkardıklarımda aklımı meşgul etmiyorum, eskiden bana yaptıklarını kafaya çok takardım, uyuyamazdım. Şimdi sallamıyorum
Onlar sağ, ben selamet
Brawoo vallahi azimli kadınsınPazartesi de gözleme yapmıştım
Onu da yemedim
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar
O kilo deyil kuzum gider de nasıl gidecekO 300gramı yarına uçupgider ablaaaaaa
Günaydın tatlımGünaydınlar hanımlar
Gider inşaAllahBnm dünkü menu ortada ac gezdim p.tesiye göre +400um delircem
Bebem benim eski kocanın ismi Ekrem' di nickin bir seylerin kısaltması miGünaydın canım
Canım bu hafta ben de senin gibiyim napacayiz bir sürpriz olur inşallahBnm dünkü menu ortada ac gezdim p.tesiye göre +400um delircem
GünaydınlarGünaydın canım
Bugünlerde geçecek fezacımO kilo deyil kuzum gider de nasıl gidecek
Lenfödem
Bugün yine su topladığı belirtileri var
Sabır, şükür, ben kazanacağım
Günaydın tatlıların en tatlısıGünaydın tatlım