- 28 Eylül 2023
- 383
- 1.342
- 26
+ ile gümbür gümbür geliyorumCumayı düşün ve elinden bırak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+ ile gümbür gümbür geliyorumCumayı düşün ve elinden bırak.
Karşıyaka bende canımSirinyerdeyim ben sen nerdesin
Yok artık dibimdesin Ben de ordayım Bostanlı ❤Karşıyaka bende canım
Hadi Ya :) ben çarşıya yakınım ama Bostanlı’ya da sık geliyorum mavibahçeye hiltowna falanYok artık dibimdesin Ben de ordayım Bostanlı ❤
Proluğun hayırlı olsun safinaazzEki Görüntüle 3319756 Minnak fasülyem ile günaydın hayırlı ve güzel haberler alacağımız gün olsun
Tiyatronun otarftayım bende sahilin 1 sokak arkasıHadi Ya :) ben çarşıya yakınım ama Bostanlı’ya da sık geliyorum mavibahçeye hiltowna falan
Ay yakınmışız :) cumartesi akşam o taraftaydım :)Tiyatronun otarftayım bende sahilin 1 sokak arkası
Ay belki karşılaşıyoruz bile ama haberimiz yok ne ilginçHadi Ya :) ben çarşıya yakınım ama Bostanlı’ya da sık geliyorum mavibahçeye hiltowna falan
Bu güzellikle bide pro olmussunnn hayırlısı olsunEki Görüntüle 3319756 Minnak fasülyem ile günaydın hayırlı ve güzel haberler alacağımız gün olsun
Cidden belki de :)Ay belki karşılaşıyoruz bile ama haberimiz yok ne ilginç
Yanlış kişiyi alıntıladın canımÖğlen yemeye başlayarak çok iyi ediyorsun menun güzel bence afiyet olsun
İlk defa duyuyorum canim teşekkür ederim
Kacamaklarini da yaz canim ona göre yorum yapalim ama bu haliyle guzel
Demek ki kacamaklarinj yazmıyor
Teşekkür ederim canımProluğun hayırlı olsun safinaazz
Teşekkür ediyorum canımBu güzellikle bide pro olmussunnn hayırlısı olsun
Canım aynı şeyden uyuyamamışız . Ben de senin o döneminde ki gibi deprosyona girdim tatlım. ilaca başlayalı 1 ay oluyor kuzum. Umarım yakında uyku olayım düzene girer yoksa dediğin gibi 4te temizlik falan yapıyorum bende birebir aynı şeyler. Bu arada sen de bizim gibi İzmirliymişsin ne güzel ❤nasıl arzu ediyorlardı şimdi deliksiz uyumayı ama bunlarda geçici süre
Gece 12 gibi yatıyorum, 04:30 da kalkıyorumBen uyudum uyandım günaydınlar sen uyumadın mı bacim
Evet yaa, çocukluğumu hatırlıyorum, komşularımız zile basıp içeri seslenerek girerlerdi, nerde o eski günlerAyy uykusuzluk gün boyu sersem gibi eder Allah yardımcınız olsun
Bi zamanlar bende öyleydim gece 3 de 4 de yemek yapardım artık uyuyamıyorum diye sonra depresyon tedavisinde bi başladım uyumaya çok şükür 4 yıl dır ilaclarida bıraktım uyku duzenede girdi
Allah yardımcınız olsun kuzum
Gurbetlik zor ya Türkiye olsa kardeşin akraban zaten kimseye bırakmaz seni de zaten merak etme bizim buralarda da komşuluk yardımseverlik yok 6 yıl oldu bu evde oturuyorum 3 gün kapıyı açma bi Allahin kulu bu öldümu kaldimi görünmüyor demez
Birde sitede ablaa hiç komşumda yok bi yönetici varo ablayla görüsürumm ama kafam onla uyuşmazEvet yaa, çocukluğumu hatırlıyorum, komşularımız zile basıp içeri seslenerek girerlerdi, nerde o eski günler
Toplam 07 saat eder canım. Çok ideal ne güzel.Gece 12 gibi yatıyorum, 04:30 da kalkıyorum
Eşimi işe yollayıp 05:30 gibi tekrar yatıp 08:00ds kalkıyorum
Konu bir anda değişince bende tepki verdim aslında,kötü hissetmem merak etme sadece çok şaşırmıştım dediklerine.Bende tartıda 82yi görünce diyete başlayan biri olarak 72yi görünce tam tamına 10 kilo vermiş oluyorum ve o zman bunu yiyim demiştim. Hakettik deyip mutlu mutlu yicez o yumurtalı köfteyi sonra 4-5 kilo daha verip 68leri de görünce ruhen asıl rahatlamam o rakamı görünce olacak sarma ödülü vereceğim kendime menülerde okudukca canım çeken 2 şey başkada canım bir şey çekmiyor şükür ama ben öyle durduk yere yok bugün cumamış,cumartesiymiş diyip yiyemem canım bekliyorum senin gibi bende
Sorma sorma şu kaçamakların adını yazmasalar keşke kaptanım ya sonra burda kaç kişi can çekişiyoz
Sen de benim gibi bekarsın o zaman
Ben de ayrıldım. Bekar anneyim canım. Anne kız iki kişi yaşıyoruz evde
Canım seni kırmak istemem. Düşündümde zaten hayatta bir çok şeyle uğraşıp kafa dağıtmak ve bir birimize fayda sağlamak için şuraya giriliyorken , kötü hissettirecek bir söz söylemek doğru ve bana yakışan bir davranış olmaz. Kendimide eleştirdim ve Sırf bu yüzden doğru bulmadım kendi eleştirimide onun için seni kırdıysam yada kötü hissetmene neden olduysam özür dilerim.